2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

M Melekogretmencnn ben aldım o kapaklardan ama kullanmadım çünkü yara filan olmadı krem de sürmedim gerek olmadı bunda gerek olursa doğumdan sonra alırım bence bekle emzirirken baktın sorun yaşıyorsun eşin bile gidip hemen aynı gün alır e bebekten nolcak

halledersınız , hastaneye götüceklerın senın evındeyse ıstersen haftasonu poşetlersın , deılse de zaten annen gelıomus 1 -2 gunde bıter :)
Pijama terlik falan annem aldı hep bana kıyamam ya herkes gelecek bebeği düşündü ona aldı. Ama sadece annem önce benim eksiklerimi aldı. O an bi kez daha anladım. Önce can sonra canan.

Pijama terlik falan annem aldı hep bana kıyamam ya herkes gelecek bebeği düşündü ona aldı. Ama sadece annem önce benim eksiklerimi aldı. O an bi kez daha anladım. Önce can sonra canan.
Canım benim ilk doğumda video çekmişler herkes bebeğe bakıyor seviyor filan odaya çıkarıyorlar sadece annem history nerde diyor ne zaman izlesem orayı ağlarım

Evet baya bavul olmuş bende çantaya koymadım daha koysam belli benim de dolar böyle bikaç bişey eksik olur seninkinden anneme kalsa ona ne gerek var buna ne gerek var diyo
Aslında küçük küçük şeylerdi kabin boy bavula sığar dedim ama sığmadı. Belki hurçlara koymayıp normal seyahate gider gibi koysaydım sığardı ama hastanede sürekli bavulda o nerde bu nerde diye aramamak için önce buzdolabı poşetine sonra hurçlara koydum.

Canım bende mustela aldım , bugün geldi . Doğumdan önce başlayın diyorlar ama ne zaman başlamak lazım ki . İnşallah işe yarar bakalım

duygulandım sımdı vaktın var dahaaa yetısır her sey vakıt de gecer böylece

Ben öyleyim bebek aşağıda adet ağrısı ile gittim açılma görmedi ama erken doğum riski var dedi bir gece yattım sonra evde sürekli yatış verdi banada

ben de adet ağrısı gibi çekiyorum şuan. Kaçıncı haftadasın canım umarım erken gelmezler

Bende kabin boya sığar diyordum ama yok mümkün değil . Aynı önce kilitli poşetlere ,sonra küçük hurçlara yerleştirdim . Birde üzerlerini yazacağım , post it kağıt alıp . Hangisi ne zaman verilecek ,içinde ne var ne yok inşallah orta boy valize sığar

Benim orta boya sığdı. Eşime anlatcam bavulun düzenini. Anlamazsa ben de etiket yapıştırcam mecbur yazarken aklıma geldi terlik koymayı unuttum onu da koyayım

Aynen cnm ya öyle yapcam çünkü karar veremedim.
Pijama gecelik falan bnm de annem aldı taa aylar öncesi. Ben hep bebeğe aldım kendime bşy almamıs tım bile. Annem ilk bana aldı. Ah annelerin hakkı ödenmez.

al bendende o kadar hiçbişi yıkamadım haftaya inşallah
Valla gözünüzü korkutmak istemem ama pazartesiden beridir uğraşıyorum . Birgün yıkadım , birgün ütüledim , birgün yerleştirdim .2 gündürde beşikle uğraşıyorum .kenar korumalar ,uyku seti, ne var ne yok içime sinmedi hepsini yıkadım içindeki süngerlere kadar .bugünde ütüle yerleştir. Çok zorlandım ,heralde biraz daha beklesem yapamazdım dedim . Şimdi sıra evin temizliğinde Onuda nasıl yapacağım hiç bir fikrim yok

Yok canım silikon uç emzirirken kullanılıyor. Ucunda delikler var. Göğüs ucu çıkmayan veya göğüs yarası olan anneler kullanıyor bunu emzirme dışında takılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…