- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Maşallah de, geencsın bı de hamileler daha cok kalori yakarmıs demek kı bunyen yakıoiyi de yiyom ama heee
Çok zor bir hamilelik geçiriyorsun psikolojik savaş veriyorsun resmen çok dua ediyorum sana bak bizim gelini demiştim sana suyu fazlaydı kafası 3 hafta ileriydi bağırsak düğümlü o da senin gibi yıkıldı ağladı çok zor şeyler yaşadı. Çocuğu 1 ay önce doğurdu doğar doğmaz ameliyat oldu biz bağırsak derken yemek borusu da darmış önce ondan oldu. 2 hafta sonra bağırsaktan ameliyat oldu. Ayağının biri içe doğru eğriydi alçıya alındı ve kalbi delik.bunca sıkıntıya rağmen bugün taburcu oldu minik mucizemiz evimiz bayram yeri resmen. Çok zordu beklemek elin yüreğinde ama bin şükür şuan çok çok iyiAz çok hatırlarsanız her gittiğimde olumsuz şeyler duydum ama inanın abartısız her kontrol sonrası hüngür şakır ağlayarak çıktım odadan.. İlkkez doktor yorumsuzdu. Hiç bişi demedi busefer acaba diyorum yoğun yada yorgun olduğundan mı yoksa cidden problem görmedimi:) nedense ilkkez biraz bi nebzede olsa rahatım kontrol sonrası. Bu hissi özlemişim. Oturup değerlerini incelemeyi görüntüsüne bakmayı filan
Siz bana genç diyince kendimi çocuk gibi hissediyorum niyeyseMaşallah de, geencsın bı de hamileler daha cok kalori yakarmıs demek kı bunyen yakıo
Özel mesaj grubu olunca burası sessiz olduğu için arkadaş baya saydırmıştı grubu kurana vs bize de tabiYa konuyu kaçırmışım çok girmediğim için ve konu nerden başladı bulamadım :) nolduki
Genc guzel anne gıbı hısset :))Siz bana genç diyince kendimi çocuk gibi hissediyorum niyeyse
Hafıza müthısssssÖzel mesaj grubu olunca burası sessiz olduğu için arkadaş baya saydırmıştı grubu kurana vs bize de tabişimdi biz varız o yok
Bize gelinci kinci diyorlar. Muallimeze hafıza müthiş ohhhHafıza müthısssss
Annesi doğunca onu gak deyince emzirir guk deyince emzirir tosun olur tosunSeninkinin de durdurulamaz bir enerjisi varmış belli kiYorma çok kendini de madem annenle birlikte yaparsın geldiğinde
Çok şükür kuzum❤
Evet canım tek doktora gidiyorum doktorum kilosu için hiç düşük demedi hep güzel diyor ben biraz az galiba dediğimde ise haftası ile uyumlu olmak zorunda değil geriden geldiği haftaya uyumlu ve ideal kiloda sorun yok diyor.Burada da aynı zamanlarda kontrole gittiğimiz arkadaşlara bakıyorum en geride olanlardan biri biziz genelde Ben de doğum sonrası gelişimi güzel olur toplar diye düşünüyorum bebeklerimiz için. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin yeterki gerisini hallederiz inşallah
Kuzum benimki 31de baş geliş olmuştu o güne kadar hep makat duruyordu. Ama 34te malesef yine başı yukarı dönmüş 36da kontrolüm var tekrar baş aşağı dönmüş mü diye çok merak ediyorum. Bence seninkinin de daha dönmek için zamanı var.
