ay aylardir biktik onun dertlerinden evinden kilosundan ehliyetinden sezeryan m normal mi dogmunda. Ev muhabbetnden gtsinde gelmesn valla hep boyle yapiyor
ay aylardir biktik onun dertlerinden evinden kilosundan ehliyetinden sezeryan m normal mi dogmunda. Ev muhabbetnden gtsinde gelmesn valla hep boyle yapiyor
Onunkileri okurken icim sisiyor yine iyi dayandiniz.istekleri bitmiyor cunku narsist bir kisilik bence negatif enerjisini gruba dagitip kendi mutlu oluyor ama yazik cevresine zarar veriyor hatasini hic kabul etmiyor
Sizin bebisler bence uslu olacak cunku hamilelikte yeterince sinandiniz dogumdan sonra rahatlarsiniz
Yok ya vicdan yapilacak bisey yok emin ol ondan daha kotu durumda olan bir suru insan var kimse mutsuzlugunu yansitmiyor o olay olmayi seviyor bence.
Bizim grubumuzda arkadaslarmz cidden sknti cekiyor hastaliklarla bogusuyor ama kimse onun gibi her seferinde bunu diline dolamiyor yardimci olmaya calisiyor polemik yaratmiyor
WitchbabySSns34
kızlar ocak şubat mart her topiği takip ediyorum ama iyi yönleri de var kötü yönleri de var herşeyi bilmek de iyi değil bazen daha kızıma birşey alamadım kafam iyice karıştı hayırlısı olsun bakalım.
WitchbabySSns34
kızlar ocak şubat mart her topiği takip ediyorum ama iyi yönleri de var kötü yönleri de var herşeyi bilmek de iyi değil bazen daha kızıma birşey alamadım kafam iyice karıştı hayırlısı olsun bakalım.
WitchbabySSns34
Bende sadece kiyafet alabildim bide dogum cantami hazirladm bez pompa felan almadm daha artik cook da takmiyorum. En iyisi diye bisey yok benim anladigim,bebek kendi karar veriyor istersen en pahali urunu al o senin begenmedigin kiytirik seyi begenebiliyor.. rahat ol bu konuda yanliz defilsin
Bende sadece kiyafet alabildim bide dogum cantami hazirladm bez pompa felan almadm daha artik cook da takmiyorum. En iyisi diye bisey yok benim anladigim,bebek kendi karar veriyor istersen en pahali urunu al o senin begenmedigin kiytirik seyi begenebiliyor.. rahat ol bu konuda yanliz defilsin
Haklısın canım her hamilelik her çocuk kendine özel.inşallah aldıklarımızı severler ama emzik önemli onun üzerinde detaylı bir şekilde duracağım.diğer gruplarda gördüğüm kadarıyla emzik tutan mutlu tutmayan perişan
Haklısın canım her hamilelik her çocuk kendine özel.inşallah aldıklarımızı severler ama emzik önemli onun üzerinde detaylı bir şekilde duracağım.diğer gruplarda gördüğüm kadarıyla emzik tutan mutlu tutmayan perişan
Birdilimkek
çok geçmiş olsun. Acaba bi yerde kesik, yara gibi bişey vardı da ordan mı geldi ki? Ya da hemoroid falan varsa belki öyle de gelmiş olabilir. Benim doktorum da kanama olursa veya su gelirse mutlaka haber ver diyor bana. Neyse ki devamı gelmemiş sizin.
Bu arada horlama muhabbeti olmuş geçmiş sayfalarda. Benim gebeliğin başından beri burnum hep tıkalı, burun bandıyla yatıyorum, malesef ki horlamaya da başlamışım, sağolsun kocam videoya çekmiş
Bi wc kalktım 2 gibi Birdilimkek
ah lulicim seninle ilgili gelişmeleri okuyayım derken o saçma sapan sinir bozucu ve tekrarlı cümleleri de okumuş oldum.inşallah sorun olmaz sabah haber bekliyoruz sendenAma içim rahat nedense ama sen yine de bi doktoruna sor bu arada arkadaş bebeğim sizin yüzünüzden geriliyor yazmış..aylardır bizim bebeklerimiz senin yüzünden geriliyor o kadar da uyarıyoruz.ama yok...inşallah rüyada değilimdir de gerçekten gitmişsindir
Birdilimkek
Canım yarın kanaman gelsin veya gelmesin doktora git bir baktır böyle olmaz ben korkarım bu kan man işlerinden, inşallah sıkıntı yoktur hem için de rahat etmiş olur
Aaaaa ben şok gece neler olmuş böyle?
Kesinlikle amacım böyle bir durumu değildi. Herkesten özür diliyorum böyle bir şeye sebep olduğum için sadece
Ben ilk mesajımda kesikten falan bahsetmedim bir kişi alıntılayıp o açtı konuyu. Ben de yazdım böyle sonuçlara sebep olacağını bilseydim yazmadım. Hatta bana özel bir şeyler de sormuş topikte özelimi gelip de buralarda yazmam ne özel mesajla ne genelde Birdilimkek
doğru etiketledim sanırım geçmiş olsun. Kendimi çok kötü hissettim böyle bir şeye sebep olduğum için
Kusura bakmayın