2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gelininize bağırsak problemini nezaman görmüştü. Rutin muayenelerde mi yoksa ayrıntılıda mı? Sorup bana bilgi verebilirsin cnm? Uyuyamadım

Totalde nekadar aldınız ki kızlar şuan. Ben 9 olmak üzereyim 8.5aldım.
Bende aynı 8 9 ile gidip geliyorum. Her canım çektiğini yemeğimi falan yiyorum. Ama dert etmiyorum. Aksine kilo almadgımda canım sıkılıo acaba bebek kilo almıo mu die. Maşallah sadece karnım var. popo bacak falan almadı. Arkadan bakan hamile oldgumu anlamaz. Dediğim gibi istediğimi yerim midem ekşir onu da çekerim. Mesela az önce yarım kilo çiğ köfte yedim bide lavaşla yedim midem baya baya yanıo ama kilo alcam die düşünmüom yeterki midem ekşimesin istiom.
Ayy bu kılo konusu nerden acıldı yınee :) hayır mutluysanız konusalım da gerılmıyor musunuz :)))
Ben gerçekten geriliyorum. Sonucta hamileyiz kilo almasak zaten anormal oluruz.
Beni kilom için elim yüzüm için seviyorsa zaten 3 gün önceden boşasın canım
Aynen öyle.

Gelininize bağırsak problemini nezaman görmüştü. Rutin muayenelerde mi yoksa ayrıntılıda mı? Sorup bana bilgi verebilirsin cnm? Uyuyamadım
Canım suyu 28.haftadan sonra fazlalaşınca çocuk iri değildi şeker de yoktu perinatoloğ a sevk etti ayrıntılı bakılsın diye ayrıntılı da bağırsakta problem var devir daim yapmıyor dedi ona göre hastane belirlenip çocuk cerrahisinin olduğu hastanede doğum yaptı

Anladım canım. Hayırlısı 5aydır kaygılandık.. Çoğu gitti azı kaldı bi 55 gün daha dayancaz artık gerçek sonuçlar için.. İnş hepsi sadece usg görüntüsü ve yanılmasıdır.. Bebek içinde çok sevindim Allah daha fazla acısını göstermesin ailesine.

Dogru cnm şükür tabi ablan için üzüldüm

Ben 6.5 kilo aldım. 35.hafta. Acaba tartıda mı bi sorun var diye düşünüyorum artık çünkü bebek zaten 2.5 kilo ee suyu plesentası falan bilmiyorum bi yanlışlık var bu iştem
Ya ben napayım, 3 kilo aldım ben, bebek 2500gr oldu. bu bebeğin suyu nerede, eşi nerede? Demekki ben sürekli veriyorum bebek alıyor. Hiç aklım almıyor zaten. Böyle olmaması gerekiyordu

Ya ben napayım, 3 kilo aldım ben, bebek 2500gr oldu. bu bebeğin suyu nerede, eşi nerede? Demekki ben sürekli veriyorum bebek alıyor. Hiç aklım almıyor zaten. Böyle olmaması gerekiyordu
Ben de +3.5 dayım hala canım ama bundan sonra ödem başlayacak bende hızla alırım diye düşünüyorum bence ne kadar az o kadar iyi bebeler gelişiyor sonuçta

Ben de +3.5 dayım hala canım ama bundan sonra ödem başlayacak bende hızla alırım diye düşünüyorum bence ne kadar az o kadar iyi bebeler gelişiyor sonuçta
Aaa valla mı o kadar sevindimki benim gibi biri olduğu için içimi rahatlattın kuzum sağol ❤ alalım alalım ben razıyım. Evet bebelerimiz gelişiyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…