2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya belki şimdi dahaa iyidir kalitesi o zaman makyaj pamuğu gibi yapışıyor ayrılıyordu pamuk pamuk falan :)
Silikon ucu ben ilk doğumda kullandım göğüs ucum çok yara olduğu içinhem benim canım daha az yanıyordu hemde uçla daha rahat emiyordu kizim

Ya ben napayım, 3 kilo aldım ben, bebek 2500gr oldu. bu bebeğin suyu nerede, eşi nerede? Demekki ben sürekli veriyorum bebek alıyor. Hiç aklım almıyor zaten. Böyle olmaması gerekiyordu
Yaa sen deli misin ne güzel işte bende 4 buçuk kilo aldım gayet mutluyum niye almadim diye uzuluyum ki sonuçta bebek aliyo benim almamim ne amacı var
Amin inşallah canim
Uzun zaman sonra benimde midem yandı sabaha kadar uyutmadi akşamda hıc bi şey yememistim bi çorba bide oglumun doğum günüydü 1 dilim pastayı oğlumla beraber yedim yiyemem diye
AGünaydın kizlar bende 1 de uyuyup 6 da uyandim kimse yoktur dedim yazmadım ama masallah herkesler uyanmış zaten
Bugun bi ben geç kalkmışım heralde geç dedigimde 9
Muzu ve sütü ikisini gece yatmadan yemek gerekiyormuş.Hem güzel uyutuyormuş hemde bebeğe kilo aldırıyormuş
Bende muzu genelde akşam yemeği olarak yiyorum inşallah faydası oluyordur bebise

Bende öyle cok duygusalim gözyaşlarım hazırda bekliyor sanki pıt pıt akmak için
Bende aşırı duygusalım bugünlerde. Geçen gün ocak annelerini okuyordum, hüngür hünhür ağlarken buldum kendimi
Günaydın canım. Bencede çok takılmamak gerekiyormuş. Doktorum plasentada sorun olmadığı sürece sağa dönüp yatmanın hiçbir zararı olmayacağını söyledi. Onu söylediğinden beri sanki daha rahat uyku uyuyorum, kafam rahatladı sanırım biraz

Senin kesin tartı bozuk
2ayrı tartıda tartılıyorum kuzum azıcık bozuk olsaydı keşke
Aslında sütle alakası yokmuş biliyorum ama sütüm olmazsa korkusu sarıyor beni canım.İnşallah bu kilolara da bol bol sütlerimiz olsun

Boyu usg ölçülerinde nerde yazıyo bana orda söylememişti evde bakayım dedim burda yazılanları görünce bulamadım :)

Yok yok.olur sütün niye olmasın olumlu düşün

Orda kontrol ne zaman canım aynen karar verirsin bundan sonra şurda ne kaldı

Bende sola yatıp sağla kalkıyorum vicdan azabı cekiyorum sonra
Annemler eskiden doktora bile gitmezmiş oyle avutuyorum kendimi

Merhabalar, benim özellikle tecrübeli annelere bir sorum olacak.Malum bebek doğduktan sonra Çocuk doktoru arayışına gireceğiz.Ben de şimdiden başladım İstanbulda -özellikle Avrupa yakasında- tavsiye edeceğiniz çocuk doktoru var mı ?

Günaydın kızlar
ya sabaha kadar kaç kez uyandım kalça ağrısından ve sola yatma düşüncesinden
Canım benim sırt üstü hariç nasıl rahat ediyorsan öyle yap ben çoğunlukla sağ tarafıma yatarım.. Kendini sola zorlayıp rahatsız olarak uykunu bölerek bebeni daha çok yoruyorsun. Dinlenmiş anne= dinlenmiş bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…