2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki bahsetmedi cnm kan önemli doğumda kan kaybı oluyor lohusalıkta oluyor . Bide doğumdan sonra kansızlık varsa çok haslizlesiyorsun bebeğim için ayakta durmalıyım
Evet geçen ebe bilgilendirdi bu anlattığın şekilde. Ama kendi doktorum gerek yok dedi. Aslında bu ara gidip kan tahlili mi yaptirsam. Son tahlil sonucunda arkadaşların bahsettiği kadar düşük değildi. Ama 3.trimester da hızlı yıkım yapım oluyormus kan önemli demişti sağlık ocağı.

Yaaa kan değerin yüksek olunca sezaryen yada normal doğum dikişleri daha mı çabuk iyileşiyor kız

Karalahana dediğin şu salataya doğradığımız değil demi kuzu
O kırmızı lahana cano. Bu bildiğin eşek kulakları gibi yaprak. Yaptım pişirdim bakalım dinlensin tadı nasıl

Aaa cidden nasıl almışlar ya

Gel ben pişirdim bebeeem birlikte yiyelim

Bakıcı için yazanlar olmuş benimde gündemimde bir konu ınsalalh bir iki kişi var kafamda hayırlısıyla onlar gelip bakmayı kabul eder yoksa yabancı kisilere basvuracagiz artık yapacak birsey yok ucretsiz izin talebim olacak ama max bir ya da iki ay vereceklerini tahmin ediyorum kurumsal bir yer değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…