2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

En son kontrolde kaç çıkmıştı kuzum kilosu 30+5de 1424 çıkmıştı bizim. Gelişim olarak geriden geliyor biraz benim kız ama çok şükür başka bir sorunu yok.
Sağlıkla doğsunlar inşallah
2 hafta öncesinde 1900 kusurlu birsey demişti doktorumuz öyle tabi sağlıkla gelsinler ınsalllah

Selammssss

Kontrolden cıktım:) 34. Hafta kılosu 2650 boyu 45 cm, kafası bıraz ırı oldugu ıcın nırmal dogum yapamayız sezeryan olavaksın dedi:) 5 mart ya da 9 mart yıne konusuruz dedi
Yaaa maşALLAH canım tosuruga bak sen kafası iri dediği kaç hafta önde mesela benim 1 hafta önden gidiyor hep ssvd olucak inşALLAH bir sorun olma umarım

Ben bundan aldım ama göğüste acayip duruyor. Dışarda falan kullanılmaz yani. İyileştirici bir etkisi var mı yok mı bilmiyorum ama kremle kullanmak gerekir bence tek başına bir işe yarayacağını sanmıyorum. Gümüş olanlar 100 liraydı e bebekte. Onlardan memnun olan daha çok.

Yaaa maşALLAH canım tosuruga bak sen kafası iri dediği kaç hafta önde mesela benim 1 hafta önden gidiyor hep ssvd olucak inşALLAH bir sorun olma umarım
Benimde kafası hep önden gidiyor haftasına göre. Ama bu veri tek başına yeterli değil bence. Çatı muayenesinden sonra çatı ile bebeğin başı kıyaslanıp yorum yapılır diye düşünüyorum. Sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değil

Ne koydun o kadar canım
Bebek için 1 tane 10'lu 2 tane 5'li takım, 2 tulum, 3-4 tane zıbın, iki penye battaniye, bir kalın battaniye, 3 tane müslin örtü, bikaç ağız mendili, bi de havlu koydum bazı hastaneler istiyomuş galiba.

Kendim için de 2 pijama takımı, 1 gecelik, havlu, 1 eşofman takımı (bunu muhtemelen hastaneye giderken de giyerim), depend, 2 emzirme sütyeni, 2 alt çamaşır

Bebek bakım çantasına da biberon, emzik, bikaç göğüs pedi, 10-15 bebek bezi, bikaç alt açma bezi, humana çay, göğüs pompası, göğüs kremi, pişik kremi, ıslak mendil, pamuk, küçük elektrikli cezve koycam. Unuttuğum bişey yok sanırsam

M Melekogretmencnn kuzu kullanmadım ama bunu alacağını gümüş al derim. Yani bu silikon olanın amacı göğüs ucunun çamaşıra değmesini önlemek sanırım. Ama bildiğim kadarı ile gümüşün iyileştirici etkisi var. Bide yorumlar bayağı olumluydu. Bende gümüş aldım

Evet baya bavul olmuş bende çantaya koymadım daha koysam belli benim de dolar böyle bikaç bişey eksik olur seninkinden anneme kalsa ona ne gerek var buna ne gerek var diyo

jelli kullanmadım ama pedler arasında ciddi kalite farkı oluyor wee nin ki berbat ilk kutu avent yada lansinohtu bitince birine aldırmıştm ne kadar dandik olduğu 5 yıl oldu galan aklımda

Ben daha bırakın çanta hazırlamayı kıyafetleri yıkayıp hazırlamadim bile Şubat olsun bir öyle yaparım dedim haftaya bende başlarım inşallah yavaştan :) çok geride kaldım ben
al bendende o kadar hiçbişi yıkamadım haftaya inşallah

37 den gıdıomus cnm
Hayırlısı olsun canım gönlün nasıl rahat edecekse sakın üzülme sezeryan diye zorunlu veyahut kendi istegin ile bir anne her daim annedir aynı emziren veyahut emzirmeye gibi senin nezlinde herkese söylemiş olayım en güzel en özel anne hepimiziz

Bugün göğüs kremimde geldi. Son olaran civilden kıyafet askısı(annemin getirecekleri için) göğüs pedi (kraft) birde süt saklama poşeti aldım( milkway marka, en ucuzunu aldım dikkat etmedim markaya ) sipariş ettim. Annemde salı sabah inecek inşallah. Onun getirdiklerini yıkar ütüler çantamı hazırlarız. Çok geç kalmış gibi hissediyorum.

Saol cnmmm :) sonuca odaklıyımmm :) saglıklı dogsun yanımda olsun yeter

halledersınız , hastaneye götüceklerın senın evındeyse ıstersen haftasonu poşetlersın , deılse de zaten annen gelıomus 1 -2 gunde bıter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…