2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kolay gelsin

Ne koydun o kadar canım

Ben yıkadım hazırladım 30 dan sonra şuan mesela çok iyi yapmışım diyorum gün geçtikçe eğilip kalkmak ayakta durmak zor oluyo canım en azından kıyafetlerini yıka ütüle hazır olsun
Kıyafetleri yıkadım utuledim ama çanta kaldı erken değil o zaman bende başlıyim teşekkür ederim

Aynen diyom ya haftaya gidince sezeryan gününü de verir tamam bitti benim işim nst ye falan hiç girmem heralde

Kızlar merhaba 31+0 dayım kasık ağrısı şikayetiyle 2 gün önce doktora gittim bebeğin çok aşağıda olduğunu ve sürekli istirahat etmem gerektiğini söyledi doktor. Çok şükür açılma yok ama olmayacağı anlamına gelmez.Aranızda aşağıda taşıyan şikayetleri olan var mı çok korkuyorum erken doğum olacak diye

Ben öyleyim bebek aşağıda adet ağrısı ile gittim açılma görmedi ama erken doğum riski var dedi bir gece yattım sonra evde sürekli yatış verdi banada

Merhaba, ilk çocuk mu acaba?

Oğluşum durduğu yerde durmuyo anne karnında böyle olan doğuncada hareketli oluyo mu acaba
Ay bence tam tersi oluyor oğlum bu kadar hareketli değildi hamileliğim de gayet rahat geçmişti doğduktan sonra bu ne dedim şimdi 5 yaşında bıraksan evi yıkar kızımdan umutluyum ama o beni hiç üzmeyecek

walla benimde çatı ağrım çok fazla artık yürümeden bile öyle hissediyrum şimdilik riskli bir durum yok ama dikkat ediyorum ben ilk gebeliğim böyle değildi o yüzden endişeleniyorum sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah sen doktorunu dinle öyle dediyse

E bebekte göğüs pedleri 3 al 2 öde ydi. Bazıları jelli falan yazıyordu. Alayım almayım derken indirim bitmiş. Alan arkadaşlar jelli nasıl oluo ki. Nasıl alayım. Bide gögüs koruyucu mu aldınız göğüs kalkanı mı aldınız. 2 si de ayrı şey sanırım.mesela bu işe yarar mı. Gögüs yarası olmaması için.

Eklentiler

• Screenshot_20210123_134431_com.dmall.mfandroid.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…