Ya belki şimdi dahaa iyidir kalitesi o zaman makyaj pamuğu gibi yapışıyor ayrılıyordu pamuk pamuk falan :)Seninkinin de durdurulamaz bir enerjisi varmış belli kiYorma çok kendini de madem annenle birlikte yaparsın geldiğinde
Çok şükür kuzum❤
Evet canım tek doktora gidiyorum doktorum kilosu için hiç düşük demedi hep güzel diyor ben biraz az galiba dediğimde ise haftası ile uyumlu olmak zorunda değil geriden geldiği haftaya uyumlu ve ideal kiloda sorun yok diyor.Burada da aynı zamanlarda kontrole gittiğimiz arkadaşlara bakıyorum en geride olanlardan biri biziz genelde Ben de doğum sonrası gelişimi güzel olur toplar diye düşünüyorum bebeklerimiz için. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin yeterki gerisini hallederiz inşallah
Kuzum benimki 31de baş geliş olmuştu o güne kadar hep makat duruyordu. Ama 34te malesef yine başı yukarı dönmüş 36da kontrolüm var tekrar baş aşağı dönmüş mü diye çok merak ediyorum. Bence seninkinin de daha dönmek için zamanı var.
Mis oldu heryerlersalon camı hariç ona çıkıp iyice ortalara sünmem gerekiyor yapamam
Kuzucum benim ev 1. Kat ama ben yüksekten korkmam yani yüksek katlarda otursak da silerdim muhtemelen.Tabi 1. Kat oluşumuzun ayrı bir rahatlığı da oluyor olmuyor değil
Maşallah kuzum zaten 2500 üzeri normal deniyor ve 2500 bile olsa yeterli başka sağlık sorunu olmasın doğduktan sonra emer emer toplar kilosunu inşallah diyorumben sorun teşkil edecek kadar zayıf doğarsa diye endişe ediyorum 2500 olsak ona da şükür ki olur gibi geliyor nasipse.. muhtemelen senin kız gibi doğar benimki
Allah kolaylık versin. Gerçekten okulun olmayışı sana yaradı yoksa bu halde çok zorlanacaktın. Rabbim diyorum bir yerden yardımcı oluyor en azından bulantı kusma hiç yaşamadın ama seni de belin çok zorluyor diren çok az kaldı inşallah doğum sonrasında hafiflersin bir nebze.
Bu kontrolde kaç çıkacak bakalım, inşallah kuzucum
Şuan nasıl bir hayal kırıklığı yaşadımarkadaş marka çokta önemli değil al birini demişti ped için ben de wee jelli olanı almıştım denk gelmişti neyse artık bitince başka marka alırım mesela nesi kötü ne farkı var diğerleri ile?
Yaa ben de bi pijama almıştım internetten sonra hatalı geldi geri yolladım daha da pijama bulamamıştım istediğim gibi baktım annem iş dönüşü elinde paketlerle geliyor gezmiş gün boyu istediğim gibi de bulmuş 3 takım almış sağolsun 2 tanesini çantama koyarım diğerini de evde giyerim rahat rahat diye almış malum evdeki kıyafetlerim pek olmuyor artıkbugün de bana emzirme atleti fotoğrafı atıyor bu nasıl diye ilk önce beni düşünmesi hoşuma gidiyor herkes bebek telaşına düşmüşken
Maşallah kuzum sağlıkla gelsin inşallah❤
Mesela ben göğüs ucu aldım ama bir göğüsümün ucu o kadar minik ki bebek kavrayamaz muhtemelen. Bi deneyeceğim ememezse mecbur kullanacağım hiç emmemesindense silikon uçla emmesi daha iyidir diye düşündüm
Senin kesin tartı bozukYa ben napayım, 3 kilo aldım ben, bebek 2500gr oldu. bu bebeğin suyu nerede, eşi nerede? Demekki ben sürekli veriyorum bebek alıyor. Hiç aklım almıyor zaten. Böyle olmaması gerekiyordu
Yaa sen deli misinYa ben napayım, 3 kilo aldım ben, bebek 2500gr oldu. bu bebeğin suyu nerede, eşi nerede? Demekki ben sürekli veriyorum bebek alıyor. Hiç aklım almıyor zaten. Böyle olmaması gerekiyordu
Amin inşallah canimBen de karnımdaki çatlakları gösteriyorum hergün çoğalıyorlar mor, kırmızı renkli çok derin ve büyüklereşim hani nerede ben görmüyorum birşey yok ki diyor Daha bugüne kadar hamileliğim ile ilgili şaka dahi olsa birşey dememiştir.
