- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Hemen foşş diye boşalmıyor zaten. Benim şöyle olmuştu. Ben altıma kaçırdım sandım. Islandım. Berrak bi sıvıydı çiş gibi değildi. Anladım hemen. Ve devamı oldu. Lavabodan çıkınca devam etti. Bayada oluyo. Ayırt etmemek imkansız yani kuzum.Kızlar bi şey sorabilir miyim??
bu su gelme olayını wc de isek su gelme ile çişi ayırt edebilir myiz ?
Canım benim direkt suyum geldi. Nişan ne bilmiyorumBildigim kadariyla once nisan geliyor sonrasinda su geliyor. Hic nisani gelmeden direk suyu gelen olurmu?
Ilk doguranlarda sen varsın deseneHersey normal.giderse doktorumun dedigine gore dogum 27 şubatta.olursa son 29 günüm var kizlar. Bana sanki 15 şubattan sonra olacakmışım gb geliyor hayirlisi
Insallah canim doğsunlar da artik dışarda buyusunlerIlk doguranlarda sen varsın desenehadi.gozun aydın sağ salim kucagimiza alalım insallaj
Canım gözün aydınKizlar bizim de bugun kontrolümüz vardi 1 haftada 200 gr almis.kilosu 2600 gr yaklaşık 46 cm de boyu olmuş kuzumun. Yine nst ye girdim bide perine masajini baya anlattı doguma hazırlık için her gün yapmamı istedi. Plates topu al dedi. Bide göğüs ucu kremini sordum artik başlayabilirsin dedi. Sirada ki kontrol 2 hafta sonra inşallah.
Karaciğer enzimlerine bakıldı mı canımGunaydin kizlar gece 4 de uyudum kasinmaktan öldum snrlerm bozuldu hungur hngr agladm ya valla cok yiprandmkasinti 12 de bi basladi 3 saat hic mi durmaz soguk sulara girdim olmadi bol su ictm kolanya surdm mentollu masaj kremi bacaklarmi boca ettim yok gecmedi snra uyums kalmisim anca kendime geliyorm
Cok sukur 34. Haftayi bitiriyorm bgun sukurlerayin 20 sine kdr sıkıcam disimi artik bu kasintilarla 20snden snra sezsryan icin gun belirlicez insallah az kaldi
Cok teşekkür ederim kuzum evet baya baya buyudu bizim bebislerCanım gözün aydınSüper haberler ❤ maşallah tombikleşmiş oğluşun boy da gayet güzel. Anne baba uzun tabi bende göğüs ucu kremini sipariş verdim. Bir 10 gün sona başlayayım ozaman bende.
Bende 10 gün düşüyorum hani erken gelir sezeryan olur falan diyeNeyse şura 10 15 güne dogumlar başlar tecrübeler anlatılırçok korkuyorum 10 gün düşsem 36 gün kalmış doğuma çok heycanli
Evet hiç yara olmasın, güzel güzel emzirelim inşallahCok teşekkür ederim kuzum evet baya baya buyudu bizim bebislerben normalde de 1 ay önce başlanıyor diye duymuştum göğüs ucu için demek ki doğruymuş . Umarim faydasını görürüz ya bide onunla uğraşmayalım tek odak noktamız kuzucuklarimiz olsun
Canım mutlaka denemişsindir belki ama araştırmadaki doktor bana enfeksiyon olmaması için sürekli sirkeli su ile temizlenmemi söylemişti . Çok yoğun olduğu zamanlarda kullanıyorum kesiyor sanki biraz . Fitili 2 kez kullandım ikisinde de kaşıntı ve yanma başlattı .birde bol bol ev yoğurdu yemeye çalış
Sezeryan ihtimali var mı seninBende 10 gün düşüyorum hani erken gelir sezeryan olur falan diyeçok az kaldı
Aynen kuzu stop start yontemiAnladım çiçeğim teşekkür ederim. Çokca su içip bi gidiyim bakıyım wc ye
Hersey normal.giderse doktorumun dedigine gore dogum 27 şubatta.olursa son 29 günüm var kizlar. Bana sanki 15 şubattan sonra olacakmışım gb geliyor hayirlisi
