2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok zor bir hamilelik geçiriyorsun psikolojik savaş veriyorsun resmen çok dua ediyorum sana bak bizim gelini demiştim sana suyu fazlaydı kafası 3 hafta ileriydi bağırsak düğümlü o da senin gibi yıkıldı ağladı çok zor şeyler yaşadı. Çocuğu 1 ay önce doğurdu doğar doğmaz ameliyat oldu biz bağırsak derken yemek borusu da darmış önce ondan oldu. 2 hafta sonra bağırsaktan ameliyat oldu. Ayağının biri içe doğru eğriydi alçıya alındı ve kalbi delik.bunca sıkıntıya rağmen bugün taburcu oldu minik mucizemiz evimiz bayram yeri resmen. Çok zordu beklemek elin yüreğinde ama bin şükür şuan çok çok iyi

Annesi doğunca onu gak deyince emzirir guk deyince emzirir tosun olur tosun

Ben doymak bilmiyorum. Özellikle sebze yemegi yersem doymuyorum bu aksam kereviz ve yogurt yedim doymadım.sonra küçük kase çerez yedim şimdi elma yedim.
Bı ara ben de saglıklı beslenıyorum dıye böyle yaptım gece acıkınca sardım tost ekmek ıcı vs amaa senın gibi meyve yeseydımm daha iyi olabılırdı

Insallah dönmüştür tekrar senin bebisinde ilk hamileliğin 24. Haftada donmustu oğlusum sonra bir daha oynamadı yerinden, kizcem biraz nazlı çıktı:)

Bi dakka oturamaz kıpır kıpır tabi sonra cikiyo acisi laf anlamiyo evde de çocuk yok bisey yok temizlik yapar oyle

Bı ara ben de saglıklı beslenıyorum dıye böyle yaptım gece acıkınca sardım tost ekmek ıcı vs amaa senın gibi meyve yeseydımm daha iyi olabılırdı
Esim.basimda gardiyan gb fırsat vermiyor ki doktor yeme dedi yok bu saatte yenir.mi iştahını kaçırıyor arada kaçıp mutfaktan gizlı gizli ceviz badem atiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…