- 30 Ocak 2015
- 19.925
- 29.086
- 798
- 29
Valla benim tuvalette geldi cisimi yaptım bi baktım geliyo sonra tekrar girdiğimde yine aynisi oldu hastaneye gittik ertesi günde sezeryana alindim suyu tamamen bitmistiİşte tuvaletteyken duştayken falan az az gelirse ayırt olmaz
Benim gece üç gibi su gelmişti ben öyle sandım su değilmiş sabah doktora gittim yaklaşık 24 saat kağıt koydurmuşlardıdoktorlar ne dediyse valla bende onu diyom onun haricinde benimde hiç bilgim yok bu konuda
Aynen oyle kimse keyfinden bırakmıyor evladını. Olumsuz her soze karşı kulaklarımı tıkıyorum. Yok 2 çocuklu hayat başka olacak bu iyi günlerin vs vs .hepimiz zorluklarla büyüdük ama annemiz sürekli çektiği sıkıntıları mi anlatıyor. Her zorluk geçiyor mutlu anlatımız kalsın hep insallah.Ay su istifa etsin lafını söyleyenleri dövesim geliyor herkes çalışan anneye direkt bunu söylüyor bide çocuğu nasıl yabancıya bırakacaksın diye vicdan yaptırıyorlar kimsenin üzerine vazife değil ben hep kulaklarımı takıyorum oyle laflara.
Benim suyum.hic gelmedi ama gelenler normal idrar gb degil baya baya bir ıslaklık oluyormus ayırt edilecek kadar.Kızlar bi şey sorabilir miyim??
bu su gelme olayını wc de isek su gelme ile çişi ayırt edebilir myiz ?
Ayirt edebilirsin canım. Sızıntı şeklinde gelirse biraz anlaman zor olur onuda bir iki gelmeden sonradan anlarsın.Kızlar bi şey sorabilir miyim??
Az az gelıosa belkı anlamazsın ama gelıosa da gun ıcıımde mutlaka gelecektır onu anlarsınn cnmm, bı kac gun takıp et kendını..Kızlar bi şey sorabilir miyim??
Öyle yapınca tutabilirsek sıkıntı yok mu yani kuzu o idrar mı oluyormuşCanim idrarini yaparken duzenli araliklarla durdur duruyorsa sorun yok ben o sekilde yapiyorum idrarimi artik en azindan 3 kez falan durdur basla yapiyorum
Anladım canım teşekkür ederimmİşte tuvaletteyken duştayken falan az az gelirse ayırt olmaz
Benim gece üç gibi su gelmişti ben öyle sandım su değilmiş sabah doktora gittim yaklaşık 24 saat kağıt koydurmuşlardıdoktorlar ne dediyse valla bende onu diyom onun haricinde benimde hiç bilgim yok bu konuda
Daha 10 gün sonraAz az geldiyse sonra devami gelir kontrolun ne zamandı bol bol su iç sen az az geldiyse
Kuzu wc de geldiyse diye kafam karıştı benimBenim suyum.hic gelmedi ama gelenler normal idrar gb degil baya baya bir ıslaklık oluyormus ayırt edilecek kadar.
Ay dur bakalım inşallah çiştir. Biraz tedirgin oldum ya. Bebeğin hareketlerinde azalma olur mu eğer suysaAyirt edebilirsin canım. Sızıntı şeklinde gelirse biraz anlaman zor olur onuda bir iki gelmeden sonradan anlarsın.
Yani ikidir de wc de denk gelmez heralde diye düşünüyorum aslında. Sanırım bana öyle geldi kuzu yaaAz az gelıosa belkı anlamazsın ama gelıosa da gun ıcıımde mutlaka gelecektır onu anlarsınn cnmm, bı kac gun takıp et kendını..
Yok tatLım anlarsın onu merak etme, oyle de denk gelmez sen yıne de su ıcmeyı ıhmal etme, haftaların ılerledıkce bılıncaltına yerleştırıyoruz,Yani ikidir de wc de denk gelmez heralde diye düşünüyorum aslında. Sanırım bana öyle geldi kuzu yaa
En iyisini yapıyorsun canim herkes masallah bizim hayatımızda bizden daha çok soz sahibi bilmedikleri hic bisey yok. Bosver gitsin.Aynen oyle kimse keyfinden bırakmıyor evladını. Olumsuz her soze karşı kulaklarımı tıkıyorum. Yok 2 çocuklu hayat başka olacak bu iyi günlerin vs vs .hepimiz zorluklarla büyüdük ama annemiz sürekli çektiği sıkıntıları mi anlatıyor. Her zorluk geçiyor mutlu anlatımız kalsın hep insallah.
