2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Erken deglmi gogus ucu kremi için

Benim doktor boy söylemiyor. Güvenilir değerler çıkmıyor diyor.
Evet her doktor soylemiyo zaten kesin de demiyo kiloda kesin sonuc vermiyo doğumda görücez gerçek boy ve kilolarini
Saol canım. 13 şubatta 34.2 olcaz inşallah. Heralde 34ten sonra nst dio bizim Dr. Belki senın Dr da söyler. Sen de girersin bence.
Bakalım çarşamba goruruz
Yok canim hic bir sebeb yok 2 doktor da bazen olabiliyor boyle seyler dedi heryerim kollarm bacaklarm boynm kafa derime kdr kasiniyorm artik o derece gunduz bisey yok gece olunca basliyor
Bence sen bide kasintinin cok olduğu gün ne yediğini bi dusun yedigin birseyden de olabilir
Gözün aydın canım kontrolller siklasti artik

Günümüz aynı zeminleri

Günümüz aynı seninle

Erken deglmi gogus ucu kremi için
Hani doktorum ya haftamı bildiği için ben sorunca erken olsa şimdi baslama derdi diye düşünüyorum.
Sagol canim evet sıklaştı bizim de işimize geliyor bebislerimizi görüyoruz

Kasintin. Neden oluyor canım? Bana da karaciğer yaglanmam olunca kasintin oluyor.mu diye sordu ben yaşamıyorum kaşıntı. Sabrediez artik.ne yapalim benimde ellerim uyuşuyor derin uýkum yok

Yok canim hic bir sebeb yok 2 doktor da bazen olabiliyor boyle seyler dedi heryerim kollarm bacaklarm boynm kafa derime kdr kasiniyorm artik o derece gunduz bisey yok gece olunca basliyor
Yediklerine dikkat ediyormusun? Bana yumurtalı yagli , cikolatali yeme dedi canim biraz yediklerine dikkat et bakalim.rahatlatacak mi?

Ah canim ya insanlar cok patavatsiz bizm komsuda bi sok oldu bi bakis yapti sanki nasil cesaret ettin der gbiydi bi afalladi oyle hissettm aman herkese bk yemek duser ister yaparz ister yapmayiz kime ne
Aman bosver herkes konuşuyor. hamile olduğumu öğrenen densiz komşusu anneme istifa etsin diyormuş kendiside kızının oğluna bakıyor. Alan razi veren razı başkaları herseye burnunu sokamaya cok meraklı.

Kızlar bi şey sorabilir miyim??
bu su gelme olayını wc de isek su gelme ile çişi ayırt edebilir myiz ?

Aman bosver herkes konuşuyor. hamile olduğumu öğrenen densiz komşusu anneme istifa etsin diyormuş kendiside kızının oğluna bakıyor. Alan razi veren razı başkaları herseye burnunu sokamaya cok meraklı.
Ay su istifa etsin lafını söyleyenleri dövesim geliyor herkes çalışan anneye direkt bunu söylüyor bide çocuğu nasıl yabancıya bırakacaksın diye vicdan yaptırıyorlar kimsenin üzerine vazife değil ben hep kulaklarımı takıyorum oyle laflara.

Evet edersin canim benim tuvalette gelmisti tam cisimi yaptim kalkiyodum azcik bi su akti sonra obur girdiğimde tekrar azcicik akti akarken tutmayı dene tutamazsan o su

Benimde karnım aşırı ötesi çok kaşınıyo çatladıgı için kaşınıyo ama benim doktora sordum tek çare doğum kullanmadığım şey kalmadı gece üç gibi bi başlıyo delircek gibi oluyorum duşa giriyorum gece o biraz rahatlatıyo bide göbeğim açıkta uyuyorum bişey değerse kaşıntıyı tetikliyo
Ben doktora sordum ayırt edemezsin dedi çünkü çokda gelebilir damla damlada gelebilir eczeneden turnusol kağıdı alıp koy renk değişimi olursa anlarsın

Nasıl edemezsin dedi bende sordum tutamazsan o.su çişini yaparken tutabilirsin dedi benimde ilk doğumda az az geldi bi küçük fincanı doldurmaz anca görmezsen ayırt edemezsin

Evet edersin canim benim tuvalette gelmisti tam cisimi yaptim kalkiyodum azcik bi su akti sonra obur girdiğimde tekrar azcicik akti akarken tutmayı dene tutamazsan o su
Kuzu geçti artık o an da tutmayı denemek aklıma gelmedi
Edersin o çiş gibi değil durmuyor istemsiz akıyor akıyor tutamıyorsun
Keşke tutmayı deneseydin yaa çişimi yaptım sandım ben Belki de çişti
Suyun mu geldi yoksa yaz buraya merakta birakma
Ya kuzu anlamadım ki. Dün de bugün de klozette çişimi yaparken bitti sanıyorum mesela. Bi anda şarr diye aktı. (Açık yazdım sory) bugün de aynı şey olunca acaba mı dedim. Bunu artık anlayamam sanırım demi
Ama aktı gitti artık neye koycam ki

Nasıl edemezsin dedi bende sordum tutamazsan o.su çişini yaparken tutabilirsin dedi benimde ilk doğumda az az geldi bi küçük fincanı doldurmaz anca görmezsen ayırt edemezsin
İşte tuvaletteyken duştayken falan az az gelirse ayırt olmaz
Benim gece üç gibi su gelmişti ben öyle sandım su değilmiş sabah doktora gittim yaklaşık 24 saat kağıt koydurmuşlardı doktorlar ne dediyse valla bende onu diyom onun haricinde benimde hiç bilgim yok bu konuda

Az az geldiyse sonra devami gelir kontrolun ne zamandı bol bol su iç sen az az geldiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…