2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Malesef aileden kimse bakabilecek durumda değil ama olsaydı bile muhtemelen yine bakıcı tutardım. Her gün mesaiye gelir gibi anneme bu sorumluluğu yüklemek istemiyorum, tabi başka çare yoksa mecburen olur da
Benim durum net olmayınca zamana yayicam. Geçen eşim belki ücretsiz izin alamazsın heveslenme diyince kafamda soru işaretleri dönmeye başladı.
Ama kamera kesin olsun canım, benim tanıdıklarım hep kamera taktılar evlerine yoksa aklın hep evde kalır. Sen şimdiden araştır bakıcı sonra zor olabilir.

Kayınvalidem vefat etti, annem de kendi anne babasına bakıyor o sebeple mümkün değil malesef. Ücretsiz izne ayrılmama sebebim maddi sebeplerden ziyade işimi benden başka yapabilecek kimse yok, yönetici konumundayım sorumluluk olarak uzun süre bırakamam o sebeple. Zaten bir süredir geçici ikametgah değişikliği yaptık eşimin işi dolayısıyla, sürekli gidiş geliş yapıyordum, bir süredir de uzaktan çalışıyorum, yazın tekrar dönücez evimize.

Velhasılı bakıcı bulmam şart. Kamera kurmadan güvenemem ben de. İnşallah iyi birini bulabilirim.
Yok ben de gizli kamera kurmam zaten söylerim de, bazı bakıcılar bunu kabul etmiyor dediler bana da. Tanıdıklara sorucam önce illa ki bulunur biri heralde

Çok düşükmüş ya benim 8.9 a düşünce bile hemen damardan seruma başladılar ve doğuma kadar da devam edicez dedi doktor.
Ilk doğumda öyle girmişim doğuma o zaman hıc bakmadım etmedimde ilk doğumun cahilligi mı desem ne desem bilemedim o zamanda kullanıyodum ilaç fayda etmemiş demekki

Ilk doğumda öyle girmişim doğuma o zaman hıc bakmadım etmedimde ilk doğumun cahilligi mı desem ne desem bilemedim o zamanda kullanıyodum ilaç fayda etmemiş demekki
Çok şükür ki sonrasında bir sıkıntı olmamış . Doğumla ve doğum anıyla ilgili bir çok şeyi bilmek istemiyorum ama bu tarz şeyler de önemli . Bazen sanırım doktorların gözünden de kaçabiliyor

Bebek ağlayınca ve eve yabancı biri gelince uyarı veren kameralar var onlardan alayım 2 tane de şimdiden kurayım bi deneyeyim nasıl gösteriyor diye, teşekkür ederim

Kacmamasi gereken bi konu şimdi daha bilincliyim allahtan ee tabi.o zaman biz bakamiyoruzda tahlilllere 5 sene olmuş şimdi e nabizda hepsi gozukuyo

Anladim canim bu durumda şimdiden başlaman lazım ki zamanla bulduğun kisiyi tanima fırsatın olsun hatta bebek geldikten sonra arada çağırırsin uyumlarini gozlemlersin. Gerçekten zor bir durum ama üstesinden gelinebilir umarim cok cok iyi biri karsina çıkar tüm kalbinle güvenip ona bırakabilirsin. Tanıdıklardan soruşturmaya başlarsın.

Teşekkür ederim. Bakıcı adaylarını tek tek çağırıp mülakat bile yapabilirim gerçekten çok zor el kadar bebeği hiç tanımadığın birine bırakıp gitmek

Teşekkür ederim. Bakıcı adaylarını tek tek çağırıp mülakat bile yapabilirim gerçekten çok zor el kadar bebeği hiç tanımadığın birine bırakıp gitmek
Yap tabi dediğin gibi zaten zor o sebepten kolaylaştıracak ne varsa hepsini yap anneyiz biz bebeğimiz icin ne yapsak hoş karşılanır

Çalışan anneler, bebeğinize bakıcı buldunuz mu? Şimdiden bulmak gerekir mi ne dersiniz?
Canım bende eylül gibi işe başlamayı düşünüyorum da 40'ı çıkana kadar annemler yanımda olacak sonrasında bakiciyla birlikte devam edeyim diye düşünüyorum, tecrubeli bi anne bir kac ay da olsa bakiciyla birlikte bak hem bebek bakıcıya alışsın, hem nasıl bakıyor gözlemle, uyarılarını önerilerini yap demisti, simdiden araştırmak lazım insaallah icimize sinen bebegimizi seven bakıcılar bulabiliriz

Onu da düşündüm de, kimsenin desteği olmadan sadece anne ve baba olarak bebeğimizle biraz da olsa tek başımıza vakit geçirelim istiyorum. Zaten sonrasında sürekli başkaları olacak bebekle ilgilenen

Senin yine iyiymiş canım benim 7 8 gece alarm kuruyorum içmeye mecbur ...

Benimki bahsetmedi cnm kan önemli doğumda kan kaybı oluyor lohusalıkta oluyor . Bide doğumdan sonra kansızlık varsa çok haslizlesiyorsun bebeğim için ayakta durmalıyım

Ben kan ilacı da gnyoferon sabah akşam içiyorum inşallah yükselir yoksa damardan demir takviyesi alacam

Benim 7 8 günde 2defa içiyorum bende kan çok önemli cnm önemse
Oğlumda kanamam çok.oldu ben kansizdimda bayıldım benn kan verdiler bana sonra taburcu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…