canım senin ovülasyon testin zaten yumurtlamayı bile göstermiyor ki c çizgisi t den koyu olmalı. senin daha silik. Eğer gebelik olsaydı c çizgisi kopkoyu bir renk oluyor
canım senin ovülasyon testin zaten yumurtlamayı bile göstermiyor ki c çizgisi t den koyu olmalı. senin daha silik. Eğer gebelik olsaydı c çizgisi kopkoyu bir renk oluyor
Gunaydin kizlar gece 4 de uyudum kasinmaktan öldum snrlerm bozuldu hungur hngr agladm ya valla cok yiprandm kasinti 12 de bi basladi 3 saat hic mi durmaz soguk sulara girdim olmadi bol su ictm kolanya surdm mentollu masaj kremi bacaklarmi boca ettim yok gecmedi snra uyums kalmisim anca kendime geliyorm
Cok sukur 34. Haftayi bitiriyorm bgun sukurler ayin 20 sine kdr sıkıcam disimi artik bu kasintilarla 20snden snra sezsryan icin gun belirlicez insallah az kaldi
Cok üzüldüm cnm ins yine siddetli kaşıntin olmaz gece oldugu gibi az kaldi ins hepimizde farkli sıkıntılar son zamanlar bende belimden fenayım cok canim yaniyo gece donemiyorum yatakta duvarlara tutunup sallanarak yürüyorum evde koltuktsn kalkarken bile önce bacaklarima tutunuyorum dogruluyorum . Tuvalete bile oturup.kalkerken dogalgazin borusundsn destek alıyorum az kaldi en fazla 5 6 hafta