2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım bende artık takıntı yapmiyim kalçam pert oldu sola yatmaktan
Fl ui 7 ile çarpınca boy veriliyor da Fl genelde yanlış yazılıyor kağıtta canım takılma yani
Hii tamam o zaman yoksa kayınvalideme çekecek boy uzun onun
Yoo gayet iyi boyu benim geçen cuma 43 cm demisti doktor bide bunlar ortalama değerler kesin sonuç vermiyo
Aman iyi yoksa Kv benzerse yandık huyu çekmesin de

Ah canim ya insanlar cok patavatsiz bizm komsuda bi sok oldu bi bakis yapti sanki nasil cesaret ettin der gbiydi bi afalladi oyle hissettm aman herkese bk yemek duser ister yaparz ister yapmayiz kime ne

Gunaydin kizlar gece 4 de uyudum kasinmaktan öldum snrlerm bozuldu hungur hngr agladm ya valla cok yiprandm kasinti 12 de bi basladi 3 saat hic mi durmaz soguk sulara girdim olmadi bol su ictm kolanya surdm mentollu masaj kremi bacaklarmi boca ettim yok gecmedi snra uyums kalmisim anca kendime geliyorm
Cok sukur 34. Haftayi bitiriyorm bgun sukurler ayin 20 sine kdr sıkıcam disimi artik bu kasintilarla 20snden snra sezsryan icin gun belirlicez insallah az kaldi

Dun gittim kontrole doktorum istersen 10 gun icinde gel kontrol hakkin var bir daha bakarız, istersen 15 gun sonra gel dedi. 10 gun icinde giderim muhtemelen

Aynen canım bende artık takıntı yapmiyim kalçam pert oldu sola yatmaktan

Hii tamam o zaman yoksa kayınvalideme çekecek boy uzun onun

Aman iyi yoksa Kv benzerse yandık huyu çekmesin de
Hahaha benzemez insallah
Zorla bitirdik eşimle anlaşamadık çocuğa kim bakacak birimiz uyuyalım sonra tv yi kapatıp hep beraber yattık Ömer isyanlarda ağlaya ağlaya uyudu, biz şimdi kalktık onun dötünde pireler uçuşuyor
Oh ne güzel olmuş sizde dinlenin o uyurken iste
Kızlar Dr dan cıktık. Herşey normal güzel gidiyoruz dedi. 1990 kg 44 cm olmus bnm tospiğim32+2yiz normalde 32+4 cıktı. 13 şubattan sonra nst ye gircekmşiz tok gel dedi. Bizden bukadar
Gözün aydın canım benide bu hafta gittigimde nstye sokcak mı acaba

Hiç bu sebebi yok mu kasintinin bütün vucudun mu kasiniyo acaba bisey mı dokunuyo yediklerinden

Boyu usg ölçülerinde nerde yazıyo bana orda söylememişti evde bakayım dedim burda yazılanları görünce bulamadım :)
İlk defa resim ekleyecek bakalım olacak mı:)
Boyu bpd, sc ve fl değerleri toplamı olarak alıyor, kg da sol altta efw değeri olan 2368 gr.
Ben doktora soruyorum, sonra bu görüntülerden kendim çözdüm :)

Eklentiler

• IMG_20210130_130829.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 43
Hiç bu sebebi yok mu kasintinin bütün vucudun mu kasiniyo acaba bisey mı dokunuyo yediklerinden
Yok canim hic bir sebeb yok 2 doktor da bazen olabiliyor boyle seyler dedi heryerim kollarm bacaklarm boynm kafa derime kdr kasiniyorm artik o derece gunduz bisey yok gece olunca basliyor

Yok canim hic bir sebeb yok 2 doktor da bazen olabiliyor boyle seyler dedi heryerim kollarm bacaklarm boynm kafa derime kdr kasiniyorm artik o derece gunduz bisey yok gece olunca basliyor
Canım çok geçmiş olsun benim arkadaşımda şuan hamile onda da şiddetli kaşınma var geceleri başlayan. Onun safrasında tuz birikimi oluyormuş ilaç kullanıyor bunun için baya da iyi oldu. Senin doktorun detaylı kan falan baktı mı belki bir çözümü vardır

Kizlar bizim de bugun kontrolümüz vardi 1 haftada 200 gr almis.kilosu 2600 gr yaklaşık 46 cm de boyu olmuş kuzumun. Yine nst ye girdim bide perine masajini baya anlattı doguma hazırlık için her gün yapmamı istedi. Plates topu al dedi. Bide göğüs ucu kremini sordum artik başlayabilirsin dedi. Sirada ki kontrol 2 hafta sonra inşallah.

Ayy çok geçmiş olsun.... Kaşıntı brnş de öldürüyor bacaklarımda ve meme ucunda var bacaklara krem sürüyorum ama meme ucuna çok bişiyde sürüyorum. Doktor da hiç elleme dedi. Dedi de ben ölüyorum kaşıntıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…