2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

en basından özele gidiyordum aslında ama sonadan doktorum orda da kaydın olsun nolur nolmaz deyince ancak 3 ay sonrası için 22 aralıkta ilk randevuyu bulunca onlar 2 haftaya bir, doktorum da artık 2 haftada bir istediği için ve suan hala karar veremediğim için neresi olacagına bi ay içinde 2 sine g,diyorum dengeleyip :) sen sehir hastanesine gidiyordun degil mi yanlış hatırlamıyorsam

canım kaç kilo hamile kaldınız ya 58le kaldım 72 kg olmuşum çok özeniyorum maşAllah size
Canım 67 ile hamile kaldım. Şuan 70.2 olmuşum. Hiç özenme ben üzülüyorum bile alamıyorum diye. Şükür bebek alıyor, tek tesellim o kilon gayet iyi. Aynı kilodayız öyle düşün

Canım 67 ile hamile kaldım. Şuan 70.2 olmuşum. Hiç özenme ben üzülüyorum bile alamıyorum diye. Şükür bebek alıyor, tek tesellim o kilon gayet iyi. Aynı kilodayız öyle düşün
yok üzülme kuzum ya. bebişte iyiydi senin. Kendini değil bebeği besliyorsun bence çok güzel

B BAM94 10 dkdır alıntı mesajını bulmaya calışıyorum ama bulamadım.. aferin kocana iyi günde kötü günde güzel görüp sevmek böyle bir sey Benim de arada haklı olarak sac baş kaştan dolayı hacı abiii diye seslense de biliyorum ben dünyanın en güzel karısıyam onun için

Bi de evet onlar bizi anne yapıyor ama tüm cilesi, psikoloik fiziksel savasları,hastakıkları biz cekip onları babalık mertebesine ulaştırıyoruz bundan ötesi var mı?

o esini hamilelikten önceki gibi görmek isteyenler hem pastam dursun hem karnım doysun hem her işim görülsün diyenler zaten olmasınlar kendileri de bir erkek güzeli değiller sonucta

Eşler zorunluluklar dısında kendini salmamalı bence de yani nasılsa aldım evlendim benim mantıgıyla kendine bakmayıp muhabbeti minimuma indirmek karsı taraf için haklı sitem sebebi olabilir de , hastalıklar, hamilelik durumları vs için beni bwgenmeyip ayrılmayı düşünecek adam da 1dk durmasın zaten.. Her zaman her halimizle özgüvenli olmalıyız zaten kendimizle ilhili olmsuz bir fikri yuksek sesle ne kadar tekrar edersek karsı tarafı bi süre sonra tam tersini düşünse bile ,bu fikrimzin doğruluğuna inandırıp uzaklastırabiliriz :)

Bikaç kere bende çirkin oldum dedim eşim yoo diyo benim popom büyüdü baya aynaya bakmak istemiyorum hiç diyorum yoo çok güzelsin diyo bazen annelik güzelliği geldi sana diyo durup dururken canımmm
Ben de karnımdaki çatlakları gösteriyorum hergün çoğalıyorlar mor, kırmızı renkli çok derin ve büyükler eşim hani nerede ben görmüyorum birşey yok ki diyor Daha bugüne kadar hamileliğim ile ilgili şaka dahi olsa birşey dememiştir.
Penguen oldun diyor o sayılır mı bilmem Ben de kendime diyorum da penguen gibi oldum diye
Totalde nekadar aldınız ki kızlar şuan. Ben 9 olmak üzereyim 8.5aldım.
Ben en son toplam 9 kg almıştım ama 10 olmuştur
Ben 6.5 kilo aldım. 35.hafta. Acaba tartıda mı bi sorun var diye düşünüyorum artık çünkü bebek zaten 2.5 kilo ee suyu plesentası falan bilmiyorum bi yanlışlık var bu iştem
Biz seninle aynı gidiyorduk bak ben seni artık geçmişim
Annesi doğunca onu gak deyince emzirir guk deyince emzirir tosun olur tosun
Hahaha tabii kii
Insallah dönmüştür tekrar senin bebisinde ilk hamileliğin 24. Haftada donmustu oğlusum sonra bir daha oynamadı yerinden, kizcem biraz nazlı çıktı:)
İnşallah canım Benim kız yerinde durmuyor ya. Ben de 31de baş aşağı görünce heh dedim süper daha dönmez heralde ama dönmüş kısmet. Son kontrolde doktorum birdahaki gelişinde baş aşağı görmeyi umut ediyorum dönmemişse hâlâ dönme ihtimali var ama şansı azalıyor artık demişti o yüzden bu kontrolü merak ediyorum sen ne zaman gideceksin kontrole söylemiş miydin hatırlayamadım
Bi dakka oturamaz kıpır kıpır tabi sonra cikiyo acisi laf anlamiyo evde de çocuk yok bisey yok temizlik yapar oyle
Aynı annem anlıyorum kuzum annelerimizin de huyu bu daha bu saatten sonra değişmezler Allah sağlık versin hepsine
Buna benzer bir olay da ben yaşamıştım komik oluyor cidden doğurmaya az kala aa hamile misin denilmesi Bebek istediğimiz dönem ve tedavi olduğumuz dönem herkes sorardı bebek yok mu bebek yok mu diye düşünmüyoruz deyince de anneliği överlerdi birinin karşısında artık sinirlerim boşalmıştı ağlamıştım bile amaa gel gör ki hamileyken kimse sormuyor ay konuyu buraya nasıl bağladım hiç bilemedim
Çok geçmiş olsun inşallah ilaçlar rahatlatır.
Ben yatar kızlar iyi geceler. Yarın 12.10da randevumuz var. Gidip Rennie şurubumu kafaya dikip yatasım var.
Yarın güzel haberler ile gelirsin inşallah
Rennie bana fayda etmemeye başladı ve doktor da mide koruyucu verdi onu içmeye başladıktan bir süre sonra cidden fark etti 3 gündür rahatım maşallah.

