2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy herks bir bir dogurdukca sona kalanlar yada bi sonrs dogum yapck olanlara dahada sabirsizlik heycan basacak bnce

Kızlar bi şey sorabilir miyim??
bu su gelme olayını wc de isek su gelme ile çişi ayırt edebilir myiz ?
Hemen foşş diye boşalmıyor zaten. Benim şöyle olmuştu. Ben altıma kaçırdım sandım. Islandım. Berrak bi sıvıydı çiş gibi değildi. Anladım hemen. Ve devamı oldu. Lavabodan çıkınca devam etti. Bayada oluyo. Ayırt etmemek imkansız yani kuzum.

Bildigim kadariyla once nisan geliyor sonrasinda su geliyor. Hic nisani gelmeden direk suyu gelen olurmu?
Canım benim direkt suyum geldi. Nişan ne bilmiyorum hatta evde eniştem vardı akıyor su bende kaslarımı tutamıyorum da altıma yapıyorum sandım. Adamı alelacele gönderdim tuvalete gidemedim akıyor... Sonra doktoru aradım. Korkma gel dedi gittim suyum hastanede bile akıyordu altıma pike koydum arabaya akmasın diye benim ki abartısız 1 saat sürdü belki fazla. Çünkü babam işten geldi beni aldı kayınvalidesiyi aldık hastaneye gittik (annem daha uzak bişiye ihtiyacım olursa yanımda bayan olsun dedi babam ) çol komikti bu nasıl olur bilmiyorum

Canım gözün aydın Süper haberler ❤ maşallah tombikleşmiş oğluşun boy da gayet güzel. Anne baba uzun tabi bende göğüs ucu kremini sipariş verdim. Bir 10 gün sona başlayayım ozaman bende.

Karaciğer enzimlerine bakıldı mı canım

Canım gözün aydın Süper haberler ❤ maşallah tombikleşmiş oğluşun boy da gayet güzel. Anne baba uzun tabi bende göğüs ucu kremini sipariş verdim. Bir 10 gün sona başlayayım ozaman bende.
Cok teşekkür ederim kuzum evet baya baya buyudu bizim bebisler ben normalde de 1 ay önce başlanıyor diye duymuştum göğüs ucu için demek ki doğruymuş. Umarim faydasını görürüz ya bide onunla uğraşmayalım tek odak noktamız kuzucuklarimiz olsun

Evet hiç yara olmasın, güzel güzel emzirelim inşallah

Evet canim duydum teskekur ederim

Ben çok mu takintiliyim bilmiyorum
Ev temizliği yemek oğlumla aktivite derken gün bitiyor ve ben uyku için yatağa girene kadar hiç yatmiyorum yatmayı bırakın uzanmiyorum bile oturup bı dizi film izlediğim bile yok gece de lavaboya git gel en az 2defa uykum bölünüyor ...
Hala hastsne çantası hszairlamadim ve nevresim utum de hala duruyor yetirtiremiyorum islerimi
2cocukla halim nolur şimdiden düşünüyorum

Yaş 31 hissedilen yaş 65 70

Hersey normal.giderse doktorumun dedigine gore dogum 27 şubatta.olursa son 29 günüm var kizlar. Bana sanki 15 şubattan sonra olacakmışım gb geliyor hayirlisi

Senle benim satim aynı değil mı canım 13 Haziran araştırmadaki doktorun dediğine göre olursa 18 Şubat falan olacak normal olsaydı 20 Mart i gösteriyordu

Gebelim kolestazi onunki ah o cok zor benim Yine bazi geceler olmuyor benimki sebebi cok karacigr enzmlerm normal cikti 2 doktorumda olablir dedi

Sagol canm Bebek yagi fln surmeyi dene

Ya esimde oyle diyor gecen 2 gece cok rahattim ama tatli fln yemiyorm dun aksam portakal yedim yatmadan once bu sekilde de anlasilmiylr ki

Bugun hıc bisey yapmadım bi kahvaltı hazırladım bide ev topladim 2 dem beri oturuyorum ama çok yorgunum iş yapınca bu kadar yorulmuyorum

Bana doktorum suyunu asla tutamazsin demişti öyle bişey hissedersen tutmaya çalış eğer tutamiyorsan suyun gelmiştir demişti

Tabi benim suyumu ebe patlattı çünkü sonum suni sancı oldu

Bakalım bu gebeliğim nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…