2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım güzrl olana odaklanalım çocuk bir şekilde çıkacak ordan herkes yaşıyor bunu bir şekilde hiç düşünüp stres yapmaya gerek yok tadını çıkaralım dicem ama son zamanlar iyice ağırlaştık

Kesinlikle kuzum zaten son zamanlar ağrılar arttı bir de doğum anında yapılacak işlemleri kafaya takmaya ne gerek var sanki ne olacak konuşunca başka bir çözüm mü bulacağız? Yoo. Bir şekilde çıkacak işte bebek gerisine karışmayalım

Katılıyorum.. Hele bi doğumlar başlasın kim normal kim sezaryen belli olsun ona göre herkes neyi olacaksa onunla ilgili sorular sorar. Her gün birilerinin zaman yaklaştı korkular başladı yazılarını okuyunca korkuyorum. Çünkü muhabbetler kavuşmalar üzerine değil de hep doğum fobileri üzerine ilerliyor. Bu da paniğe sebep oluyor. Gereksiz.. Üzücü...

İzinle ilgili bir şey yazmaya korkar oldum ki izin konusunda açıp okusanda nette ilçeden ilçeye değişiyor uygulama ama ne yapalım grubu sıktık oysaki günlerce konuşmadık

Güle oynaya girelim sezeryana luli kızın geliyor var mı ötesi en fazla ne kadar canın yanabilir dermansız dert değil çok şükür geçip gidecek olduğunu biliyorsun kızını değilde ameliyatı mı düşüneceksin

İyi geceler kızlar bugün randevumuz vardı 2400 kusur gr olmuş bizim kız masallah normal ve sezeryan ucreti aynı ama epidural için ekstra 3000 tl isiyorlar çok yüksek geldi bana
İyi geceler bebişine maşallah Bizim hastanede de sezaryen ve normal aynıydı en son 2021 fiyatlarında bir farklılık varsa bilemiyorum da epidural bana da çok geldi ya. Bana ekstra epidural +500 tl demişlerdi

İyi geceler kızlar bugün randevumuz vardı 2400 kusur gr olmuş bizim kız masallah normal ve sezeryan ucreti aynı ama epidural için ekstra 3000 tl isiyorlar çok yüksek geldi bana
Ohaa 3000 mi. Doktor kendi doğuracak heralde

Spinal sezaryende belden aşağının uyuşması. Peki epidural tam olarak ne

Epiduralin bir iğnesi en az 500 tl den başlıyor canım ondandır o kadar fark
Ay bana spinal 4000 dedi epidural 4750 dedi dedim epidural istiyorum benn doktor çok mu paran var zaten ikiz bebek masraf vs iki kat dedi yok hocam canım tatlı dedim epidural da çok daha az canın yanıyor yani çok daha rahat söz sana etkili ağrı kesici kullanacam 750 boşa verme dedi peki o zaman dedim

Kız bizim hastane bana niye 500 dedi epidural için. Bizim iğneler çakma olmasın

İyi geceler bebişine maşallah Bizim hastanede de sezaryen ve normal aynıydı en son 2021 fiyatlarında bir farklılık varsa bilemiyorum da epidural bana da çok geldi ya. Bana ekstra epidural +500 tl demişlerdi
Bende inanamadım 6000 tl ye geliyor o şekilde doğum üniversite de spinal yapıyorlar acaba oradan da randevu alsam mi diye düşünüyorum hocalar girebiliyor doğuma

Spinal sezaryende belden aşağının uyuşması. Peki epidural tam olarak ne
İkisi de belden uyuşmalı epidural de omza katater takıyorlar ağrı kesici ordan veriyorlar çok daha kısa sürede ağrını kesiyor spinal de damar yolundan veriyorlar epidural da sezeryan sonrası 6 saat ağrın olmuyor spinal de 3 saat sonra başlıyor

Bende inanamadım 6000 tl ye geliyor o şekilde doğum üniversite de spinal yapıyorlar acaba oradan da randevu alsam mi diye düşünüyorum hocalar girebiliyor doğuma
Araştır bakalım kuzucum ya cidden pahalıya geliyor doğum epidural ile birlikte bayağı hastaneler arasında inanılmaz fiyat farkı varmış yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…