2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dogru ins kolay dogumlarimiz olur

İzinle ilgili bir şey yazmaya korkar oldum ki izin konusunda açıp okusanda nette ilçeden ilçeye değişiyor uygulama ama ne yapalım grubu sıktık oysaki günlerce konuşmadık

Aman 2 günde belki bı sayfa bile konuşulmamis ama direk doğumla ilgili konu gereksiz görülüyor , hayal ettiğinde zihninde kötü canlanan belki hıc öyle kötü sonuçlanmayacak bir konu siklikla konusulunca himm peki mı ?

Neyse yarın çok ilginç hıc konuşulmamis sorulmamis , hıc bilinmeyen bir konu bulunur

Bknz : kaç kilo alxxdgjkktthm

Bana kalırsa bşy olmZ. Ama bence ssn çok stres yapacaksın gibi

Kesik attı dedimi ki
Yok stres yapmıyorum hic nasilsa çok rahatim sürerken hic heyecan yok sifir Allahtan . Insallah sınavdada ayni olur ve hemen ilkinde alirim
Demedi ama kontrolsuz yirtik olmasin diye genelde yuzde 90 kesik atiyomus doktorlar oyle biliyorum

Pek bişey yapmadım canım

Pembe kan kahve leke gibi değil
jelibon01
Panik yapmayacağım takip edeyim bakalım inşallah artmaz ağrım falan da yoktu
Aynen panik yapma. Doktorunu bilgilendirmen gerekir mi acaba canım? Yat hiç kalkma şimdi. Doktoru bu saatte aramak istemezsen, mesaj at, görünce döner mutlaka. Bence bilsin. Bebeğin hareketlerini takip et. Ikınma falan olduysa da olmuştur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…