2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yani epidural hem sezeryanda hem normal doğumda oluyor doğru mu anladım

Yani epidural hem sezeryanda hem normal doğumda oluyor doğru mu anladım
Evet canım oluyor nornal doğumda prenses doğum diyorlar ya sancın artınca epidural bağlıyorlar acı hissetmiyorsun doktor sana ıkın diyor ıkınıyorsun çok daha rahat doğum oluyor

Ya hadi doğumu bırak şu gözümün önünde 3 yaşındaki oğlum için kolumu bacağımı keserim canlı canlı yaa evlat evlatttt inşallah her şey yolunda gidecek ve en fazla bir gece hastanede yatacağız bir gecelik bir ağrı.. Tek dileğim o doğduğu anda o minik ağlama sesini duymak. Çok sağlıklı bir bebeğin oldu denilmesi..

Canım bende sordum doktora epidural mi spinal mi olacak diye, kombine olacak dedi. İkisi bir arada dedi. Nasıl birşey hiç anlamadım, konuyu kapattım nasılsa sonra tekrar açarım dedim sustum Bilen var mı?

Amin canım inşallah diyecekler evlat için her şeye değer

Canım bende sordum doktora epidural mi spinal mi olacak diye, kombine olacak dedi. İkisi bir arada dedi. Nasıl birşey hiç anlamadım, konuyu kapattım nasılsa sonra tekrar açarım dedim sustum Bilen var mı?
Kombine mi ilk defa duydum genel anestezi mi demek istedi ki

Kızlar ssvd adayıyım sezeryanla ilgili yaşadıklarımı anlatsam sabahı sabah edemezsiniz azcik ne konuştuğunuzu bilin cidden bu aynı çocuğunuzun dogdugund bu çocuğun karnı doymuyor mama verin diyen teyzelerin kafamıza ettiği mevzuya dönüyor herkesin vücudu ayrı korkularınız la başkalarını korkutmayin kimi normal de 2 ay yatar veyahut hemen ayagiya dikilir kimi sezeryansa hemen ayağa kalkar yada kalkamaz kötü düşüncelerinizi ne kendinize ne başkalarına empoze etmeyin

Evet canım oluyor nornal doğumda prenses doğum diyorlar ya sancın artınca epidural bağlıyorlar acı hissetmiyorsun doktor sana ıkın diyor ıkınıyorsun çok daha rahat doğum oluyor
O da değişik hee
Evet her ikisinde de epidural oluyor ama hoca normal dogum için önermedi his olmadığı için ikinma yapamıyor anneler dedi çok zorlanıyorum doğumda dedi
Cidden his olmayınca da nasıl ıkınılır ki

O da değişik hee

Cidden his olmayınca da nasıl ıkınılır ki
Çok fazla zorlanıyoruz dedi biz dogurmus kadar oluyoruz dedi ve 6 Cm kAdar açılma olduktan sonra iğne yapıldığı için zaten çok bir esprisi yok falan dedi adam yılmış yani bana öyle geldi ekstra 3000 tl özel hastane kazanacak ama önermedi

Ben şimdi kararsızım zaten spinal de epidural ilave edilse mi diye.. Kaç saat sürer etkisi acaba doktorla da konuşacağım. Evim 4. Katta ve asansör yok önceki doğumda eşim ve komşumun kocası sandalyeye oturarak eve çıkarmışlar beni piremsesler gibi canım tatlı bir basamak bile çıkamadım ama o gece yattım sadece sabah kalkıp yatağı toplayıp bebeği beşiği ile salona sürüklemiştim.

Şimdi oğlum da var ya acaba epidural olsam daha kolay mı iyileşirim bilmiyorum utanırım artık sandalyeyle çıkarılmaya da

Epidural ile ben çok rahat ettim canım bunu da tat iste bakalım spinali zaten yapmışsın

Tamam sakinim
Aa duydum ben onu nasıl birşey olacak bilemiyorum ama kombine olması çok iyi oluyormuş diyorlardı hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…