2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyiyiz sen nasılsın aktif değilsin pek bu ara
Bebisler dogunca yaninda annesi babasi kalacak olan varmi kizlar yardim için ?? Ne kdr kalcaklar kim.gelcek
Bi hafta kalması yeterli benim için ilkinde de 5 gün evde 2 gün hastanede kalmisti annem zaten çalışıyo uzun uzun kalması mümkün değil

60 kilo olanları foruma almıyorlar amaa

Amin cnmm ınss, bıze gösterıo yuzunu ben de yrn 34 olcam bakalım neler beklıo benı

Bende bugün yağmasın inşallah diye dua ediyorum . Öğleden sonra randevum var araba kullanıcam mecbur
Aman canım dikkat et
Bebisler dogunca yaninda annesi babasi kalacak olan varmi kizlar yardim için ?? Ne kdr kalcaklar kim.gelcek
Kaynanan gelir senin dicektm de aşağıdaki mesajı okuyunca vazgeçtm
Canım ablan uzak mı sana
Selam kızlar nasılsınız
Ben kendi adıma iyiyim çok şükür canım. Sen nasılsın

10 martta bebisi alirlarsa doktorum oyle dedi net belli degilde normal dogum 20 mart gorunuyo sezaryende 10 gun onceden aliyoruz dedi 10 marta gorr hesaplarsak 41 gun kalmis oglusa kavusmaya

Banada 10-12 mart gibi alırım dedi doktorum. Normal tarihimizde aynı gün zaten bizim. Bakalım aynı gün mü olacak doğumumuz

kızlar sanırım aynı tarih aralığında doğurcaz benimde 11 Mart tam 38. Hafta oluyor. İnşallah vaktinde gelir bıdıklar

Benim kontrolüm de taa salı günü kasık ağrılarımı sorucam bir de ayakta kalınca uzun süre alttan çaat diye ağrı giriyor muhtemelen normal hepsi, rahim iyice büyüyormuş bu haftalarda bir de malum sağa sola dönmek artık zor, çarpıntısıydı reflüsüydü derken uykusuz kalıyoruz geceleri benim ilk bir hafta annem kalır yanımda keşke daha çok kalsa ama çalıştığı için fazla kalamaz sonra kayınvalidem gelicek Ankaradan ama ne kadar kalır bilmem sormadım daha ayıp olur diye ama yani en fazla kırkı çıkana kadar durur en kötü de bi on gün kalır diye düşünüyorum. İlk başta rahat edebilir miyim diye çekiniyodum ama sonra gelen yardıma gelcek diye düşündüm kızlar siz de bebişinize odaklanın her şeye çok yorum yapan kv ler varsa da eşinize söyleyin o müdahale ettirmesin. Çünkü batınca her şey batıyo kendi annenin dedikleri bile batabiliyo zaman zaman o yüzden bence kulak asmamak lazım olabildiğinince

Lohusa kıyafetleri zaten büyük oluyo hangi beden giyiyosanız o beden alın bence benimkiler de m beden ideal oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…