İdrarini kaslarini kontrol edip tutabilirsin idrarini yaparken ama suysa vajinadan cikisi olacagi icin durduramazsin akar gider canim tecrubem yok tabi ama duyduklarimdan edindigim bilgiler boyle idrar kaciriyorum sandim ama tutamadim derlerya hep. Ben de boyle kontrol ediyorum idrar mi su mu diye. Tecrubeli kizlar dogru demi yontem ?Öyle yapınca tutabilirsek sıkıntı yok mu yani kuzu o idrar mı oluyormuş
Tuvalete gittiğinde çişini yaparken bi anda dur sonra tekrar devam et onu nasıl durduruyosan suyu durduramiyosn çişini yaparkende artık bak sonrasında akan bisey var mı açık açık anlattım amaÖyle yapınca tutabilirsek sıkıntı yok mu yani kuzu o idrar mı oluyormuş
Anladım canım teşekkür ederimm
Daha 10 gün sonradevamı gelir diyorsan dur ben senşn dediğin gibi ara ara kontrol edeyim
Kuzu wc de geldiyse diye kafam karıştı benim
Ay dur bakalım inşallah çiştir. Biraz tedirgin oldum ya. Bebeğin hareketlerinde azalma olur mu eğer suysa
Evet canım idrari tutabiliyosun yöntem doğruİdrarini kaslarini kontrol edip tutabilirsin idrarini yaparken ama suysa vajinadan cikisi olacagi icin durduramazsin akar gider canim tecrubem yok tabi ama duyduklarimdan edindigim bilgiler boyle idrar kaciriyorum sandim ama tutamadim derlerya hep. Ben de boyle kontrol ediyorum idrar mi su mu diye. Tecrubeli kizlar dogru demi yontem ?
Zaten ılla tuvalette olacak bıse yokki o karıstırdı bence, gelen su ayakta otururken de gelıo onu anlarsın yaniii K KurkmantoluSEvet canım idrari tutabiliyosun yöntem doğru
Tabi canım illa tuvalette gelcek diye bisey yok ama tuvalette gelirse anlaması.icin yöntem bu normalde gelirse zaten iç çamaşırından anlar renksiz kokusuz sivi akıntı gibi kıvamlı bisey değil ay midem bulandi yazarkenZaten ılla tuvalette olacak bıse yokki o karıstırdı bence, gelen su ayakta otururken de gelıo onu anlarsın yaniii K KurkmantoluS
Hee ya sürekli bişey olacak anlamayacam diye düşünüyorum. Önceden böyle deildmYok tatLım anlarsın onu merak etme, oyle de denk gelmez sen yıne de su ıcmeyı ıhmal etme, haftaların ılerledıkce bılıncaltına yerleştırıyoruz,
Anladım çiçeğim teşekkür ederim. Çokca su içip bi gidiyim bakıyım wc yeİdrarini kaslarini kontrol edip tutabilirsin idrarini yaparken ama suysa vajinadan cikisi olacagi icin durduramazsin akar gider canim tecrubem yok tabi ama duyduklarimdan edindigim bilgiler boyle idrar kaciriyorum sandim ama tutamadim derlerya hep. Ben de boyle kontrol ediyorum idrar mi su mu diye. Tecrubeli kizlar dogru demi yontem ?
Stop et tekrar marşa bas diyon yaniTuvalete gittiğinde çişini yaparken bi anda dur sonra tekrar devam et onu nasıl durduruyosan suyu durduramiyosn çişini yaparkende artık bak sonrasında akan bisey var mı açık açık anlattım ama
Canım tekrar yumurtluyor değilsen pozitif olabilir. Bende de hcg silikken lh böyle koyuydu. Umarım hamilesindirSelam kızlar aranızda ovulasyon testiyle gebelik öğrenen varmı ovulasyon testim pozitif çıktı adete 6.7 gün var bakarmısınız
Peki büyük tuvaletini yaparken zorlamayla helecek bişey değil demi bu suZaten ılla tuvalette olacak bıse yokki o karıstırdı bence, gelen su ayakta otururken de gelıo onu anlarsın yaniii K KurkmantoluS
O kdr bılemıyorum eger kese patlarsa gelır ,ama sen zaten ıkınma olayına gırme tuvaletteHee ya sürekli bişey olacak anlamayacam diye düşünüyorum. Önceden böyle deildm
Anladım çiçeğim teşekkür ederim. Çokca su içip bi gidiyim bakıyım wc ye
Stop et tekrar marşa bas diyon yani
Canım tekrar yumurtluyor değilsen pozitif olabilir. Bende de hcg silikken lh böyle koyuydu. Umarım hamilesindir
Peki büyük tuvaletini yaparken zorlamayla helecek bişey değil demi bu su
Nerde giriyimO kdr bılemıyorum eger kese patlarsa gelır ,ama sen zaten ıkınma olayına gırme tuvalette
Ikınıp zorlamaaa daaaa aaaaaaNerde giriyim
Hahaha yaa çok tatlısin seroHee ya sürekli bişey olacak anlamayacam diye düşünüyorum. Önceden böyle deildm
Anladım çiçeğim teşekkür ederim. Çokca su içip bi gidiyim bakıyım wc ye
Stop et tekrar marşa bas diyon yani
Canım tekrar yumurtluyor değilsen pozitif olabilir. Bende de hcg silikken lh böyle koyuydu. Umarım hamilesindir
Peki büyük tuvaletini yaparken zorlamayla helecek bişey değil demi bu su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?