Dusunuyorum 3 hafta once tasindim 29 30 hafta arasi bisiydi simdi 32+5 o zmn bile asiri zorlandim simdi hic tasinamazmisim asla yapamazmisim .. amma zordu ya tasinmak hala daha ev topluyoruz yavas yavaş bi gardrop bile zor yerlestirdim 2 gun once de . Belim incindi o gun yani ev tasimak asla yapamazmisim . 3 hafta önce bile cok çok zordu vide tum evin camlarini sildim yarim yamalakda olsa . Annem babamin rahatszliklarindan gelemedi gelemiyo kayinvalidem kalabalikta calisiyo coronadan gelemiyo zaten pek gönlüde yok umrunda degil pek . Dun firinda karşılaştık kayinvalidemle isten cikmis dedim gel istersen ( oylesine
) yok coronadan gelmiyim 20 kadinla ayni ortamdsyiz tum gun dedi belim de agriyodu neyse 1 saat sonra aramis ah canim gelip yemeklerini ypardim ugrasmasaydin diyo sonrada yemege cagircaktim duymadin diyo . Ne tezatlik ha sen gelmissin ha ben sana gelmisim gorusunce corona varsa her turlu bulasir simdi bana gelip yemekle onla bunla yardimla ugrasmak istemeyip laf olsun diye söylediği ortaya cikiyo kendi evine davet edince . esime dedim bu yaptigini esim diyo laf olsun torba dolsun iste diyo. Valla butun islerimi kendim yapiyorum sözde anneler burda ..bnm annem süper yardimci olurdu ama babam annemin koca bebegi oldu resmen onun rahatszliklarindan annem kendini bile goremiyo benim hamilelige ddnk gelmesi kotu oldu