2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

6 bin se hic pazarlık yapma kabul ediyorum de canim 10 binleri görünce korkuyorum. 2 hafta sonra bende konuşacağım bakalim ne kadar ücret çıkartacaklar.
Yok kuzum itiraz etmeyi düşünmüyorum. Birde tüplerimi bağlatıcam muhtemelen ona da ekstra ücret isterler yani 7000 TL yi göze aldım. Bakalım inşallah memnun kalırız. Daha önce 2 doğumunu medikal park ta yaptım orda da bir doğumum harika geçerken biri baya can sıkıcıydı. Biraz şans bu işler inşallah o gün anestezi hekiminden ebesine hemşiresine kadar iyi bir ekibe denk geliriz

Ronya sende b12 kullanmaya başladın mi ? Uyusmalarin ne durumda? Seninde sanirim aynı sikayetin vardi

Ayy deme manyak bunlar ya bakalım benim gideceğim hastane ne kadar oldu en az 6000 TL bekliyorum
Valla bukadar kısa sürede nasıl artıyor fiyatlar şok oldum. İnşallah sana iyi bir fiyat verirler canım Bizim elimiz mahkum, ne diyorlarsa kabul ediyoruz napalım

Aslinda bgn hic bisey yapmadim gelen kargolari yikadm 3 5 parca kiyafet bide 1 saat kadar arac kullandm market pazr fln ayakta cok kaldm surekli gezinip durdum gunlerdir evden cikmiyordum sanirim cikmamak dha iyi artik
Ben 350 metre otedeki.markete gidip geldim sadece kasilma.oldu.bence.normal

Guzel bir fiyat verirler de özel sigortanın farkını görürsünüz. Lüks oldu artik doğumlarda.ne fotoğraf ne oda susu hicbir beklentim yok benim sadce ilgilensinler steril ortam.olsun yeterli.
Umarım verirler iyi bir fiyat. Evet içinde hiçbirşey yok, onları bizde geçtik. Verdiğim ücrete değecek ilgi bekliyorum sadece.

Ya inşallah şimdi benim ilkine kıyasla çok sorun yaşadığım için daha çok kafama takıyorum, uyuşmalar da sende yeni çıktı dimi ben ne kusma ne öğürme ne varis ne şeker gördüm ilkinde ki 2 buçuk yıl geçmiş sadece az önce eşime dedim bı anda +65 yaşöğürme, geğirme, horlama,tislama eğilimlerine girdim

Hayırlısı ile doguralim da sıkıntılar da geri kalır inşallah

ö
Yok işlenmedi. İnternette biraz araştırdım zaten çalışmaya devam edildiği için işlemeye gerek yokmuş. Çalışamaz alınca izin hesaplanıp işleniyormuş.
Bana da öyle geliyor işlenmemesi gerekirdi umarım düzeltirler boş yere izine ayrılmış olmam

Gerçekten bende ilkinde hiçbirşey yaşamadım bulantılarım normaldi ilk haftalar.yasim 32 abartılacak bir yaş degil ama vücudum oturdu sanirim zorlanıyor. Karaciğer yağlanması, ellerimde uyuşma, bebeği besleyen damarda direnç cikti Allah beterinden korusun ne yapalim.o yüzden tüpleri baglaticam kaldırmaz benim vücut 3. Bebgi

Araba kullanınca niye yoruluyorsun ki

Işığa benimki de tepki vermemişti şuan zaten kıpır kıpır videoya çekeyim dedim sanki biliyo gibi o zaman duruyo karnım şekilden şekile giriyo artık

Umarım verirler iyi bir fiyat. Evet içinde hiçbirşey yok, onları bizde geçtik. Verdiğim ücrete değecek ilgi bekliyorum sadece.
Canım İnan bizim doğuma giderkenki ruh halimizde çok önemli ben sıkıntılı geçen doğumumda gergindim çok diğerinde herşey çok güzel olacak diye diye gittim gerçekten muhteşem geçti. Sondam Çıkar çıkmaz yürüdüm. Hatta hemşire dedi azcık nazlan diye İnşallah senin de çok güzel geçer arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…