Uzulcek bsy yokki havalara ucman lazm mutluluktan bence almadigin icin sonra onlari vermek cidden zor çünkü ve vucut bozulmaai filan kötü yani benm baya bozuldu okde spor gecmisim kaslarim hepsi gitti yagli tombul oldum yine . Hem bebek almasa haklisin ama bebis baya iyi kilosu masallah bak ben hem 15 kilo aldm hemde bebek hala 1880 gr nedense et tavuk balik cok tuketiyoruz hergun 2 bardak ayran en az icerim ev yogurdumdan kendi mayaladigim hergub muz ceviz yiyorum her gece sut iciyorum ama nedense bebbek 300 gr aliosa ben her hafta 800 gr alıyorum

İnsallah canım,tesekkür ederim

Söylediklerine imzamı atarım çok güzel açıklamışsın

Ben kendime diyorum ama öyle ayy çok çirkinim diye kahretmiyorum sonuçta can var içimde ve benim bundan başka önemsediğim bişey yok

Ben kendime diyorum ama öyle ayy çok çirkinim diye kahretmiyorum sonuçta can var içimde ve benim bundan başka önemsediğim bişey yok
Bugünler için çok emek verdim benim de hiç fiziksel açıdan şikayetim yok kendimden yana. Şu genel hamilelik sıkıntılarım için de Allah herkese verecekse böyle sıkıntı versin diyorum sonuçta herşey bebeklerimiz için, hakkıyla annelik babalık yapabilecek isteyen herkese nasip olsun.

Aminn inşallah hakkıyla yapacak herkese nasip olsun

Benim gibi bi daha çiğköfte yemicem diyip yiyosun sende
Aynen ama eşime gelirken al die sipariş verdim adamcağız da heralde gözün doysun dedi almıs okadar. Yarına kalsa tadı cok olmuo sevmıyom zebil olmasın dedim yedim. Anam sen misin yiyen dedi midem öldürdü. Ay oy die die koltuga zor cıktım koca göbeğim le. Bide yere minder attım yerde yedim
Elma cok iyi geldi benim mideme canim bi dene bence
Yok kuzum bana fayda etmio elma süt muz falan. Aksine onlar da kötü edio
Katılıom bnm de her zamn dediğim o. Saglıcakla kucagımıza alalım bebişleri inşallah kilolar elbet verilir verilmezse de kalan kilo olsun. Çoğumuz istedik bu bebeleri
Günaydın kızlar 1.30 da yatıp 5.30 da kalkıyorsak var bir sebebi oğlumun uykusu açılınca bu saatte anne baba çocuk etkinliği olarak çizgifilm izliyoruz
Anne baba olmak öle kolay deil bende bugün 100 kere uyandım. Şimdide uyandım uyur muyum bilmem.

Yok kuzum ben medikal park a gidiyorum

Ben de sabaha kadar 7-8 kere gaviscon içmeye kalktım midme berbattı. Toplamda 4 saat yattım bunun da yarısı mide yanmasıyla geçti. Kahvaltı bilem yaptık karanlıkta bıraksalar akşama kadar uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…