Gebelim kolestazi onunki ah o cok zor benim Yine bazi geceler olmuyor benimki sebebi cok karacigr enzmlerm normal cikti 2 doktorumda olablir dediCanım çok geçmiş olsun benim arkadaşımda şuan hamile onda da şiddetli kaşınma var geceleri başlayan. Onun safrasında tuz birikimi oluyormuş ilaç kullanıyor bunun için baya da iyi oldu. Senin doktorun detaylı kan falan baktı mı belki bir çözümü vardır
Sagol canm Bebek yagi fln surmeyi deneAyy çok geçmiş olsun.... Kaşıntı brnş de öldürüyor bacaklarımda ve meme ucunda varbacaklara krem sürüyorum ama meme ucuna çok bişiyde sürüyorum. Doktor da hiç elleme dedi. Dedi de ben ölüyorum kaşıntıdan
Ya esimde oyle diyor gecen 2 gece cok rahattim ama tatli fln yemiyorm dun aksam portakal yedim yatmadan once bu sekilde de anlasilmiylr kiEvet her doktor soylemiyo zaten kesin de demiyo kiloda kesin sonuc vermiyo doğumda görücez gerçek boy ve kilolarini
Bakalım çarşamba goruruz
Bence sen bide kasintinin cok olduğu gün ne yediğini bi dusun yedigin birseyden de olabilir
Gözün aydın canım kontrolller siklasti artik
Benimde karnım aşırı ötesi çok kaşınıyo çatladıgı için kaşınıyo ama benim doktora sordum tek çare doğum kullanmadığım şey kalmadı gece üç gibi bi başlıyo delircek gibi oluyorum duşa giriyorum gece o biraz rahatlatıyo bide göbeğim açıkta uyuyorum bişey değerse kaşıntıyı tetikliyo
Ah canm bende oyleyim 12 de bi baslio gece 3 e kdr kasin kasin dur uyuz gbi uyku fln kalmiyor
Ins. Canm zor zamanlardayiz e anne olmak kolay degl napalim Allah saglik vrrsnCok üzüldüm cnm ins yine siddetli kaşıntin olmaz gece oldugu gibi az kaldi ins hepimizde farkli sıkıntılar son zamanlar bende belimden fenayım cok canim yaniyo gece donemiyorum yatakta duvarlara tutunup sallanarak yürüyorum evde koltuktsn kalkarken bile önce bacaklarima tutunuyorum dogruluyorum . Tuvalete bile oturup.kalkerken dogalgazin borusundsn destek alıyorum az kaldi en fazla 5 6 hafta
Evet canm bakildi hersey normal sadece aclik sekerim 93 cikti doktor ona dikkt et dedi ama 1 gece oncesi tahin helvasi yedim 3 dilim ustune balli sut icmistm doktorma soyledm yuksek cikinca aclik sekeri ondan olablr dedi seker yukleme testinde norml cikmisti herseyKaraciğer enzimlerine bakıldı mı canım
Bugun hıc bisey yapmadım bi kahvaltı hazırladım bide ev topladim 2 dem beri oturuyorumBen çok mu takintiliyim bilmiyorum
Ev temizliği yemek oğlumla aktivite derken gün bitiyor ve ben uyku için yatağa girene kadar hiç yatmiyorum yatmayı bırakın uzanmiyorum bile oturup bı dizi film izlediğim bile yokgece de lavaboya git gel en az 2defa uykum bölünüyor ...
Hala hastsne çantası hszairlamadim ve nevresim utum de hala duruyor yetirtiremiyorum islerimi
2cocukla halim nolur şimdiden düşünüyorum
Yaş 31 hissedilen yaş 65 70
Canım benim direkt suyum geldi. Nişan ne bilmiyorumhatta evde eniştem vardı akıyor su bende kaslarımı tutamıyorum da altıma yapıyorum sandım. Adamı alelacele gönderdim tuvalete gidemedim akıyor... Sonra doktoru aradım. Korkma gel dedi gittim suyum hastanede bile akıyordu altıma pike koydum arabaya akmasın diye benim ki abartısız 1 saat sürdü belki fazla. Çünkü babam işten geldi beni aldı kayınvalidesiyi aldık hastaneye gittik (annem daha uzak bişiye ihtiyacım olursa yanımda bayan olsun dedi babam ) çol komikti bu nasıl olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?