2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı şeyleri ben de yaşadım canım keşke gelse o günler geriye..

Muzu ve sütü ikisini gece yatmadan yemek gerekiyormuş.Hem güzel uyutuyormuş hemde bebeğe kilo aldırıyormuş

Amin canım inşallah senin de güzel haberlerini alacaz

Orada yapacaksın o zaman doğumu, şehir hastanesi kimden dolayı aklımda kalmış acaba ikizlerden biri gidiyordu
Aynen canım nasip olursa orda yapacam bilmiyorum valla kuzum ben hiç gitmedim ama şehir hastaneleri de donanımlı güvenilir oluyor sen memnunsan hiç özele para bayılma yap orda doğumunu

Aynen canım nasip olursa orda yapacam bilmiyorum valla kuzum ben hiç gitmedim ama şehir hastaneleri de donanımlı güvenilir oluyor sen memnunsan hiç özele para bayılma yap orda doğumunu

Yok burda en yakın Elazığdaki var da özel hastanemin yenidoğan ünitesi nasıl,acil ikiz doğumlarda yeterli mı diye konuşacaktim son gidişimde, kızım bu kez babaaanede durmayınca onu da alıp cumbur cemaat gidince , orda da beni öyle görüp bana bişi yapacaklar sanıp ağladı bebislere bakıp hemen çıktık

Karar vermem lazım valla artık

Günaydın kızlar
ya sabaha kadar kaç kez uyandım kalça ağrısından ve sola yatma düşüncesinden
Günaydın cnm,
bence çok takma sola yatma mevzusunu. Dinlenmen çok daha önemli. Ben de solda uyuduğumu sanıyorum ama uyandığımda sağda oluyorum Hatta baze sırt üstü uyanıyorum.
Doktora sorduğumda bebekler güçlüdür öyle sağa sola yatmaktan etkilenmez sen nasıl rahatsan öyle yat dedi.

Uyumu yakalamissiniz tatlım.ne guzel diyt arkadasim hep.is arkadaslarim oldu evde de olsa.iyi olacak diyet tek başına daha zor oluyor esim yer kilo almaz

Doktorum busefer hiç bişi demedi sizin kontrollerde baya detaylı inceleneniyormı bebeğiniz. Bacak boyu kilosu kalbi vs bukadar organlarını incelemiyor artık yada çok yoğun vaktine denk geliyorum..
Benimde iki hafta önde çıktı canım ama sadece başı değil başı karnı kemikleri falan orantılı aksi vir durum olsa doktor söylerdi bence sana de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…