Ay hiç almamışsın. Ben bu 8 kilonun 4 kilosunu aynı ay içinde almıştım doktorum korkmuştu heray 4 kilo almak yok sakın ha demişti sonra duruldum bianda:)
Ben doymak bilmiyorum. Özellikle sebze yemegi yersem doymuyorum bu aksam kereviz ve yogurt yedim doymadım.sonra küçük kase çerez yedim şimdi elma yedim.
Tesekkürler:) baslar da almadım da sonra ıstahım gelınce kendımı de tutmadım .. saglıksız seyler de cok yemedım ama aldım yani -ayy sıkıldım kılodann şiştim
Rekor bende sanırım 66'yla hamile kaldım en son doktorda tartıldığımda 86 çıkmıştı galiba. İşin tuhaf tarafı ben 23. Haftamdan beri diyetteyim hamur işi hiç yemedim hatta son bir aydır 1 dilim ekmek dahi yemedim. Meyve bile yemiyorum e ben nasıl kilo alıyorum
Rekor bende sanırım 66'yla hamile kaldım en son doktorda tartıldığımda 86 çıkmıştı galiba. İşin tuhaf tarafı ben 23. Haftamdan beri diyetteyim hamur işi hiç yemedim hatta son bir aydır 1 dilim ekmek dahi yemedim. Meyve bile yemiyorum e ben nasıl kilo alıyorum
Evet dogru ins benmde gider emzirirken ya cnm bak 72 kilo halimi atiyim hamilelikten hemen once Eki Görüntüle 2772333
buna bakınca moralim bozuluyo bide hep bole kalamadim bole degildim yillarca hep 85 gezdim 8 ay emek.sarf edip 91 den bu kiloya inmistim simdi yine 91 e ciktim ya ondan uzuldum üzülüyorum cok ama yine yapacagim saglikla dogsunda bi ogluskom
Canım sen kiloya takma bukadar ya.hamile kalırken herşeyi göze alıp hamile kalıyoruz. Bnm ablam şuan 90 95 kg.. 13 senedir bebeği olmuo ama cok istio bebeği olsun. Ki hamile kalınca kilo alcak bunu falan dert etmio. Şükredelim ki hamile kalabılıoz ve şunun şurasında az bşy miz kaldı.
Bilemiyorum başta çok yiyodum ama şeker çıktığından beri resmen aç geziyorum hala kilom artıyor.
Bi ara yine hamile kalmadan önce böyle manasızca kilo almıştım, kan testi yaptırdığımda tsh'ım 100'ün üzerinde çıkmıştı hashimato tiroiti teşhisi konmuştu.
Şimdi gebelikte önemli olduğu için her ay tsh ölçümü yapılıyor hep normal sınırda çıkıyor. Tsh normal olsa bile hashimato olduğum için metabolizmam mı yavaş acaba
MMuallimezzz
iyiyim canım çarşamba günü kendi doktoruma gittim önümüzdeki salı araştırmadayim inşallah bu aralar birini resmen rahmimim içinde hissediyorum çok pıt pıt yapıyor onun dışında bugün dayanamadım boğazdaki takılma hissi için gittim kbb ye tahribat yapmış asitten dolayı kusmalarimdan dolayı şurup ve 2 hap kullanıcam inşallah geçer öyle canım bu hamilelik çok hastaneli geçiyor sonu güzel olsun
Sende durumlar nasıl
MMuallimezzz
iyiyim canım çarşamba günü kendi doktoruma gittim önümüzdeki salı araştırmadayim inşallah bu aralar birini resmen rahmimim içinde hissediyorum çok pıt pıt yapıyor onun dışında bugün dayanamadım boğazdaki takılma hissi için gittim kbb ye tahribat yapmış asitten dolayı kusmalarimdan dolayı şurup ve 2 hap kullanıcam inşallah geçer öyle canım bu hamilelik çok hastaneli geçiyor sonu güzel olsun
Sende durumlar nasıl
Kuzum öncelikle geçmiş olsun şifa olsun ilaçlar inşallah. Benim geçen hafta öyleydi resmen vajinadan çıkacak diyordum bu hafta biraz daha iyi ama göbeğim indi hissediyorum hareketler aşağıda oluyor hep ama geçen hafta daha beterdi çıkacak diyordum yani. Benim kontrol de 4 şubatta bakalım ne dlyecek doktor canım sen bir hafta araştırma bir hafta özele mi gidiyorsun. Doğumu araştırmada mı yapacaksın canım