2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim aşırı zor oldu doğumum benimde 2.ci normal ama korkmuyorum

Kucagimiza alınca unutuyoruz nasıl olsa

Teşekkür ederım cnm başka doktor fıkrıne hıc gırmedım cunku doktorum u cok sevıyorum cok guvenıyorum

Benim de doğum paketine artı 500 750 arası ilave olur demişlerdi. İnşallah daha da fazla artmamıştır
Epidural kişinin kendi tercihi canım ağrı eşiğini az çok bilirsin çabuk toparladığı kesin istiyorsan hakkındır her şey bizim keyfimiz rahatımız için eski dönemlerde yaşasaydık nasıl doğuracaktık acaba.. Eski insanları düşündükçe de nazlanmaya hiç hakkımız yok diye düşünüyorum

Epidural ile ben çok rahat ettim canım bunu da tat iste bakalım spinali zaten yapmışsın
Eşimin ablası da sezaryenden sonra çok zorlandı toparlanamadı. İkincisinde epidural yaptırdı şimdi eşime söylüyor kesinlikle epidural yaptır eşini diye.. Bakalım ya ben sezaryen esnasında mümkünse spiral taktırmak da istiyorum. Henüz doğum konularını konuşmadık. Eğer yapılırsa çok iyi olur benim için

Takılıyor mu ki canım rahim tam toparlanınca oluyor sanki 40 mda inşallah taktıraxam ben de

Ben ağır hissediyorum kendimi 1 hafta öncesine olan ayakkabılarım sikmaya başladı. Ayakta biraz kalsam yatma.ihtiyaci duyuyorum gecen annemler.geldi uzun süre.oturunca cok rahatsiz oldum.
Haftaya da kv gelecek hastaneye gelecekler bize uğrayacaklar iyi kötü yemek hazırlamak lazim gözünde büyüyor.1.5 ay once evdeydi çağırdım gelmesi şimdi ağırların.2 haftada gelmek.istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…