2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de artık haftada bire iniyo 36 olduk şaka gibi bu seferki gidişimde nstye bağlarlar inşallah doktorun benim doğum yapacağıma dair umudu yok galiba
Niye hala nst ye bağlamadıysa

Iyiyiz sen nasılsın aktif değilsin pek bu ara

Bi hafta kalması yeterli benim için ilkinde de 5 gün evde 2 gün hastanede kalmisti annem zaten çalışıyo uzun uzun kalması mümkün değil
Hmm bi hafta banada yeter ama annem daha fazla diyo . Aslinda bana kalsa 1 hafta kalsa yeterli ama aksi bisiy dersem simdi yanlis anliyck aslnda istemiyorum daha uzun çünkü babam rahatsz evde bzm salon ve mutfakta kapi yok yatak odasi tam salon karşısında ev 80 metrekare 2 tane 3 lu koltuk var 3 kisilik bi evde 5 kisi 2 3 hafta yasamak zor olablr bide babamin rahatslklarindan asiri sinirli oluyo hic cekilmiyo insani cileden ciksrtiyo bazen ondan babamdan dolayi çok uzun kalsinlar istemiyorum hem emzirme vs rahat olmaz kendi babam bile olsa. Yani anne babasini istemiyo gibi algilancak smdi boyle yazdim diye ama oyle degil zaten baya yorgun uykusuz vs vs olcam bide babamin o sinirli halleri hastalığı filan psikolojisi bozuk benm de o an onun psikolojisini kaldircak halim olmaz iyi olmaz yani yoksa annem tek kalsa olurdu ama anneme.simdi 1 ay cok dersem yanlis anlasilir ayip olur oylede denmez

Birde bunun altına biberon takıyorsun. Uygun biberon varsa başka parça yok süt değen tabi benim bildiğim ya da aklıma gelen
Biberon almıştım ama en küçiklerdede bitane alayım diyorum. Bakalım artık kullanmaya başlayınca göreceğim diğer parçaları iyice temizlerim artık

Benim de artık haftada bire iniyo 36 olduk şaka gibi bu seferki gidişimde nstye bağlarlar inşallah doktorun benim doğum yapacağıma dair umudu yok galiba
Baya ilerdesin mart bssi gibi sanrm dogum benm daha 32+5 daha bi agirlasmissindir 33 e gore dimi her hafta daha bi zorlasiyor agirlik artiyo bnide nst ye baglamadi ama ark baglar heralde senide

Baya ilerdesin mart bssi gibi sanrm dogum benm daha 32+5 daha bi agirlasmissindir 33 e gore dimi her hafta daha bi zorlasiyor agirlik artiyo bnide nst ye baglamadi ama ark baglar heralde senide
Evet 1 2 mart görünüyo tahminen ama benim ilki de 40ta gelmişti son ana kadar sancı da olmamıştı yalancı sancılar oluyo tabi ara ara ama çok aşırı ağır değilim, ben de öyle ümit ediyorum haftaya bağlar sanırım

Haftaya pazar ehliyet icin direksiyon sinavim.varms ayy heycanlandm calismam lazm ins alirim bebek dogmadan alsam super olur ilk seferde bi yerde ani fren yapmak lazmms hoca soyleriz hamileyim dersin yapmazsın dedi kabul ederlermi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…