2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eller vücut toplamış son aylar normal ama aman eşlerde az popolarin üstüne otursun ilk hedefin eşofman olur ne güzel bahanem olmuş olur eşofman tam olduğunda eski haline yakınsın dir

4 hafta ileriydi görümcemin hiçte bir sorunu yok kafasıda normal korkuttu doktor 4 hafta ileri büyük normal doğum olmaz dedi pisi pisine sezeryan oldu

Eller vücut toplamış son aylar normal ama aman eşlerde az popolarin üstüne otursun ilk hedefin eşofman olur ne güzel bahanem olmuş olur eşofman tam olduğunda eski haline yakınsın dir
Benim el ayaklar buyuk cnm odemli degil ellerim yuzukler bile oluyo ole gorunmus olablr ondan fotoda ayaklar 40 numara boy 176 eller normal gerçi ama sismeedi nedense bacaklarim moralimi çok bozuyor cok kilo aldi popo kalca basen ins giderler az kaldi

Boşuyorum senı dese napacan :)

Takılma Doğumdan sonra hepsi gidiyor. Emzirirken baya gidiyor kilolar ben 6 ay içinde normale döndüm hep. Hem dönmesek ne olacak sağlıkla gelsinde bebişler önemli olan o

Takılma Doğumdan sonra hepsi gidiyor. Emzirirken baya gidiyor kilolar ben 6 ay içinde normale döndüm hep. Hem dönmesek ne olacak sağlıkla gelsinde bebişler önemli olan o
Evet dogru ins benmde gider emzirirken ya cnm bak 72 kilo halimi atiyim hamilelikten hemen once buna bakınca moralim bozuluyo bide hep bole kalamadim bole degildim yillarca hep 85 gezdim 8 ay emek.sarf edip 91 den bu kiloya inmistim simdi yine 91 e ciktim ya ondan uzuldum üzülüyorum cok ama yine yapacagim saglikla dogsunda bi ogluskom

Ben de 17 kılo aldım kapısırız
Burdan sonra zayiflama topiginde bulusalm ben 20 kilo verdigimde topicde biri vardi ben ac gezip deli gibi spor yapip 1 kilo verirken arkadas emzirip o kiloyu normalden az biraz kisip sporsuz 3 kilo olarak veriyodu ben sok oluyodum bakalim bizimde oyle olurmu bunyem hep cok zor ve yavas veriyor benim kilolari millet 4 ayda veriyo 20 kiloyu ben 8 ayda cidden gunde 1.5 saat spor yapip ciddi anlamda diyetle gidim gidim vermistim ins benim icinde bi kere olsun bisiyler kolay olurda hizla gider .. topige geceriz bebisden vakit bulursak

Kuzum üzülme keşke hayatta üzülecek tek şey bu olsa. Gebelik tuhaf bir süreç hormonların etkisiyle vücudumuzun değişimine kayıtsız kalamıyor moralimiz bozuluyor ama lütfen etrafına şöyle bir bakın ne dertlerle hastalıklarla uğraşan insanlar var bizler çok şanslıyız. Ben her ıhh dediğimde Allahım beni affet tüp bebek merkezlerinde ne acılar çekip anne olmak isteyen ve belkide bu duyguyu hiç bir zaman tadamayacak kadınlar var diye düşünürüm kıymet bilmek gerek sende bunu düşün hepsi geçici bir süreç varsın kocalarımız beğenmesin kendileri bilir

Sağlık olsun , Ben takmıyorum :) verırım kıloları

4 hafta ileriydi görümcemin hiçte bir sorunu yok kafasıda normal korkuttu doktor 4 hafta ileri büyük normal doğum olmaz dedi pisi pisine sezeryan oldu
Az çok hatırlarsanız her gittiğimde olumsuz şeyler duydum ama inanın abartısız her kontrol sonrası hüngür şakır ağlayarak çıktım odadan.. İlkkez doktor yorumsuzdu. Hiç bişi demedi busefer acaba diyorum yoğun yada yorgun olduğundan mı yoksa cidden problem görmedimi:) nedense ilkkez biraz bi nebzede olsa rahatım kontrol sonrası. Bu hissi özlemişim. Oturup değerlerini incelemeyi görüntüsüne bakmayı filan

Senden korkulur valla, öğlen belim kopuyor diyordun, ben de ağrısı sızısı olanları okudukça üzülüyorum, içim gidiyor ciddiye almamak en iyisiymiş. Neyse güle güle giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…