Bikaç kere bende çirkin oldum dedim eşim yoo diyo benim popom büyüdü baya aynaya bakmak istemiyorum hiç diyorum yoo çok güzelsin diyo bazen annelik güzelliği geldi sana diyo durup dururken canımmmCidden sismis su toplamis gibimi görünüyo yoo odem yok yuzumde bile sislik yok bacaklarim nedense cok sisti sadece kilo aldi bacak bolgem esofman dogum sonrasi duzeltince bacaklari guzel durur diye aldim en buyuk bedendievet psikolojm.bzlduya bu kilolardn esime diyorum bosanalim bz ben artik cok cirkinim
Ya konuyu kaçırmışım çok girmediğim için ve konu nerden başladı bulamadım :) noldukiEvet ya melek deyince dikkat ettim ben de
Ben de 17 kılo aldım kapısırız
Ben de 17 kılo aldım kapısırız
Totalde nekadar aldınız ki kızlar şuan. Ben 9 olmak üzereyim 8.5aldım.Burdan sonra zayiflama topiginde bulusalmben 20 kilo verdigimde topicde biri vardi ben ac gezip deli gibi spor yapip 1 kilo verirken arkadas emzirip o kiloyu normalden az biraz kisip sporsuz 3 kilo olarak veriyodu ben sok oluyodum bakalim bizimde oyle olurmu bunyem hep cok zor ve yavas veriyor benim kilolari millet 4 ayda veriyo 20 kiloyu ben 8 ayda cidden gunde 1.5 saat spor yapip ciddi anlamda diyetle gidim gidim vermistim ins benim icinde bi kere olsun bisiyler kolay olurda hizla gider .. topige geceriz bebisden vakit bulursak
Evet dogru Allaha sukurler olsun evlat sahibi olmak istedik ve sorunsuzca oldu Allah izin verdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin sagliktan onemlisi yook saglik olsun hepsi olur .. esim.bisiy ddmiyo zaten ben tabi dedigin gibi gordukce vucut bozuldukca istemsiz oluyor üzüntü ama az kaldi 1 ay daha sonra toplama surecine girecek vücut sisme sürecindenKuzum üzülme keşke hayatta üzülecek tek şey bu olsa. Gebelik tuhaf bir süreç hormonların etkisiyle vücudumuzun değişimine kayıtsız kalamıyor moralimiz bozuluyor ama lütfen etrafına şöyle bir bakın ne dertlerle hastalıklarla uğraşan insanlar var bizler çok şanslıyız. Ben her ıhh dediğimde Allahım beni affet tüp bebek merkezlerinde ne acılar çekip anne olmak isteyen ve belkide bu duyguyu hiç bir zaman tadamayacak kadınlar var diye düşünürümkıymet bilmek gerek sende bunu düşün hepsi geçici bir süreç varsın kocalarımız beğenmesin kendileri bilir
Evet bende bogazi pek tutamadim tatli sevdam beni hep mahvediyor zatenJeli de kilo aldı ama yiyerek aldığının farkında yemese almayacağını biliyordu ama aldi..
Kilosu ve boyu ile kimsenin zihnine ve bilinçaltına kazınmadi
Jeli kiloları ile barışık
Kilo konusunda jeli gibi ol :)))
Jeli de kilo aldı ama yiyerek aldığının farkında yemese almayacağını biliyordu ama aldi..
Kilosu ve boyu ile kimsenin zihnine ve bilinçaltına kazınmadi
Jeli kiloları ile barışık
Kilo konusunda jeli gibi ol :)))
Ben 15 aldim 33.haftadayim 76 ile basladim 91 imTotalde nekadar aldınız ki kızlar şuan. Ben 9 olmak üzereyim 8.5aldım.
bende ilk zamanlar dikkat ettim sonra patladı gittiHamıle kalınca yıcem demıstım yedım cok şükür :)
Bende dun kendimi zayıf hamile olmayan bikac kuzeniyle karşılaştırdım esimin .. diyoki sen kendini hamilelerle kiyasla simdi onlar sis diil diyo ayrica onlarin hamile olmayan haline bile suanki halin bin basar gayet guzelsin diyoBikaç kere bende çirkin oldum dedim eşim yoo diyo benim popom büyüdü baya aynaya bakmak istemiyorum hiç diyorum yoo çok güzelsin diyo bazen annelik güzelliği geldi sana diyo durup dururken canımmm
Yok canım benim bi gittiğimde bacak boyuyla ilgili bisey dediler mı demisti ondan sonra tekrar gittigimde ben sordum öyle baktı bi sorun yok dediDoktorum busefer hiç bişi demedi sizin kontrollerde baya detaylı inceleneniyormı bebeğiniz. Bacak boyu kilosu kalbi vs bukadar organlarını incelemiyor artık yada çok yoğun vaktine denk geliyorum..
