2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dun gece disari cikickti resmen karnimdan esime bak dedim karnima koydum elini bu napiyo yaa diyo esimdesurekli hareket halinde minik sipam

10 martta bebisi alirlarsa doktorum oyle dedi net belli degilde normal dogum 20 mart gorunuyo sezaryende 10 gun onceden aliyoruz dedi 10 marta gorr hesaplarsak 41 gun kalmis oglusa kavusmaya
Banada 10-12 mart gibi alırım dedi doktorum. Normal tarihimizde aynı gün zaten bizim. Bakalım aynı gün mü olacak doğumumuz

Bel agrisi var cok fena zedelemisim 2 gündür vallahi bunlar tatli dertlerde belim baya kotu hapsurunca bile baya aciyo
Şu taşınma aşamasının ağrıları şimdi çıkıyor olabilir aslında

Kızlar selam nasılsınız. Süt sağma makinası kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum . Bana arkadaşım aventin makinasını verdi. Ben sadece meme kısmına dayanan masaj başlığı ve masaj başlığını taktığımız aparatı aldım. Merak ettiğim almam gereken başka aparatı varmıdır. Sütün geçtiğş memeye değen falan. Ne olursa olsun başkasının sütünün geçtiği memesine değen birşeyi kullanmak istemedim. Zaten sararmış uzun zamandır durduğu içinde

Günaydın cnm. Ben bebek hareketini her yerimde hissediyorum kasıklarım da göğüs altımda. Senin daha aşağı inmesine erken gibi ama. Bu arada benim karnımda taş gibi
Kuzmm bende aynı sekil heryerde hissedebiliyorum ama bu ara çok aşağıda hissediyorum demek istedim inşallah bna öyle gelyordur :))

Slm kizlarr naslsnz hava burda buzz dun aksam kar atistirdi 1 2 saat ama tutmadi kaz daglari kar icinde balkndan bakip duruyorm tam hazirlandm evden cikcktm kargolar geliyor teslimatta diye msj geldi lcwde bebek urunlernde cok indirim var dayanamadm bir suru sey aldm hem yeni dogan hem yazlik

Yok dunden once aksam oldu biraz fazla ayakta kaldim egilip kalktm ondan sonra basladi 2 gundur mahvetti biraz sicak su torbasi koyacagm
Beline sakın sıcak su torbası koyma canım. Doktor ağrın olduğunda ayak altına koy ama karın çevrene sakın koyma dedi bana

Kucakta tutarken dikkat etmek lazim dikişler zarar görüyor muhtemelen ondandir canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…