2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bikaç kere bende çirkin oldum dedim eşim yoo diyo benim popom büyüdü baya aynaya bakmak istemiyorum hiç diyorum yoo çok güzelsin diyo bazen annelik güzelliği geldi sana diyo durup dururken canımmm

Totalde nekadar aldınız ki kızlar şuan. Ben 9 olmak üzereyim 8.5aldım.

Evet dogru Allaha sukurler olsun evlat sahibi olmak istedik ve sorunsuzca oldu Allah izin verdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin sagliktan onemlisi yook saglik olsun hepsi olur .. esim.bisiy ddmiyo zaten ben tabi dedigin gibi gordukce vucut bozuldukca istemsiz oluyor üzüntü ama az kaldi 1 ay daha sonra toplama surecine girecek vücut sisme sürecinden diyorum kendime 1ay daha dayan saglikla bi kucakla bebiskoyu en fazla 1 ay daha siseceksin sonra toparlanma sureci zaten kendimi biraz iyi hissedip duruma gorede ortama gorede yavasca egsersizlsr yürüyüşler toplarsin diyorum 20 kiloyu vermisim yinr gider sonucta 20 kilo yag gitti bu kilonun hepsi yag degil daha kolay gidecek oncekine gore diyorum neresi nasil düzeltilir onuda biliyorum sadece bogazi tutmak tatli yememek zor oluck onuda yaPcz bi seklde .. saglik olsunda sabırsızlanıyorum dogsa tipi nasil olck Allahim diyorum yuzduk yuzduk kuyruguna geldik nolur sag saglim alalim kucagimiza .. kokusunu cekmek istiyorum icime anne oluyorumm esim baba olacak ikimizden bir can ikimizin karışımı bir can muhteşem birsey ayy biran once zaman gelsee

Evet bende bogazi pek tutamadim tatli sevdam beni hep mahvediyor zaten bi 10 kilo gitse bari

Hamıle kalınca yıcem demıstım yedım cok şükür :)

Bikaç kere bende çirkin oldum dedim eşim yoo diyo benim popom büyüdü baya aynaya bakmak istemiyorum hiç diyorum yoo çok güzelsin diyo bazen annelik güzelliği geldi sana diyo durup dururken canımmm
Bende dun kendimi zayıf hamile olmayan bikac kuzeniyle karşılaştırdım esimin .. diyoki sen kendini hamilelerle kiyasla simdi onlar sis diil diyo ayrica onlarin hamile olmayan haline bile suanki halin bin basar gayet guzelsin diyo ayy cnm dedim sagol hahah ben sisiyorum adam diyette oglana guzel goruncekmis fotolarda guzel cikcakms

Doktorum busefer hiç bişi demedi sizin kontrollerde baya detaylı inceleneniyormı bebeğiniz. Bacak boyu kilosu kalbi vs bukadar organlarını incelemiyor artık yada çok yoğun vaktine denk geliyorum..
Yok canım benim bi gittiğimde bacak boyuyla ilgili bisey dediler mı demisti ondan sonra tekrar gittigimde ben sordum öyle baktı bi sorun yok dedi

En son 10 11 arası bişeydi sağlam yiyorum ama iştahım fena yedikten sonra midem yanıyo yinede yiyiyorum gören göbeğin fazla yok diyo çünkü popom büyüdü

Senden korkulur valla, öğlen belim kopuyor diyordun, ben de ağrısı sızısı olanları okudukça üzülüyorum, içim gidiyor ciddiye almamak en iyisiymiş. Neyse güle güle giy
Yeminle baya kötüyüm kiyafetleri denerken kizzdan tabure istedim kabine dolmusla gittim 300 metre zaten carsi 1 dukkana girdim sadece bide tosbaa hizinda yuruyerek belim cok fena ama can sıkıntısından da geberdim gunlerdir .. neyse sonrada esim.aldi hemen ordan 2000 adim atmisim tosbaa hızında

İnşallah hep rahat geçer ve inşallah bebiş sağlıkla doğar Canım sen İzmir’de miydin hangi hocaya gidiyordun

Ohh afiyet olsun ya şekerim falan olmayınca bende çok dikkat etmedim yedim sorun olmayınca sıkıntı yok bence
Tesekkürler:) baslar da almadım da sonra ıstahım gelınce kendımı de tutmadım .. saglıksız seyler de cok yemedım ama aldım yani -ayy sıkıldım kılodann şiştim