En son 10 11 arası bişeydiTotalde nekadar aldınız ki kızlar şuan. Ben 9 olmak üzereyim 8.5aldım.
Yeminle baya kötüyüm kiyafetleri denerken kizzdan tabure istedim kabineSenden korkulur valla, öğlen belim kopuyor diyordun, ben de ağrısı sızısı olanları okudukça üzülüyorum, içim gidiyor ciddiye almamak en iyisiymiş. Neyse güle güle giy
Bende taksamda sonuç degmsiyo mecbur fazla takmamak.lazm elbet gidecek kilolarSağlık olsun , Ben takmıyorum :) verırım kıloları
Ohh afiyet olsun ya şekerim falan olmayınca bende çok dikkat etmedim yedim sorun olmayınca sıkıntı yok benceHamıle kalınca yıcem demıstım yedım cok şükür :)
İnşallah hep rahat geçer ve inşallah bebiş sağlıkla doğarAz çok hatırlarsanız her gittiğimde olumsuz şeyler duydum ama inanın abartısız her kontrol sonrası hüngür şakır ağlayarak çıktım odadan.. İlkkez doktor yorumsuzdu. Hiç bişi demedi busefer acaba diyorum yoğun yada yorgun olduğundan mı yoksa cidden problem görmedimi:) nedense ilkkez biraz bi nebzede olsa rahatım kontrol sonrası. Bu hissi özlemişim. Oturup değerlerini incelemeyi görüntüsüne bakmayı filan
Tesekkürler:) baslar da almadım da sonra ıstahım gelınce kendımı de tutmadım .. saglıksız seyler de cok yemedım ama aldım yani -ayy sıkıldım kılodannOhh afiyet olsun ya şekerim falan olmayınca bende çok dikkat etmedim yedim sorun olmayınca sıkıntı yok bence
Seninkinin de durdurulamaz bir enerjisi varmış belli kiBenim annemde çalışıyo hattâ yarim gün izin alıp gelcek isten hafta sonu yasak var mecbur hafta ici yapıcaz mutfak dolaplarını ben hallederim yatak odasının dolaplarıa bitmek üzere antredeki dolabı da halletmistim ardanın odasinidabi banyo kapılar cam perde mutfak dolapları var iste
Çok şükür kuzumOh masallah buyudu prensesaminnn
Evet canım tek doktora gidiyorum doktorum kilosu için hiç düşük demedi hep güzel diyor ben biraz az galiba dediğimde ise haftası ile uyumlu olmak zorunda değil geriden geldiği haftaya uyumlu ve ideal kiloda sorun yok diyor.Pembe sen tek doktora mı gidiyorsun? Biliyorsun benim bebeğimin kilosuna da doktorum geride demişti. Bu ara 2 ayrı doktora gittim her ikisinde de kilosu gayet normal çıktı ve onlardan hemen sonra yine düzenli gittiğim doktorda yine daha az çıktı kilo. Biz beslenmemize dikkat edebiliriz sadece, asıl kiloyu doğumda göreceğiz. Insallah sağlıkla gelir hepimizin bebeği.
Kuzum benimki 31de baş geliş olmuştu o güne kadar hep makat duruyordu. Ama 34te malesef yine başı yukarı dönmüş 36da kontrolüm var tekrar baş aşağı dönmüş mü diye çok merak ediyorum. Bence seninkinin de daha dönmek için zamanı var.Sevgili gebeler merhaba 31+4 günlük hamileyim, bugun doktor kontrolum vardi. Benim yaramaz kizim hala donmemis makat duruyor.
2. dogumum olcak ilki normal dogumdu bu dogumumda normal olsun cok istiyorum sizinkiler kaçıncı haftada döndü.
