2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım banada arkadaşım gönderdi. Daha açıp içine bakmadım nereden sipariş verdin bende alayım bunlardan birde hortum ve biberon aldık mı tamam olur herhalde

Hortumu da var canım serum hortumu gibi

Canım banada arkadaşım gönderdi. Daha açıp içine bakmadım nereden sipariş verdin bende alayım bunlardan birde hortum ve biberon aldık mı tamam olur herhalde

Hortumundan hava geçiyor sadece diye almadım canım ben biberonda almıştım ama küçüklerdenmi almak lazım birde. Phaksesuar diye bir siteden aldım ben bendeki Scf332/01 modelinden. Watsaptan sorabilirsin sendeki hangi model ise yardımcı oluyorlar hemen

Yenisini alsanız daha mı iyiydi parçaları da ucuz değil valla onun yerine lansinoh alınabilir sıfırı serum hortumu vs nette 80 90 mıydı neydi başlığı biberonu derken zaten 200 ü geçer

Aliağa da varmis canim birde yüksek kesimlerde. Bizde henüz göremedik kar ı, sabah atıştırdı biraz
Bende Bornovadaym oglen 11 gibi toz gibi 3 dakika kadar attirdi o kdr yagmadi denileblr yani esim normalde beni goturur kar yagan yer bak gotureyim der bugun dukkan tasiniyo isi cok yogun ondan goturemedi

Bebisler dogunca yaninda annesi babasi kalacak olan varmi kizlar yardim için ?? Ne kdr kalcaklar kim.gelcek

Hmm annenler farkli sehirde sanrm dogum yaklasti diyemi annenlerdesn cnm dogumdan sonra ne kdr daha kalcaksn yani kac hafta sonra kendimiz bakacak duruma geliriz acaba
Benim riskli gebelik ve tüp bebekti.
Kanamalar istifalar, birde eşimin is yerinde korana çok çıktı bende annemlerin yanına geldim Eylül’den beri memlekettym doğumda eşim izin alacak gelecek bir 40 I çıkasiya daha burda olurum muhtemelen evimi çok özledim

Dusunuyorum 3 hafta once tasindim 29 30 hafta arasi bisiydi simdi 32+5 o zmn bile asiri zorlandim simdi hic tasinamazmisim asla yapamazmisim .. amma zordu ya tasinmak hala daha ev topluyoruz yavas yavaş bi gardrop bile zor yerlestirdim 2 gun once de . Belim incindi o gun yani ev tasimak asla yapamazmisim . 3 hafta önce bile cok çok zordu vide tum evin camlarini sildim yarim yamalakda olsa . Annem babamin rahatszliklarindan gelemedi gelemiyo kayinvalidem kalabalikta calisiyo coronadan gelemiyo zaten pek gönlüde yok umrunda degil pek . Dun firinda karşılaştık kayinvalidemle isten cikmis dedim gel istersen ( oylesine ) yok coronadan gelmiyim 20 kadinla ayni ortamdsyiz tum gun dedi belim de agriyodu neyse 1 saat sonra aramis ah canim gelip yemeklerini ypardim ugrasmasaydin diyo sonrada yemege cagircaktim duymadin diyo . Ne tezatlik ha sen gelmissin ha ben sana gelmisim gorusunce corona varsa her turlu bulasir simdi bana gelip yemekle onla bunla yardimla ugrasmak istemeyip laf olsun diye söylediği ortaya cikiyo kendi evine davet edince . esime dedim bu yaptigini esim diyo laf olsun torba dolsun iste diyo. Valla butun islerimi kendim yapiyorum sözde anneler burda ..bnm annem süper yardimci olurdu ama babam annemin koca bebegi oldu resmen onun rahatszliklarindan annem kendini bile goremiyo benim hamilelige ddnk gelmesi kotu oldu

Esin arada gelip gitmedimi hic esinide ozlemissindr haklisin insanin evi gibisi yok

Sağol canım. Bakayım biraz. Güzel gecelikler var gerçekten. Buradan alırım 1tane büyük ihtimal. Kaç kilosun, kaç beden almıştın sen? 70 kiloyum, beden ne olur bana?
Ben şuan 60 kg civarımdayım, göbeğimle bile s beden oldu. Bir tane doğuma kadar evde giyerim diye almıştım m beden o çok çok büyük oldu, geri gönderdim. Whatsapp hattı var canım, modelden modele değişiyordur oradan da sorabilirsin cevap veriyorlar hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…