2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Seni arıyordum burda bende ikizlere yazacaktım burada görmusken kaçırmayım dedim

Çıkmana çok sevindim zümrem demek suyu icebildigimiz kadar içmeye çalışicaz öyle mı
Sagol zümrem valla ciktik bakalim ama ordaki ilac duzenine devam etmem gerek sancilar tuttu yakami birakmiyor yoksa ama sukur simdilik duzensizler
Boool su booool hemde
Sende bol bol içmeye çalış canım inşallah sabreder biraz daha minikler
Aynen canim minikler icin bol bol icmeye calisiyorum insallah

Bnm de bnm de
Cnm yediğin saydıgın hepsi de bebeğe yarayışlı şeyler. Maşallah
Wc gitmek hic muhim degil canim gercekten suyun etkisine sahit oldum bizzat
Bana Dr bsy demedi suya düşkünlüğüm Bi anda başladı. İlk başlarda yarım litre bile içemezdim. Şimdi şükür 3 lt içiorumdur rahat.
Bende gece dahi maşallah su içiom o derece suya düşkünlüğüm arttı maşallah. 3 lt net vardır. Bi yere cıkmaya kendim korkuom wc aramak zorunda kalcaz die. Eşim cok fazla takılmaz cünkü oda sık wc gider

Günaydın artık uyumak zorlaşıyor saat altı bucukmgibi uyandım artı Kalktım tekrar uyuyamayinca neyseki bugün Cuma yarin tatil ve doktor randevumuz var hayırlı cumalar güzel. Bereketli birgün olsun
Hayırlı cumalar cnm. Bende uyandım uyuyum dedim yok uyuyamadım. Yatakta sağ sol dönmeye çalışıom. Bnm de yarın randevu. İnşallah güzel haberlerle geliriz

Açlık 88
1.saat 115. -2.saat 116 normal demişti
Neden bi daha şeker ölçme gereği duydu ki bi sor canım, benim sağlık ocağında ara ara kontrollerim oluyo tahlil yaptırınca sonucu whatsapptan atıyorum Ebru hanıma ordan önerilerde bulunuyo hastanede bayadır tahlil yaptırmadım

Kizlar taburcu oldum ama sancim var acilma olmadigi icin hastanede cok kalmayayim diye cikardi doktor. Eve gelince sorunlar artti gibi orda duzenli verilen serum epey farkediyomus size tavsiyem bol su icin cok bol hemde
Geçmiş olsun canım suyu çok içiyorum bende bi sorun yok senin ikiz olduğu için yetmiyo demekki dikkat et bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…