Mis oldu heryerlerKız dur silme cam falan atraksiyonlu işler yapmayın hamile hamileay valla içim bi tuhaf oluyo şu cam silme mevzularında yapmayın etmeyin karnın burnunda valla içim daraldı çok korkarım yüksekten bence sen de silme beni dinle
Maşallah kuzum zaten 2500 üzeri normal deniyor ve 2500 bile olsa yeterli başka sağlık sorunu olmasın doğduktan sonra emer emer toplar kilosunu inşallah diyorumKızımı 38+3 te 2900 doğurdum hastaneden çıkarken şişlik inmişti 2700 dü canım valla büyüdü yaşıtlarını geçti gelişimi hatta
Allah kolaylık versin. Gerçekten okulun olmayışı sana yaradı yoksa bu halde çok zorlanacaktın. Rabbim diyorum bir yerden yardımcı oluyor en azından bulantı kusma hiç yaşamadın ama seni de belin çok zorluyor diren çok az kaldı inşallah doğum sonrasında hafiflersin bir nebze.Bu bel ağrıları bende liseden beri var. Ayakta kalınca çok yürüyünce ev işi yapınca kötü oluyordum zaten. Hele okulda nöbet zamanları kabus gibiydişu dönemde okul olmaması en çok benim işime yaradı sanırım. Şimdiye kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim. Bulantı kusma hiçbiri olmadı. 8.ay ve sonrası zormuş gerçekten
Bu kontrolde kaç çıkacak bakalım, inşallah kuzucum2 hafta öncesinde 1900 kusurlu birsey demişti doktorumuz öyle tabi sağlıkla gelsinler ınsalllah
Şuan nasıl bir hayal kırıklığı yaşadımjelli kullanmadım ama pedler arasında ciddi kalite farkı oluyor wee nin ki berbat ilk kutu avent yada lansinohtu bitince birine aldırmıştm ne kadar dandik olduğu 5 yıl oldu galan aklımda
Yaa ben de bi pijama almıştım internetten sonra hatalı geldi geri yolladım daha da pijama bulamamıştım istediğim gibi baktım annem iş dönüşü elinde paketlerle geliyor gezmiş gün boyu istediğim gibi de bulmuş 3 takım almış sağolsun 2 tanesini çantama koyarım diğerini de evde giyerim rahat rahat diye almış malum evdeki kıyafetlerim pek olmuyor artıkPijama terlik falan annem aldı hep banakıyamam ya herkes gelecek bebeği düşündü ona aldı. Ama sadece annem önce benim eksiklerimi aldı. O an bi kez daha anladım. Önce can sonra canan.
Maşallah kuzum sağlıkla gelsin inşallahMerhaba herkese,
Bizim kontrolümüz vardı bugün. Kızım iyi çok şükür2350 Gr 46,5 cm olmuş. 38. Hafta bitene kadar bekleyip Şubatın son haftası sezeryan ile doğum kararı aldık. Hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum
Mesela ben göğüs ucu aldım ama bir göğüsümün ucu o kadar minik ki bebek kavrayamaz muhtemelen. Bi deneyeceğim ememezse mecbur kullanacağım hiç emmemesindense silikon uçla emmesi daha iyidir diye düşündümgöğüs ucu önerilmiyor ya. silikon bir şey sonuçta. bi kere ona alıştı mı hep onla emmek ister. yara olmamasını sağlamak daha iyi bence. kalkan ve krem al sen. bir de hiç yara olmadı diyenler var ama riske atmaya değer mi bilmiyorum. doğumdan 2-3 hafta önce başlamak gerekiyormuş kreme. ben avent in kalkanını ve incia göğüs ucu kremi aldım. gerisi kader
Ben 6.5 kilo aldım. 35.hafta. Acaba tartıda mı bi sorun var diye düşünüyorum artık çünkü bebek zaten 2.5 kilo ee suyu plesentası falan bilmiyorum bi yanlışlık var bu iştemTotalde nekadar aldınız ki kızlar şuan. Ben 9 olmak üzereyim 8.5aldım.
Dogrudur zayıf ünlüler de öyle alıoBen 6.5 kilo aldım. 35.hafta. Acaba tartıda mı bi sorun var diye düşünüyorum artık çünkü bebek zaten 2.5 kilo ee suyu plesentası falan bilmiyorum bi yanlışlık var bu iştem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?