2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum işte yara olmaması için gögüs ucu mu kullancaz yoksa kalkan mı? Ay çok cahilim ya
Canım benim bildiğim o göğüs ucunu, göğüs ucu olmayanlar kullanıyor. Göğüs ucun varsa onu alma gereksiz.
yara olur diye düşünüyorsan kalkan almalısın. Ben benimki kesin yata olacak diyr düşünüyorum o yüzden kalkanı aldım canım

Kizlar canım cok.skldi evde oglen dolasmaya ciktim esofman takimi aldim daha dogrusu kendim takim yaptım uzun zamandir dolasmitordum hcbsy almiyodum ustume . Ama hcbsy olmuyo herdey dar geliyodu dogum sonrasi cikarken hastaneden filanda giyerim diye esofman aldim alt ust
Birde elbise begendim çok tatli oldu zayiflaynca daralttiririm cokda uygundu 40 tl idi elbise aldim szle paylasiyim esim diyo onden hamile olduğun anlasilmiyo esofman da cidden saka.gibi hic belli olmuyo

Tuzlu mu yiyorsun canım şişmişin su toplamış vücudun normal ama son ayda oluyor aşkın gözü kördür görmesin bir zahmet az daha kilolarımizi eşlerimiz elbise hoşuma gitti eşofman çok hantal göstermiş bana göre renkler zevkler tartışılmaz tabii

O kafamın üstünde değil de ben sabahtan beri kahvaltıya doyamadım hala daha yiyorum tansiyonum çıktı herhal
Ye canım ye az kaldı sonra yemezsin

rozikka seninde mi aşağıda demişlerdi ben mı yanlış hatirliyorum
Canım benim ilk doğumda video çekmişler herkes bebeğe bakıyor seviyor filan odaya çıkarıyorlar sadece annem history nerde diyor ne zaman izlesem orayı ağlarım
Kesinlikle benimde öyle bebeği görünce herkes unuttu beni önce annem geldi sonra esim bebeğe bakıp benim yanıma gelip beni opmustu
Maşallah bebisine tarihler yavaş yavaş belli oluyo

Mavicim güle güle giy ben elbiseyi beğendim hiç kilolu durmuyorsun elbiseyle kapatmış kilonu çok yakışmış

Kızlar selam.
Bebeğin kafası 2 hafta önde giden varmı? Doktor problem olsa söylerdi sanırım.
Şimdi değerlerine gelince baktım baya önde kafası az koca kafalı olcak galiba kızım:) gerçi ikili test suyumun fazlalığı bağırsak genişlemesi gibi sorunlarımın yanında koca kafalı olması sorun bile değilde:)) yinede herşeyi oraya bağlıyorum artık

Doktor bi sorun var demediyse kafana takma bence canını sıkma boş yere

Benim de aşağıda, ağır kaldırmak, uzun süre ayakta kalmak yasak zaten yapmıyordum bunları ama olmuş işte. Her ihtimale karşı ciğer iğnesi oldum, her hamilenin sıkıntıları var herkes durumuna göre önlem alıyor, bizimki de böyle
dikkat edicez korkma insallah vaktinde gelecekler.

Bızımkı önde gıdıo .. ama senın dedıklerıkın hıcbırı olmamasına rağmen suyu fln normal

Cidden sismis su toplamis gibimi görünüyo yoo odem yok yuzumde bile sislik yok bacaklarim nedense cok sisti sadece kilo aldi bacak bolgem esofman dogum sonrasi duzeltince bacaklari guzel durur diye aldim en buyuk bedendi evet psikolojm.bzlduya bu kilolardn esime diyorum bosanalim bz ben artik cok cirkinim

al bendende o kadar hiçbişi yıkamadım haftaya inşallah

Ben herşeyi yıkadım ütülemesi yardımcım tarafından yapıldı ilk bebeğimin bakıcısı. Aynı zamanda ev işlerimede bakıyo. Sadece çantayı hazırlamak kaldı. Çalışabilir aldım bugün. Çantada nezaman hazır olur bilmiyorum :)

Doktor bi sorun var demediyse kafana takma bence canını sıkma boş yere
Doktorum busefer hiç bişi demedi sizin kontrollerde baya detaylı inceleneniyormı bebeğiniz. Bacak boyu kilosu kalbi vs bukadar organlarını incelemiyor artık yada çok yoğun vaktine denk geliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…