2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh ne güzel anan yanında. bizim anamız uzakta mecbur kendimiz yapıoz bebeeem

Öyle olmus sanki bilmiom ki cnm. Yarım saat uyuyum dedim herkes banlanmış anlamadım ki.
Üzüldüm gece uyuyamadım bende biraz yatıp dinlenmek istedim hatta kızım da oyun oynuyordu o da uyumus yanımda.simdi gordum
Benimde öyle oldu allah bilir.kac gün yazamicaklar mavide banlanmis bu arada
Mavi zaten ara ara kendini pasife cekiyrodu

Bende çok açık icmeye başladım ama tam bırakmadım henüz
Dürüsteyse içme.derim canim.benimde düşüktü doktor takviye verdi bende dikkat ettim kahvaltıda ıhlamur içtim günde sadece bir bardak ya açık cay yada küçük.fincan kahve içtim yükselmişti bakalim.haftaya tekrar kan vercem

Insallah hakkınız da en hayirli kişi kimse o olsun canim şimdiden konuşmakta fayda var bazen evde hesap çarşıya uymuyor.cogu yüksek fiyat istiyor ya da evine gelemem onu yapamam vs vs kasiyorlar

Bizde odayı boşalttık kizlar fazla halıları strecledik. Ne kadar az eşya o kadar az is yükü.bu hafta bende perde.yikayip yağmur yağmazsa eşime cam.sildiririm.
Bende buz dolabı bulaşık makinesini çektirdim mutfak dolabı üstünü sildirdim evde iken yararlanmak lazım

Sanki bebiş tırnaklıyo beni dün gece ilk defa oldu bide az önce oldu böyle bişey yaşayan var mı biraz araştırdım bişey bulamadım
Nasil bir şey canim tirnakliuor derken seninki cok zıpır hic durmuyor yavrucuk

Sanki bebiş tırnaklıyo beni dün gece ilk defa oldu bide az önce oldu böyle bişey yaşayan var mı biraz araştırdım bişey bulamadım
o dediginiz seyi ben bir kac kez yasadim galiba.Nasil diyim karnimin solunds bir aci oldu ama cok kucuk bir noktada sanki cimdikleme gibi icerden yada tirnak batmasi gibi degisik bir sey ama nedendir hic bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…