Mis oldu heryerlersalon camı hariç ona çıkıp iyice ortalara sünmem gerekiyor yapamam
Kuzucum benim ev 1. Kat ama ben yüksekten korkmam yani yüksek katlarda otursak da silerdim muhtemelen.Tabi 1. Kat oluşumuzun ayrı bir rahatlığı da oluyor olmuyor değil
Maşallah kuzum zaten 2500 üzeri normal deniyor ve 2500 bile olsa yeterli başka sağlık sorunu olmasın doğduktan sonra emer emer toplar kilosunu inşallah diyorumben sorun teşkil edecek kadar zayıf doğarsa diye endişe ediyorum 2500 olsak ona da şükür ki olur gibi geliyor nasipse.. muhtemelen senin kız gibi doğar benimki
Allah kolaylık versin. Gerçekten okulun olmayışı sana yaradı yoksa bu halde çok zorlanacaktın. Rabbim diyorum bir yerden yardımcı oluyor en azından bulantı kusma hiç yaşamadın ama seni de belin çok zorluyor diren çok az kaldı inşallah doğum sonrasında hafiflersin bir nebze.
Bu kontrolde kaç çıkacak bakalım, inşallah kuzucum
Şuan nasıl bir hayal kırıklığı yaşadımarkadaş marka çokta önemli değil al birini demişti ped için ben de wee jelli olanı almıştım denk gelmişti neyse artık bitince başka marka alırım mesela nesi kötü ne farkı var diğerleri ile?
Yaa ben de bi pijama almıştım internetten sonra hatalı geldi geri yolladım daha da pijama bulamamıştım istediğim gibi baktım annem iş dönüşü elinde paketlerle geliyor gezmiş gün boyu istediğim gibi de bulmuş 3 takım almış sağolsun 2 tanesini çantama koyarım diğerini de evde giyerim rahat rahat diye almış malum evdeki kıyafetlerim pek olmuyor artıkbugün de bana emzirme atleti fotoğrafı atıyor bu nasıl diye ilk önce beni düşünmesi hoşuma gidiyor herkes bebek telaşına düşmüşken
Maşallah kuzum sağlıkla gelsin inşallah❤
Mesela ben göğüs ucu aldım ama bir göğüsümün ucu o kadar minik ki bebek kavrayamaz muhtemelen. Bi deneyeceğim ememezse mecbur kullanacağım hiç emmemesindense silikon uçla emmesi daha iyidir diye düşündüm
Valla öyle görünüyor şimdilikMasallah oo sen hepimizden once dogurcaksn
71 ile hamile kaldim Suan 85 imTotalde nekadar aldınız ki kızlar şuan. Ben 9 olmak üzereyim 8.5aldım.
Bı ara ben de saglıklı beslenıyorum dıye böyle yaptım gece acıkınca sardım tost ekmek ıcı vs amaa senın gibi meyve yeseydımm daha iyi olabılırdıBen doymak bilmiyorum. Özellikle sebze yemegi yersem doymuyorumbu aksam kereviz ve yogurt yedim doymadım.sonra küçük kase çerez yedim şimdi elma yedim.
Insallah dönmüştür tekrar senin bebisinde ilk hamileliğin 24. Haftada donmustu oğlusum sonra bir daha oynamadı yerinden, kizcem biraz nazlı çıktı:)Kuzum benimki 31de baş geliş olmuştu o güne kadar hep makat duruyordu. Ama 34te malesef yine başı yukarı dönmüş 36da kontrolüm var tekrar baş aşağı dönmüş mü diye çok merak ediyorum. Bence seninkinin de daha dönmek için zamanı var.
Bi dakka oturamaz kıpır kıpır tabi sonra cikiyo acisi laf anlamiyo evde de çocuk yok bisey yok temizlik yapar oyleSeninkinin de durdurulamaz bir enerjisi varmış belli kiYorma çok kendini de madem annenle birlikte yaparsın geldiğinde
Çok şükür kuzum❤
Evet canım tek doktora gidiyorum doktorum kilosu için hiç düşük demedi hep güzel diyor ben biraz az galiba dediğimde ise haftası ile uyumlu olmak zorunda değil geriden geldiği haftaya uyumlu ve ideal kiloda sorun yok diyor.Burada da aynı zamanlarda kontrole gittiğimiz arkadaşlara bakıyorum en geride olanlardan biri biziz genelde Ben de doğum sonrası gelişimi güzel olur toplar diye düşünüyorum bebeklerimiz için. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin yeterki gerisini hallederiz inşallah
Kuzum benimki 31de baş geliş olmuştu o güne kadar hep makat duruyordu. Ama 34te malesef yine başı yukarı dönmüş 36da kontrolüm var tekrar baş aşağı dönmüş mü diye çok merak ediyorum. Bence seninkinin de daha dönmek için zamanı var.
