2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla benim tuvalette geldi cisimi yaptım bi baktım geliyo sonra tekrar girdiğimde yine aynisi oldu hastaneye gittik ertesi günde sezeryana alindim suyu tamamen bitmisti

Aynen oyle kimse keyfinden bırakmıyor evladını. Olumsuz her soze karşı kulaklarımı tıkıyorum. Yok 2 çocuklu hayat başka olacak bu iyi günlerin vs vs .hepimiz zorluklarla büyüdük ama annemiz sürekli çektiği sıkıntıları mi anlatıyor. Her zorluk geçiyor mutlu anlatımız kalsın hep insallah.

Canim idrarini yaparken duzenli araliklarla durdur duruyorsa sorun yok ben o sekilde yapiyorum idrarimi artik en azindan 3 kez falan durdur basla yapiyorum
Öyle yapınca tutabilirsek sıkıntı yok mu yani kuzu o idrar mı oluyormuş
Anladım canım teşekkür ederimm
Az az geldiyse sonra devami gelir kontrolun ne zamandı bol bol su iç sen az az geldiyse
Daha 10 gün sonra devamı gelir diyorsan dur ben senşn dediğin gibi ara ara kontrol edeyim
Benim suyum.hic gelmedi ama gelenler normal idrar gb degil baya baya bir ıslaklık oluyormus ayırt edilecek kadar.
Kuzu wc de geldiyse diye kafam karıştı benim
Ayirt edebilirsin canım. Sızıntı şeklinde gelirse biraz anlaman zor olur onuda bir iki gelmeden sonradan anlarsın.
Ay dur bakalım inşallah çiştir. Biraz tedirgin oldum ya. Bebeğin hareketlerinde azalma olur mu eğer suysa

Az az gelıosa belkı anlamazsın ama gelıosa da gun ıcıımde mutlaka gelecektır onu anlarsınn cnmm, bı kac gun takıp et kendını..
Yani ikidir de wc de denk gelmez heralde diye düşünüyorum aslında. Sanırım bana öyle geldi kuzu yaa

Yani ikidir de wc de denk gelmez heralde diye düşünüyorum aslında. Sanırım bana öyle geldi kuzu yaa
Yok tatLım anlarsın onu merak etme, oyle de denk gelmez sen yıne de su ıcmeyı ıhmal etme, haftaların ılerledıkce bılıncaltına yerleştırıyoruz,

En iyisini yapıyorsun canim herkes masallah bizim hayatımızda bizden daha çok soz sahibi bilmedikleri hic bisey yok. Bosver gitsin.

Öyle yapınca tutabilirsek sıkıntı yok mu yani kuzu o idrar mı oluyormuş
İdrarini kaslarini kontrol edip tutabilirsin idrarini yaparken ama suysa vajinadan cikisi olacagi icin durduramazsin akar gider canim tecrubem yok tabi ama duyduklarimdan edindigim bilgiler boyle idrar kaciriyorum sandim ama tutamadim derlerya hep. Ben de boyle kontrol ediyorum idrar mi su mu diye. Tecrubeli kizlar dogru demi yontem ?

Tuvalete gittiğinde çişini yaparken bi anda dur sonra tekrar devam et onu nasıl durduruyosan suyu durduramiyosn çişini yaparkende artık bak sonrasında akan bisey var mı açık açık anlattım ama

Evet canım idrari tutabiliyosun yöntem doğru

Selam kızlar aranızda ovulasyon testiyle gebelik öğrenen varmı ovulasyon testim pozitif çıktı adete 6.7 gün var bakarmısınız

Eklentiler

• 20210130_154850_mfnr.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 35
Zaten ılla tuvalette olacak bıse yokki o karıstırdı bence, gelen su ayakta otururken de gelıo onu anlarsın yaniii K KurkmantoluS
Tabi canım illa tuvalette gelcek diye bisey yok ama tuvalette gelirse anlaması.icin yöntem bu normalde gelirse zaten iç çamaşırından anlar renksiz kokusuz sivi akıntı gibi kıvamlı bisey değil ay midem bulandi yazarken

Yok tatLım anlarsın onu merak etme, oyle de denk gelmez sen yıne de su ıcmeyı ıhmal etme, haftaların ılerledıkce bılıncaltına yerleştırıyoruz,
Hee ya sürekli bişey olacak anlamayacam diye düşünüyorum. Önceden böyle deildm
Anladım çiçeğim teşekkür ederim. Çokca su içip bi gidiyim bakıyım wc ye
Tuvalete gittiğinde çişini yaparken bi anda dur sonra tekrar devam et onu nasıl durduruyosan suyu durduramiyosn çişini yaparkende artık bak sonrasında akan bisey var mı açık açık anlattım ama
Stop et tekrar marşa bas diyon yani
Selam kızlar aranızda ovulasyon testiyle gebelik öğrenen varmı ovulasyon testim pozitif çıktı adete 6.7 gün var bakarmısınız
Canım tekrar yumurtluyor değilsen pozitif olabilir. Bende de hcg silikken lh böyle koyuydu. Umarım hamilesindir
Zaten ılla tuvalette olacak bıse yokki o karıstırdı bence, gelen su ayakta otururken de gelıo onu anlarsın yaniii K KurkmantoluS
Peki büyük tuvaletini yaparken zorlamayla helecek bişey değil demi bu su

O kdr bılemıyorum eger kese patlarsa gelır ,ama sen zaten ıkınma olayına gırme tuvalette

Hahaha yaa çok tatlısin sero
Jeliye sordugun soru peki kız ne bilsin ikinmayla su gelir mı kaç kere dogurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…