2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım sevindim olmadığına

2.lerde oyle oluyor demekki bende oyleyim ahahah 2 dk otramiyorm yaa hep bi is snrada kasiliyor karnim tas gbi

Annelik sorumlu olduğumuz evlatlarımız var herşeyden önce bende ilk gebeliğim de hiç ağrı sancı çekmedim bunda çekiyorum vunkunhep ayaktayım cnm...

Rabbim sağlık versin yavrularımızi sağlıkla alalım kucagimiza inşallah

Selam kızlar aranızda ovulasyon testiyle gebelik öğrenen varmı ovulasyon testim pozitif çıktı adete 6.7 gün var bakarmısınız
Ben geçen yıl kürtaj olduğum bebeğimi ovulasyon testiyle öğrendim ama 3 gün geçmişti ve 2 çizgi de kıpkırmızıydı. Senin kırmızılık koyu deil henüz. Birde günün geçerse öyle gösterio Ovülasyon testi. Senın bunda gebelik yok maalesef

Neyse şura 10 15 güne dogumlar başlar tecrübeler anlatılır çok korkuyorum 10 gün düşsem 36 gün kalmış doğuma çok heycanli
Benim düşmeden 31
Ay iyi bari
Hersey normal.giderse doktorumun dedigine gore dogum 27 şubatta.olursa son 29 günüm var kizlar. Bana sanki 15 şubattan sonra olacakmışım gb geliyor hayirlisi
Sezaryen mi senin ki kız

İlk gebelik sıfır sorumluluk çekirge gibi ye iç uyu gez suslen puslendi ne varis,ne kusma ne şeker ne ağrı 2 yıl sonra belki ikizler etkisi ama sorumluluk,ev işleri yoğunluğu 2 yaş bebesinin işleri pandemi derken bende bir sürü şey patlak verdi kesinlikle sebebi yorgunluk ve koşturma

Canları sağ olsun sağ selâmet gelsinler de

Ben anne olduktan sonra bı oturamadim
Hep bir telaş içindeyim ilk gebelikte pamuk.prenses tim.simdi kul kedisine döndüm canım
Bende normalde hıc oturmuyorum bugün böyle oldu nedense ha bak oglumun bazasinin altini duzeltmistim onu unuttum birazda oynadık şimdide bulaşık koycam makineye çamaşır ascam yine saklambaç oynamaya gidiyorum
Benim düşmeden 31

Ay iyi bari

Sezaryen mi senin ki kız
Havalara bak havalara 40ida beklese bizden önce doğuruyo şaka gibi

Canım ne güzel anlatmışsın her harfine katılıyorum

İnşallah saglicakla gelsinler

Kolay gelsin
Ben hayatta basımı yastığı koyup uyuyamazdim anne olduktan sonra yastık la buluşunca hemen ,"zzzzzzzzz "
Bünye dayanmıyor canım

Ne sandın kızım

Kolay gelsin
Ben hayatta basımı yastığı koyup uyuyamazdim anne olduktan sonra yastık la buluşunca hemen ,"zzzzzzzzz "
Bünye dayanmıyor canım
Uyuyorum dedikten 2 saat sonra uykuya ancak dalabilen ben, şimdilerde dk 1 de horlamaya başlıyorum

Ayy bende bunu hayal ediyorum bu günleri görebilecek miyim dk birde horlamakkkkk

Horlamak bende hamileliklerdd olup geçiyor da çabuk uykuya dalmak kesinlikle oldu çocuktan sonra normalde ben yatağa girdikten çok sonra dalabiliyordum uykuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…