Penguen oldun diyor o sayılır mı bilmemBen de kendime diyorum da penguen gibi oldum diye
Ben en son toplam 9 kg almıştım ama 10 olmuştur
Biz seninle aynı gidiyorduk bak ben seni artık geçmişim
Hahaha tabii kii
İnşallah canımBenim kız yerinde durmuyor ya. Ben de 31de baş aşağı görünce heh dedim süper daha dönmez heralde ama dönmüş kısmet. Son kontrolde doktorum birdahaki gelişinde baş aşağı görmeyi umut ediyorum dönmemişse hâlâ dönme ihtimali var ama şansı azalıyor artık demişti o yüzden bu kontrolü merak ediyorum sen ne zaman gideceksin kontrole söylemiş miydin hatırlayamadım
Aynı annemanlıyorum kuzum annelerimizin de huyu bu daha bu saatten sonra değişmezler Allah sağlık versin hepsine
Buna benzer bir olay da ben yaşamıştım komik oluyor cidden doğurmaya az kala aa hamile misin denilmesiBebek istediğimiz dönem ve tedavi olduğumuz dönem herkes sorardı bebek yok mu bebek yok mu diye düşünmüyoruz deyince de anneliği överlerdi birinin karşısında artık sinirlerim boşalmıştı ağlamıştım bile amaa gel gör ki hamileyken kimse sormuyor ay konuyu buraya nasıl bağladım hiç bilemedim
Çok geçmiş olsun inşallah ilaçlar rahatlatır.
Yarın güzel haberler ile gelirsin inşallah
Rennie bana fayda etmemeye başladı ve doktor da mide koruyucu verdi onu içmeye başladıktan bir süre sonra cidden fark etti 3 gündür rahatım maşallah.
Uzun zaman sonra benimde midem yandı sabaha kadar uyutmadi akşamda hıc bi şey yememistim bi çorba bide oglumun doğum günüydü 1 dilim pastayı oğlumla beraber yedim yiyemem diyeAynen ama eşime gelirken al die sipariş verdim adamcağız da heralde gözün doysun dedi almıs okadar. Yarına kalsa tadı cok olmuo sevmıyom zebil olmasın dedim yedim. Anam sen misin yiyen dedi midem öldürdü. Ay oy die die koltuga zor cıktım koca göbeğim le. Bide yere minder attım yerde yedim
Yok kuzum bana fayda etmio elma süt muz falan. Aksine onlar da kötü edio
Katılıom bnm de her zamn dediğim o. Saglıcakla kucagımıza alalım bebişleri inşallahkilolar elbet verilir verilmezse de kalan kilo olsun. Çoğumuz istedik bu bebeleri
Anne baba olmak öle kolay deilbende bugün 100 kere uyandım. Şimdide uyandım uyur muyum bilmem.
Bugun bi ben geç kalkmışım heralde geç dedigimde 9AGünaydın kizlar bende 1 de uyuyup 6 da uyandim kimse yoktur dedim yazmadım ama masallah herkesler uyanmış zaten
Bende muzu genelde akşam yemeği olarak yiyorumMuzu ve sütü ikisini gece yatmadan yemek gerekiyormuş.Hem güzel uyutuyormuş hemde bebeğe kilo aldırıyormuş
Kalsiyum alıyomusunGünaydın kızlar
ya sabaha kadar kaç kez uyandım kalça ağrısından ve sola yatma düşüncesinden
Bende aşırı duygusalım bugünlerde. Geçen gün ocak annelerini okuyordum, hüngür hünhür ağlarken buldum kendimiBende öyle cok duygusalim gözyaşlarım hazırda bekliyor sanki pıt pıt akmak için
Günaydın canım. Bencede çok takılmamak gerekiyormuş. Doktorum plasentada sorun olmadığı sürece sağa dönüp yatmanın hiçbir zararı olmayacağını söyledi. Onu söylediğinden beri sanki daha rahat uyku uyuyorum, kafam rahatladı sanırım birazGünaydın cnm,
bence çok takma sola yatma mevzusunu. Dinlenmen çok daha önemli. Ben de solda uyuduğumu sanıyorum ama uyandığımda sağda oluyorumHatta baze sırt üstü uyanıyorum.
Doktora sorduğumda bebekler güçlüdür öyle sağa sola yatmaktan etkilenmez sen nasıl rahatsan öyle yat dedi.