Seninkinin de durdurulamaz bir enerjisi varmış belli ki Yorma çok kendini de madem annenle birlikte yaparsın geldiğinde
Oh masallah buyudu prenses aminnn
Çok şükür kuzum
Evet canım tek doktora gidiyorum doktorum kilosu için hiç düşük demedi hep güzel diyor ben biraz az galiba dediğimde ise haftası ile uyumlu olmak zorunda değil geriden geldiği haftaya uyumlu ve ideal kiloda sorun yok diyor. Burada da aynı zamanlarda kontrole gittiğimiz arkadaşlara bakıyorum en geride olanlardan biri biziz genelde Ben de doğum sonrası gelişimi güzel olur toplar diye düşünüyorum bebeklerimiz için. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin yeterki gerisini hallederiz inşallah
Kuzum benimki 31de baş geliş olmuştu o güne kadar hep makat duruyordu. Ama 34te malesef yine başı yukarı dönmüş 36da kontrolüm var tekrar baş aşağı dönmüş mü diye çok merak ediyorum. Bence seninkinin de daha dönmek için zamanı var.
Mis oldu heryerler salon camı hariç ona çıkıp iyice ortalara sünmem gerekiyor yapamam
Kuzucum benim ev 1. Kat ama ben yüksekten korkmam yani yüksek katlarda otursak da silerdim muhtemelen. Tabi 1. Kat oluşumuzun ayrı bir rahatlığı da oluyor olmuyor değil
Kızımı 38+3 te 2900 doğurdum hastaneden çıkarken şişlik inmişti 2700 dü canım valla büyüdü yaşıtlarını geçti gelişimi hatta
Maşallah kuzum zaten 2500 üzeri normal deniyor ve 2500 bile olsa yeterli başka sağlık sorunu olmasın doğduktan sonra emer emer toplar kilosunu inşallah diyorum ben sorun teşkil edecek kadar zayıf doğarsa diye endişe ediyorum 2500 olsak ona da şükür ki olur gibi geliyor nasipse.. muhtemelen senin kız gibi doğar benimki
Allah kolaylık versin. Gerçekten okulun olmayışı sana yaradı yoksa bu halde çok zorlanacaktın. Rabbim diyorum bir yerden yardımcı oluyor en azından bulantı kusma hiç yaşamadın ama seni de belin çok zorluyor diren çok az kaldı inşallah doğum sonrasında hafiflersin bir nebze.
2 hafta öncesinde 1900 kusurlu birsey demişti doktorumuz öyle tabi sağlıkla gelsinler ınsalllah
Bu kontrolde kaç çıkacak bakalım, inşallah kuzucum
jelli kullanmadım ama pedler arasında ciddi kalite farkı oluyor wee nin ki berbat ilk kutu avent yada lansinohtu bitince birine aldırmıştm ne kadar dandik olduğu 5 yıl oldu galan aklımda
Şuan nasıl bir hayal kırıklığı yaşadım arkadaş marka çokta önemli değil al birini demişti ped için ben de wee jelli olanı almıştım denk gelmişti neyse artık bitince başka marka alırım mesela nesi kötü ne farkı var diğerleri ile?
Pijama terlik falan annem aldı hep bana kıyamam ya herkes gelecek bebeği düşündü ona aldı. Ama sadece annem önce benim eksiklerimi aldı. O an bi kez daha anladım. Önce can sonra canan.
Yaa ben de bi pijama almıştım internetten sonra hatalı geldi geri yolladım daha da pijama bulamamıştım istediğim gibi baktım annem iş dönüşü elinde paketlerle geliyor gezmiş gün boyu istediğim gibi de bulmuş 3 takım almış sağolsun 2 tanesini çantama koyarım diğerini de evde giyerim rahat rahat diye almış malum evdeki kıyafetlerim pek olmuyor artık bugün de bana emzirme atleti fotoğrafı atıyor bu nasıl diye ilk önce beni düşünmesi hoşuma gidiyor herkes bebek telaşına düşmüşken
Maşallah kuzum sağlıkla gelsin inşallah
Mesela ben göğüs ucu aldım ama bir göğüsümün ucu o kadar minik ki bebek kavrayamaz muhtemelen. Bi deneyeceğim ememezse mecbur kullanacağım hiç emmemesindense silikon uçla emmesi daha iyidir diye düşündüm

Ben 6.5 kilo aldım. 35.hafta. Acaba tartıda mı bi sorun var diye düşünüyorum artık çünkü bebek zaten 2.5 kilo ee suyu plesentası falan bilmiyorum bi yanlışlık var bu iştem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…