Mis oldu heryerlersalon camı hariç ona çıkıp iyice ortalara sünmem gerekiyor yapamam
Kuzucum benim ev 1. Kat ama ben yüksekten korkmam yani yüksek katlarda otursak da silerdim muhtemelen.Tabi 1. Kat oluşumuzun ayrı bir rahatlığı da oluyor olmuyor değil
Maşallah kuzum zaten 2500 üzeri normal deniyor ve 2500 bile olsa yeterli başka sağlık sorunu olmasın doğduktan sonra emer emer toplar kilosunu inşallah diyorumben sorun teşkil edecek kadar zayıf doğarsa diye endişe ediyorum 2500 olsak ona da şükür ki olur gibi geliyor nasipse.. muhtemelen senin kız gibi doğar benimki
Allah kolaylık versin. Gerçekten okulun olmayışı sana yaradı yoksa bu halde çok zorlanacaktın. Rabbim diyorum bir yerden yardımcı oluyor en azından bulantı kusma hiç yaşamadın ama seni de belin çok zorluyor diren çok az kaldı inşallah doğum sonrasında hafiflersin bir nebze.
Bu kontrolde kaç çıkacak bakalım, inşallah kuzucum
Şuan nasıl bir hayal kırıklığı yaşadımarkadaş marka çokta önemli değil al birini demişti ped için ben de wee jelli olanı almıştım denk gelmişti neyse artık bitince başka marka alırım mesela nesi kötü ne farkı var diğerleri ile?
Yaa ben de bi pijama almıştım internetten sonra hatalı geldi geri yolladım daha da pijama bulamamıştım istediğim gibi baktım annem iş dönüşü elinde paketlerle geliyor gezmiş gün boyu istediğim gibi de bulmuş 3 takım almış sağolsun 2 tanesini çantama koyarım diğerini de evde giyerim rahat rahat diye almış malum evdeki kıyafetlerim pek olmuyor artıkbugün de bana emzirme atleti fotoğrafı atıyor bu nasıl diye ilk önce beni düşünmesi hoşuma gidiyor herkes bebek telaşına düşmüşken
Maşallah kuzum sağlıkla gelsin inşallah❤
Mesela ben göğüs ucu aldım ama bir göğüsümün ucu o kadar minik ki bebek kavrayamaz muhtemelen. Bi deneyeceğim ememezse mecbur kullanacağım hiç emmemesindense silikon uçla emmesi daha iyidir diye düşündüm
Yok kız ne yanlışlık olcak bakma sen ne güzel işte ee sizde az almissiniz bana neden yukleniliyo o zamanBen 6.5 kilo aldım. 35.hafta. Acaba tartıda mı bi sorun var diye düşünüyorum artık çünkü bebek zaten 2.5 kilo ee suyu plesentası falan bilmiyorum bi yanlışlık var bu iştem
Esim.basimda gardiyan gb fırsat vermiyor ki doktor yeme dedi yok bu saatte yenir.mi iştahını kaçırıyor arada kaçıp mutfaktan gizlı gizli ceviz badem atiyomBı ara ben de saglıklı beslenıyorum dıye böyle yaptım gece acıkınca sardım tost ekmek ıcı vs amaa senın gibi meyve yeseydımm daha iyi olabılırdı
10 kilo aldım canımTotalde nekadar aldınız ki kızlar şuan. Ben 9 olmak üzereyim 8.5aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?