2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben de dikkat ediyorum artık en azından 34ncü haftayı geçsin bari annem geldi zaten artık sürekli yatıyorum açılma olmasın diye

Maşallah canım bebişine . Benimde belli olsaydı allahın izniyle nasıl doğum yapacağım . Doktor 37. Haftada çatı muayenesi sonrası karar verilir dedi . Hayırlısı neyse o olsun inşallah

Maşallah canım bebişine . Benimde belli olsaydı allahın izniyle nasıl doğum yapacağım . Doktor 37. Haftada çatı muayenesi sonrası karar verilir dedi . Hayırlısı neyse o olsun inşallah
Çatı muayenesi yapacak doktorum. Ama doğum başlayıp açılma olmazsa süreyi uzatmayalım dedi. Bizimki hem tüp bebek hemde gebelik şekeri var.riske atmak istemiyoruz. Sizin içinde hayırlısı. En sağlıklı en kolay nasıl olacaksa öyle olsun. Önemli olan sağlıkla kucağa almak

Yok canım silikon uç emzirirken kullanılıyor. Ucunda delikler var. Göğüs ucu çıkmayan veya göğüs yarası olan anneler kullanıyor bunu emzirme dışında takılmıyor
Silikon ucu demiyorum canım. Silikon kalkanı diyorum. Melekcananda onun resmini atmış zaten

şu indirimleri görenler paylaşabilir mi ? ne zaman hangi üründe indirim varmış bilelim

Kuzum işte yara olmaması için gögüs ucu mu kullancaz yoksa kalkan mı? Ay çok cahilim ya
göğüs ucu önerilmiyor ya. silikon bir şey sonuçta. bi kere ona alıştı mı hep onla emmek ister. yara olmamasını sağlamak daha iyi bence. kalkan ve krem al sen. bir de hiç yara olmadı diyenler var ama riske atmaya değer mi bilmiyorum. doğumdan 2-3 hafta önce başlamak gerekiyormuş kreme. ben avent in kalkanını ve incia göğüs ucu kremi aldım. gerisi kader

Ben idari izin için hiç bişey yapmamıştım canım canlı derse devam etmiştim. Senin mebbiste fazladan çalışma yazıyordu dün öyle demiştin sanırım doğrudur büyük ihtimalle ama pazartesi ilçeyi bi ararsın olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…