2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben doymak bilmiyorum. Özellikle sebze yemegi yersem doymuyorum bu aksam kereviz ve yogurt yedim doymadım.sonra küçük kase çerez yedim şimdi elma yedim.
Sebze yemeğini ekmeksiz yersem ben günlerce ac gezmiş gibi hissediyorum
Ben de öyleyim bugüne yemek yemek için uyanmış gibi hissediyorum. Uyandığımdan beri yiyorum noluyo anlamadım ane güzel midem yanmıyorud yine başladı
Kız benimde yanmıyordu 2 haftadır nazar ettik kendimize şuan nasıl yaniyo
Yıkıl karşımdan sen de 10 kilo verirsin doğumla
Inşallah hepimizden 10 kilo garanti gider

Rekor bende sanırım 66'yla hamile kaldım en son doktorda tartıldığımda 86 çıkmıştı galiba. İşin tuhaf tarafı ben 23. Haftamdan beri diyetteyim hamur işi hiç yemedim hatta son bir aydır 1 dilim ekmek dahi yemedim. Meyve bile yemiyorum e ben nasıl kilo alıyorum

Ödemdir o ödem

Canım sen kiloya takma bukadar ya.hamile kalırken herşeyi göze alıp hamile kalıyoruz. Bnm ablam şuan 90 95 kg.. 13 senedir bebeği olmuo ama cok istio bebeği olsun. Ki hamile kalınca kilo alcak bunu falan dert etmio. Şükredelim ki hamile kalabılıoz ve şunun şurasında az bşy miz kaldı.

Ödemdir o ödem
Bilemiyorum başta çok yiyodum ama şeker çıktığından beri resmen aç geziyorum hala kilom artıyor.

Bi ara yine hamile kalmadan önce böyle manasızca kilo almıştım, kan testi yaptırdığımda tsh'ım 100'ün üzerinde çıkmıştı hashimato tiroiti teşhisi konmuştu.

Şimdi gebelikte önemli olduğu için her ay tsh ölçümü yapılıyor hep normal sınırda çıkıyor. Tsh normal olsa bile hashimato olduğum için metabolizmam mı yavaş acaba

Yok kız ne yanlışlık olcak bakma sen ne güzel işte ee sizde az almissiniz bana neden yukleniliyo o zaman
Çünkü benim bebeğim de göbeğim de belli. Senşn değil
Sen doğum sonrası hamile kaldığın kilonun altına düşersin ne güzel
Yok ben süt olsun diye yicem
E sen dogumdan ciktigin gun ayni kilona doncen demekki ne guzel ksikandm suan
Yaa bende 4 ay bulantıdan bişey yemedim ama. Şimdi sefası demekki
Daha ne istiyorsun
Allahıma bin şükür

M Muallimezzz iyiyim canım çarşamba günü kendi doktoruma gittim önümüzdeki salı araştırmadayim inşallah bu aralar birini resmen rahmimim içinde hissediyorum çok pıt pıt yapıyor onun dışında bugün dayanamadım boğazdaki takılma hissi için gittim kbb ye tahribat yapmış asitten dolayı kusmalarimdan dolayı şurup ve 2 hap kullanıcam inşallah geçer öyle canım bu hamilelik çok hastaneli geçiyor sonu güzel olsun
Sende durumlar nasıl

Kuzum öncelikle geçmiş olsun şifa olsun ilaçlar inşallah. Benim geçen hafta öyleydi resmen vajinadan çıkacak diyordum bu hafta biraz daha iyi ama göbeğim indi hissediyorum hareketler aşağıda oluyor hep ama geçen hafta daha beterdi çıkacak diyordum yani. Benim kontrol de 4 şubatta bakalım ne dlyecek doktor canım sen bir hafta araştırma bir hafta özele mi gidiyorsun. Doğumu araştırmada mı yapacaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…