2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Horlamak bende hamileliklerdd olup geçiyor da çabuk uykuya dalmak kesinlikle oldu çocuktan sonra normalde ben yatağa girdikten çok sonra dalabiliyordum uykuya
Ben de bir horluyorum akıllara zarar kendi horultuma uyanıp kim horluyor beni uyandırdı diye sinirlenmişliğim bile var

Ben öğrendim ovulasyon ile aynen böyle çıkıyordu. Eğer pko nuz yoksa hamilelik olabilir.
Pko var fakat yumurtlamayı zar zor gördüm zaten.yumurtamadan 8gun sonra ovulasyon böyle cıktı iste bende galiba var dedim yarın gebelik testi yapsam çıkarmı acaba normal

Pko var fakat yumurtlamayı zar zor gördüm zaten.yumurtamadan 8gun sonra ovulasyon böyle cıktı iste bende galiba var dedim yarın gebelik testi yapsam çıkarmı acaba normal
Adete bir hafta varken çıkması zor ihtimal ama çıkabilir mi çıkabilir bakmak lazım

Ben de bir horluyorum akıllara zarar kendi horultuma uyanıp kim horluyor beni uyandırdı diye sinirlenmişliğim bile var
Benim geçen bı de horlamadan boğazım ciddi çok ağrıyarak uyandım ki o gece Gökçe bile uyanmış sese eşim uyandırdı yastığimi alıp boynumu büküp oturma odasına göçtum

Senle benim satim aynı değil mı canım 13 Haziran araştırmadaki doktorun dediğine göre olursa 18 Şubat falan olacak normal olsaydı 20 Mart i gösteriyordu
Benim son adet tarihi 30 mayıs canim doktor son haftaya kadar bekleyebiliriz diyor ama bebek duracak gb degil sanki ağrılarım oluyor

Annem öyle diyor bebem pokunu yer o zaman
Hahaha benim gibi desene anamın karninda bende yemisim birazcik
Yok şuanlık ama ben her ihtimali düşünüyorum ya
Düşün bakalim
Geçmiş olsun sende ilk doğuranlar arasında olacaksin desene

Su olsa devamı gelirdi bence canım bence su değil gelen sonra tekrar oldu mu
Aynı dediğim şey yine oldu canım. Tuttum. Yani çiişmiş
Suyunu tutamazsin imkansız gelir asla çiş tutarsin cnm
Tutmaya çalışmamıştım ki
41.haftada dogurdum oğlumu zorla suni sanciyla aman o vakitlere kalamsin zor oluyor
Ay bence de ya 40 ı geçmesinler
Sezaryen istiyorum canim ilki de sezaryen bakalim sürpriz yapıp normal gelmezse
Aa ondan. Bende diyorum niye erken
Hahaha benim gibi desene anamın karninda bende yemisim birazcik

Düşün bakalim

Geçmiş olsun sende ilk doğuranlar arasında olacaksin desene
Ahahh demekki oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…