2ayrı tartıda tartılıyorum kuzum azıcık bozuk olsaydı keşkeSenin kesin tartı bozuk
Aslında sütle alakası yokmuş biliyorum ama sütüm olmazsa korkusu sarıyor beni canım.İnşallah bu kilolara da bol bol sütlerimiz olsunYaa sen deli misinne güzel işte bende 4 buçuk kilo aldım gayet mutluyum niye almadim diye uzuluyum ki sonuçta bebek aliyo benim almamim ne amacı var
Amin inşallah canim
Uzun zaman sonra benimde midem yandı sabaha kadar uyutmadi akşamda hıc bi şey yememistim bi çorba bide oglumun doğum günüydü 1 dilim pastayı oğlumla beraber yedim yiyemem diye
Bugun bi ben geç kalkmışım heralde geç dedigimde 9
Bende muzu genelde akşam yemeği olarak yiyoruminşallah faydası oluyordur bebise
Boyu usg ölçülerinde nerde yazıyo bana orda söylememişti evde bakayım dedim burda yazılanları görünce bulamadım :)Günaydın canlar, doktora gittim, 44 cm boy, 2368 gr kg, yarın 34.haftaya başlayacağız. Maşallah bi sıkıntısı yok, kordon boynunda ve kafa yukardaymış, ondan dönemiyor olabilir dedi, şimdi eve gidip güzel bi kahvaltı yapma zamanı
Fl yazan değeri 7 ile çarp canım ortalama boyunu ogreniyosunBoyu usg ölçülerinde nerde yazıyo bana orda söylememişti evde bakayım dedim burda yazılanları görünce bulamadım :)
Yok yok.olur sütün niye olmasın olumlu düşün2ayrı tartıda tartılıyorum kuzum azıcık bozuk olsaydı keşke
Aslında sütle alakası yokmuş biliyorum ama sütüm olmazsa korkusu sarıyor beni canım.İnşallah bu kilolara da bol bol sütlerimiz olsun
Gunaydin gözün aydın maşallah çok iyi kilosuda boyudaGünaydın canlar, doktora gittim, 44 cm boy, 2368 gr kg, yarın 34.haftaya başlayacağız. Maşallah bi sıkıntısı yok, kordon boynunda ve kafa yukardaymış, ondan dönemiyor olabilir dedi, şimdi eve gidip güzel bi kahvaltı yapma zamanı
Orda kontrol ne zaman canım aynen karar verirsin bundan sonra şurda ne kaldıYok burda en yakın Elazığdaki var da özel hastanemin yenidoğan ünitesi nasıl,acil ikiz doğumlarda yeterli mı diye konuşacaktim son gidişimde, kızım bu kez babaaanede durmayınca onu da alıp cumbur cemaat gidince , orda da beni öyle görüp bana bişi yapacaklar sanıp ağladı bebislere bakıp hemen çıktık
Karar vermem lazım valla artık
Bende sola yatıp sağla kalkıyorum vicdan azabı cekiyorum sonraGünaydın cnm,
bence çok takma sola yatma mevzusunu. Dinlenmen çok daha önemli. Ben de solda uyuduğumu sanıyorum ama uyandığımda sağda oluyorumHatta baze sırt üstü uyanıyorum.
Doktora sorduğumda bebekler güçlüdür öyle sağa sola yatmaktan etkilenmez sen nasıl rahatsan öyle yat dedi.
Alıyorum canım dün başlandı kalsiyumaKalsiyum alıyomusun
63,7 FL 31 haftalık 43 cm dedi uzun değil mi zayıf ince olacak sanırımFl yazan değeri 7 ile çarp canım ortalama boyunu ogreniyosun
Canım benim sırt üstü hariç nasıl rahat ediyorsan öyle yap ben çoğunlukla sağ tarafıma yatarım.. Kendini sola zorlayıp rahatsız olarak uykunu bölerek bebeni daha çok yoruyorsun. Dinlenmiş anne= dinlenmiş bebeGünaydın kızlar
ya sabaha kadar kaç kez uyandım kalça ağrısından ve sola yatma düşüncesinden
Fl ui 7 ile çarpınca boy veriliyor da Fl genelde yanlış yazılıyor kağıtta canım takılma yani63,7 FL 31 haftalık 43 cm dedi uzun değil mi zayıf ince olacak sanırım
Yoo gayet iyi boyu benim geçen cuma 43 cm demisti doktor63,7 FL 31 haftalık 43 cm dedi uzun değil mi zayıf ince olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?