2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Umarım gebelik testi yapsam çıkarmı acaba bekleyemiyorum daha fazla

Bildigim kadariyla once nisan geliyor sonrasinda su geliyor. Hic nisani gelmeden direk suyu gelen olurmu?

Hahaha yaa çok tatlısin sero
Jeliye sordugun soru peki kız ne bilsin ikinmayla su gelir mı kaç kere dogurdu
ne biliyim belki duydu bi yerden
K KurkmantoluS gecen bende ayagi kalktm bir anda pijamam islandi suyum geldi sandm baktm akintiymis. Devamida gelmedi sora
Aslında ayakta yada başka yerde olsa anlardım sanırım. Ama tuvalette olunca acaba mı dedm
Bunu bende çok merak ediyorum
Oku mesajalrı
Umarım gebelik testi yapsam çıkarmı acaba bekleyemiyorum daha fazla
Kaç gün geçmişti canım
Bildigim kadariyla once nisan geliyor sonrasinda su geliyor. Hic nisani gelmeden direk suyu gelen olurmu?
Bence gelir. Sanırım böyle doğum hikayeleri okudum. Eminde değilim. Aslında inşallah ilk nişan geliyordur

Neyse şura 10 15 güne dogumlar başlar tecrübeler anlatılır çok korkuyorum 10 gün düşsem 36 gün kalmış doğuma çok heycanli

Selam kızlar aranızda ovulasyon testiyle gebelik öğrenen varmı ovulasyon testim pozitif çıktı adete 6.7 gün var bakarmısınız
canım senin ovülasyon testin zaten yumurtlamayı bile göstermiyor ki c çizgisi t den koyu olmalı. senin daha silik. Eğer gebelik olsaydı c çizgisi kopkoyu bir renk oluyor

Cok üzüldüm cnm ins yine siddetli kaşıntin olmaz gece oldugu gibi az kaldi ins hepimizde farkli sıkıntılar son zamanlar bende belimden fenayım cok canim yaniyo gece donemiyorum yatakta duvarlara tutunup sallanarak yürüyorum evde koltuktsn kalkarken bile önce bacaklarima tutunuyorum dogruluyorum . Tuvalete bile oturup.kalkerken dogalgazin borusundsn destek alıyorum az kaldi en fazla 5 6 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…