2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim vajinal bölgede fena ağrım var sanki iğne batiriyorlar doktorum enfeksiyon kaynaklı dedi bı kurtulamadim yine ilaç ve fitil kullanıyorum su içmekten bı hal.oldum gec 3 4 defa lavaboya kalkıyorum
Canım mutlaka denemişsindir belki ama araştırmadaki doktor bana enfeksiyon olmaması için sürekli sirkeli su ile temizlenmemi söylemişti . Çok yoğun olduğu zamanlarda kullanıyorum kesiyor sanki biraz . Fitili 2 kez kullandım ikisinde de kaşıntı ve yanma başlattı .birde bol bol ev yoğurdu yemeye çalış

Gobek buyudu one dogru rahat egilemiyorum karsidan Gelen varmi diye bakmak icin istr stemez biraz one dogru zorlaniyorum
Ya şimdi bana kızacan ama çok komik canlandı gözümde. Yani kaportanın önünden biri geçiyor mu diye bakıyorsun sanki gibi ee önünü göremiyorsan zaten sürme bacım. Bende kocan seni kucağında taşısın avm ye (şaka yapıyorum alınma, alıngansan mesajımı ciddiye alma )

Günaydın 🖐
Bugün biraz korkarak uyandım. Bebeğim hareketsiz gibi geldi. Fazla panik yapmadan su icip hareket etmesini bekledim. Minik minikde olsa hareketlendi. Bir oh çektim.
Bilinçaltımda endişe oluşmaya başladı galiba, her ne kadar kötü hikayelerden uzak durmaya çalışsamda

canım valla bende dün kullandım . Maşallah bizim kızın en hareketli anıydı sanki . Koltuğu mecbur biraz geriye doğru yatırıp öyle kullandım . Yoksa bizim ki çıkmaya çalışıyordu biyerlerden . Müzik açık olunca da dans etmeye başlıyor

Ya ne biliyim ama ekstra bi olay gibi gelmiyor da araba kullanmak o yüzden tuğçe bi kaç defa dile getirimce takılayım dedim
Benim göbeğimin direksiyona değmesi için arkama kırlent koymam lazım
Senin bebiş kıvırtkan bişey olacak belli ki

beli ağrıyanlar, iş yapıp yorulanlar, kasılması olanlar, elleri şişip acıyanlar (ben),araba kullanırken yorulanlar haricinde iyiyiz çok şükür
Aman aman cok sukur bunlar idare edilir seyler
Geçmiş olsun canım suyu çok içiyorum bende bi sorun yok senin ikiz olduğu için yetmiyo demekki dikkat et bol bol dinlen
Sagol canim aynen oyle demekki yetmiyor

Aaa bende sağlık ocağında verdiğim oluyor ama Ebru hanım kabul etmez diye söylemiyordum 90₺ kan tahliline veriyorum boşu boşuna

Ben senede 40.000-45.000 kilometre yol yapan bi insandım. Her fırsatta uzun yola çıkardım. Eşim de benim gibi sever yola çıkmayı. Sürekli ben süreyim diye kontak kavgası yapardık. Hamile olduğumu öğrendiğim gün kontağı eşime verdim, nolur nolmaz başım döner, midem bulanır diye aylardır sağ koltuğa kuruluyorum koltuğu da yatırıyorum iyice rahatlığa da alıştım baya

Bana 26 haftalıkken yapıldı baya düşük çıkmıştı zaten bir daha istemedi
Canım normal giderken 32. Haftada yükselebiliyormuş şeker . Bunu da doktorların sadece bir kısmı uyguluyor sanırım . Yada gebenin yaş -kilo durumuna görede yapıyor olabilirler. Bana 31 de gizli şeker testi , 32 de açlık - tokluk testi yaptırdı araştırmadaki . 100 ogtt de 1 değerim yüksek çıkmıştı çünki .32 de yükselebilir demişti . Çok şükür normal çıktı ama dikkat etmeye ve evde takibe devam .

MaşaAllah barekallah kuzm tabki çok güzel beslenyormşsnn İşe yarar nasl yaramaz ıhlamuru bilemem ama diğerlerinin hepsi işe yarıyor diye bilyorm canm sanada şifa olsn bebişede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…