Merhaba herkese,
Bizim kontrolümüz vardı bugün. Kızım iyi çok şükür 2350 Gr 46,5 cm olmuş. 38. Hafta bitene kadar bekleyip Şubatın son haftası sezeryan ile doğum kararı aldık. Hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum
walla benimde çatı ağrım çok fazla artık yürümeden bile öyle hissediyrum şimdilik riskli bir durum yok ama dikkat ediyorum ben ilk gebeliğim böyle değildi o yüzden endişeleniyorum sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah sen doktorunu dinle öyle dediyse
Merhaba herkese,
Bizim kontrolümüz vardı bugün. Kızım iyi çok şükür 2350 Gr 46,5 cm olmuş. 38. Hafta bitene kadar bekleyip Şubatın son haftası sezeryan ile doğum kararı aldık. Hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum
Maşallah canım bebişine . Benimde belli olsaydı allahın izniyle nasıl doğum yapacağım . Doktor 37. Haftada çatı muayenesi sonrası karar verilir dedi . Hayırlısı neyse o olsun inşallah
Maşallah canım bebişine . Benimde belli olsaydı allahın izniyle nasıl doğum yapacağım . Doktor 37. Haftada çatı muayenesi sonrası karar verilir dedi . Hayırlısı neyse o olsun inşallah
Çatı muayenesi yapacak doktorum. Ama doğum başlayıp açılma olmazsa süreyi uzatmayalım dedi. Bizimki hem tüp bebek hemde gebelik şekeri var.riske atmak istemiyoruz. Sizin içinde hayırlısı. En sağlıklı en kolay nasıl olacaksa öyle olsun. Önemli olan sağlıkla kucağa almak
Yok canım silikon uç emzirirken kullanılıyor. Ucunda delikler var. Göğüs ucu çıkmayan veya göğüs yarası olan anneler kullanıyor bunu emzirme dışında takılmıyor
göğüs ucu önerilmiyor ya. silikon bir şey sonuçta. bi kere ona alıştı mı hep onla emmek ister. yara olmamasını sağlamak daha iyi bence. kalkan ve krem al sen. bir de hiç yara olmadı diyenler var ama riske atmaya değer mi bilmiyorum. doğumdan 2-3 hafta önce başlamak gerekiyormuş kreme. ben avent in kalkanını ve incia göğüs ucu kremi aldım. gerisi kader
Ben çalışır aldım normalde idari izindeydim 32 ye kadar ama ikiz gebelikte 30 da alınması gerekiyor çalışır veya çalışamaz raporu ben 30 da çalışır aldım idari izni bozmak gerekiyordu idari izni bozdular
Ben çalışır aldım normalde idari izindeydim 32 ye kadar ama ikiz gebelikte 30 da alınması gerekiyor çalışır veya çalışamaz raporu ben 30 da çalışır aldım idari izni bozmak gerekiyordu idari izni bozdular
Ben idari izin için hiç bişey yapmamıştım canım canlı derse devam etmiştim. Senin mebbiste fazladan çalışma yazıyordu dün öyle demiştin sanırım doğrudur büyük ihtimalle ama pazartesi ilçeyi bi ararsın olmadı
Ben idari izin için hiç bişey yapmamıştım canım canlı derse devam etmiştim. Senin mebbiste fazladan çalışma yazıyordu dün öyle demiştin sanırım doğrudur büyük ihtimalle ama pazartesi ilçeyi bi ararsın olmadı