2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sıkıntılı gecti dedn ne oldu hastaneyle mi sorun oldu yoksa dikişlerinde mi sıkıntı oldu

Ben 4 ltye yakin iciyorum gunluk hemsire yetmiyo demekki dedi
Bende 3 lt kesin içiyorum sıkıntı olmuyordu wc gitmem le ama bugün üşüttüm heralde duştan sonra saçlarım hafif ıslaktı topladım yerlere dökülmesin die. Bide çorapsız ve pandufsuz dolaştım evin içinde. 2 dk olmadan wc ye gitmeye başladım.

MaşaAllah kuzm neden o kadr önde gözküyor birde ne yiyorsun kız bizede söyle

Işığa benimki de tepki vermemişti şuan zaten kıpır kıpır videoya çekeyim dedim sanki biliyo gibi o zaman duruyo karnım şekilden şekile giriyo artık
Benimki de öyle. Ne zaman çekime başlasam bir anda duruyo, telefonda bir sürü göbek videosu var ama öyle boş boş göbeğimi çektiğim manasız videolar. Telefon eskaza birinin eline geçse, şu videoları görse bu ne çeşit bir manyakmış der

MaşaAllah kuzm neden o kadr önde gözküyor birde ne yiyorsun kız bizede söyle
Canım çok sağol. Doktor biraz iri bir bebek olacak dedi ama fazla önde olmasına takılmıyor sezeryan olacağı için. Bir rutinim var, hergün onu uygulamaya çalışıyorum. bilmiyorum işe yarıyor mu? Her sabah ballı ıhlamur, 3dilim kaşar peyniri ve gerçek tereyağı yiyorum. Öğlen ballı cevizli muz yiyorum. Ara öğünlerde çerezim hep yanımda, badem ceviz kuru kayısı yiyorum.Akşamları az yiyorum, meyve ağırlıklı besleniyorum. Ve haftada 2 gün kısır yapıyorum, bulgur pilavı çok iyimiş bebek için. Ben pilavı çok sevmediğim için kısır yiyorum. Ve haftada 2 gün mutlaka balık tüketiyorum. Hangisi işe yarıyor bilmiyorum

Wc gitmek hic muhim degil canim gercekten suyun etkisine sahit oldum bizzat

İnşallah arkadaşım. Buradaki tüm arkadaşlarımın iyi geçsin doğumları, güzel doğum hikayelerimiz olsun hepimizin

Kizlar taburcu oldum ama sancim var acilma olmadigi icin hastanede cok kalmayayim diye cikardi doktor. Eve gelince sorunlar artti gibi orda duzenli verilen serum epey farkediyomus size tavsiyem bol su icin cok bol hemde
Wc gitmek hic muhim degil canim gercekten suyun etkisine sahit oldum bizzat

Seni arıyordum burda bende ikizlere yazacaktım burada görmusken kaçırmayım dedim

Çıkmana çok sevindim zümrem demek suyu icebildigimiz kadar içmeye çalışicaz öyle mı

Dalga geçiyolar bizimle

Benim mebbisimde herhangi bir şey yazmıyor.Pzt günü 32 çalışabilir raporu vermiştim.Okulun bana söylediği şu idi, doğum yaptıgında doğum belgene bu rapıru ekleyip ilçe mem'e bildirecegız.Yani şu an hiçbir işlem yapılmasına gerek yokmuş, sadece okula belgeyi vermek yeterliymiş.Bundan ötürü herhangi bir izin girdisi yok henüz.

Kizlar taburcu oldum ama sancim var acilma olmadigi icin hastanede cok kalmayayim diye cikardi doktor. Eve gelince sorunlar artti gibi orda duzenli verilen serum epey farkediyomus size tavsiyem bol su icin cok bol hemde
Sende bol bol içmeye çalış canım inşallah sabreder biraz daha minikler

Gobek buyudu one dogru rahat egilemiyorum karsidan Gelen varmi diye bakmak icin istr stemez biraz one dogru zorlaniyorum

Geçmiş olsun tuğçe geçti mi kasılmaların? Bir de neden öne doğru eğiliyorsun gözlerinde rahatsızlık mı var? 1 saat aralıksız araba sürmediysen bence araba kullanmaktan olmamıştır. Uzun süre ayakta durmak daha çok rahatsızlık veriyor.

Bir çoğunuzun mesajına baktımda kasılmalarınız vs varmış bende doktora gittim 2 gün önce Sancın yok dedi bana ağrılardan dolayı birde ne kadar sürede bir geleyim demiştim nst sancı yok ama kasılmaların durması için bol su iç demişti bazı arkadaşlar yazmış topikte de okudum ben daha ne kadar su içeyim günde 3 litre içiyom net dışarı çıksam tuvalete zor yetişiyom ben daha ne edem en son kocam döndü bana seninle bir daha dışarı çıkmicam dedi ben daha ne edem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…