Kizlarrr karsi komsum var yeni emekli oldu ogrtmen hemen hemen hergun goruyorz birbizimizi arada ikram getirir ben veririm aksam kapi caldi tabagimizi getrdi kiz sen hamilemisim drdi ben şooook apartmanda duymayan yok evet 3 4 haftamz kaldi doguma dedim kadin sok oldu belli olmuyor mu dedm dikkt etmedim hic dedi ki ben bol giymem belli olmasn sasrdim
Esim.basimda gardiyan gb fırsat vermiyor ki doktor yeme dedi yok bu saatte yenir.mi iştahını kaçırıyor arada kaçıp mutfaktan gizlı gizli ceviz badem atiyom
Ben doymak bilmiyorum. Özellikle sebze yemegi yersem doymuyorum bu aksam kereviz ve yogurt yedim doymadım.sonra küçük kase çerez yedim şimdi elma yedim.
Ben 6.5 kilo aldım. 35.hafta. Acaba tartıda mı bi sorun var diye düşünüyorum artık çünkü bebek zaten 2.5 kilo ee suyu plesentası falan bilmiyorum bi yanlışlık var bu iştem
Ben 6.5 kilo aldım. 35.hafta. Acaba tartıda mı bi sorun var diye düşünüyorum artık çünkü bebek zaten 2.5 kilo ee suyu plesentası falan bilmiyorum bi yanlışlık var bu iştem
Esim.basimda gardiyan gb fırsat vermiyor ki doktor yeme dedi yok bu saatte yenir.mi iştahını kaçırıyor arada kaçıp mutfaktan gizlı gizli ceviz badem atiyom
ay ne güzel. benimki de her fırsatta beni besliyor. kuruyemiş getirir. onu götürür meyve getirir. gizli gizli yemeksepetinden yemek söyler. napıyım o yerken bakıyım mı o da çok kilo aldı doğumdan sonra ikimizde başlıyoruz diyete
Belki o da yaverlerini toplayıp öz Şubat/Mart /Nisan anneleri hepsi bı arada paket topik açmıştır
Ama bazı topik sahipleri topik açınca bilir kişi raporu da almış gibi yazan herkese akıl fikir dağıtıyor o biraz itici oluyor öyle olunca yasasım gelmiyor hıc
Belki o da yaverlerini toplayıp öz Şubat/Mart /Nisan anneleri hepsi bı arada paket topik açmıştır
Ama bazı topik sahipleri topik açınca bilir kişi raporu da almış gibi yazan herkese akıl fikir dağıtıyor o biraz itici oluyor öyle olunca yasasım gelmiyor hıc