- 30 Ocak 2015
- 19.922
- 29.076
- 798
- 29
Tamam at gitsin icineFairy platinuim plus tatlısim eriyen cinsten bu jel gibi olan
Aslında görmemeleri imkansız çünkü dogumdan öncede kan verdim bi.gun öncede onemsememisler demekki8.5 mu ayy ne kadar dusuk hic mi gormemisler Allah korusun ya
Benim durum net olmayınca zamana yayicam. Geçen eşim belki ücretsiz izin alamazsın heveslenme diyince kafamda soru işaretleri dönmeye başladı.Malesef aileden kimse bakabilecek durumda değil ama olsaydı bile muhtemelen yine bakıcı tutardım. Her gün mesaiye gelir gibi anneme bu sorumluluğu yüklemek istemiyorum, tabi başka çare yoksa mecburen olur da
Çok düşükmüş ya benim 8.9 a düşünce bile hemen damardan seruma başladılar ve doğuma kadar da devam edicez dedi doktor.8.5 mu ayy ne kadar dusuk hic mi gormemisler Allah korusun ya
Kayınvalidem vefat etti, annem de kendi anne babasına bakıyor o sebeple mümkün değil malesef. Ücretsiz izne ayrılmama sebebim maddi sebeplerden ziyade işimi benden başka yapabilecek kimse yok, yönetici konumundayım sorumluluk olarak uzun süre bırakamam o sebeple. Zaten bir süredir geçici ikametgah değişikliği yaptık eşimin işi dolayısıyla, sürekli gidiş geliş yapıyordum, bir süredir de uzaktan çalışıyorum, yazın tekrar dönücez evimize.Cok zor düşünceler benim de ayrilma şansım yoktu kayinbabam sagolsun maddi destekte bulunacağını garanti etti onun rahatlığıyla ücretsize çıkarım diyorum. Sende başlangıçta kamerayı şart koş bunu istemenden daha normal bisey olamaz.bide fikir olsun diye söyleyeyim benim kayinvalidem cok yaşlı asla bebeğe bakamaz ama bakici gelsin benim yanımda baksın dedi yani en azından göz kulak olabilecek benim de çok hoşuma gitti hem onun ev işlerine yardımcı olur hem birlikte bebekle ilgilenirler icim daha rahat olur. Eger senin de yaşlılık vs sebeplerinden dolayi bakacak kimsen yoksa bu şekilde yapabilirsin canım.
Yok ben de gizli kamera kurmam zaten söylerim de, bazı bakıcılar bunu kabul etmiyor dediler bana da. Tanıdıklara sorucam önce illa ki bulunur biri heraldeCanım benim karşı komşum bakıcı ya bırakıyor eve kamera sistemi kurmuş tuttuğu kadına da söylemiş. Gizli kamera değil yani kadın kabul etmişti. İnşallah anlalabileceğin birisini bulursun. Mümkün olsa da tanıdık birisi vasıtasıyla bulsan. Bende ücretsiz izne ayrılıcam, özel sektörde çalışıyorum
Ilk doğumda öyle girmişim doğuma o zaman hıc bakmadım etmedimde ilk doğumun cahilligi mı desem ne desem bilemedim o zamanda kullanıyodum ilaç fayda etmemiş demekkiÇok düşükmüş ya benim 8.9 a düşünce bile hemen damardan seruma başladılar ve doğuma kadar da devam edicez dedi doktor.
Çok şükür ki sonrasında bir sıkıntı olmamış . Doğumla ve doğum anıyla ilgili bir çok şeyi bilmek istemiyorum ama bu tarz şeyler de önemli . Bazen sanırım doktorların gözünden de kaçabiliyorIlk doğumda öyle girmişim doğuma o zaman hıc bakmadım etmedimde ilk doğumun cahilligi mı desem ne desem bilemedim o zamanda kullanıyodum ilaç fayda etmemiş demekki
Bebek ağlayınca ve eve yabancı biri gelince uyarı veren kameralar var onlardan alayım 2 tane de şimdiden kurayım bi deneyeyim nasıl gösteriyor diye, teşekkür ederimBenim durum net olmayınca zamana yayicam. Geçen eşim belki ücretsiz izin alamazsın heveslenme diyince kafamda soru işaretleri dönmeye başladı.
Ama kamera kesin olsun canım, benim tanıdıklarım hep kamera taktılar evlerine yoksa aklın hep evde kalır. Sen şimdiden araştır bakıcı sonra zor olabilir.
Kacmamasi gereken bi konu şimdi daha bilincliyim allahtan ee tabi.o zaman biz bakamiyoruzda tahlilllere 5 sene olmuş şimdi e nabizda hepsi gozukuyoÇok şükür ki sonrasında bir sıkıntı olmamış . Doğumla ve doğum anıyla ilgili bir çok şeyi bilmek istemiyorum ama bu tarz şeyler de önemli . Bazen sanırım doktorların gözünden de kaçabiliyor
Anladim canim bu durumda şimdiden başlaman lazım ki zamanla bulduğun kisiyi tanima fırsatın olsun hatta bebek geldikten sonra arada çağırırsin uyumlarini gozlemlersin. Gerçekten zor bir durum ama üstesinden gelinebilir umarim cok cok iyi biri karsina çıkar tüm kalbinle güvenip ona bırakabilirsin. Tanıdıklardan soruşturmaya başlarsın.Kayınvalidem vefat etti, annem de kendi anne babasına bakıyor o sebeple mümkün değil malesef. Ücretsiz izne ayrılmama sebebim maddi sebeplerden ziyade işimi benden başka yapabilecek kimse yok, yönetici konumundayım sorumluluk olarak uzun süre bırakamam o sebeple. Zaten bir süredir geçici ikametgah değişikliği yaptık eşimin işi dolayısıyla, sürekli gidiş geliş yapıyordum, bir süredir de uzaktan çalışıyorum, yazın tekrar dönücez evimize.
Velhasılı bakıcı bulmam şart. Kamera kurmadan güvenemem ben de. İnşallah iyi birini bulabilirim.
Yok ben de gizli kamera kurmam zaten söylerim de, bazı bakıcılar bunu kabul etmiyor dediler bana da. Tanıdıklara sorucam önce illa ki bulunur biri heralde
Teşekkür ederim. Bakıcı adaylarını tek tek çağırıp mülakat bile yapabilirimAnladim canim bu durumda şimdiden başlaman lazım ki zamanla bulduğun kisiyi tanima fırsatın olsun hatta bebek geldikten sonra arada çağırırsin uyumlarini gozlemlersin. Gerçekten zor bir durum ama üstesinden gelinebilir umarim cok cok iyi biri karsina çıkar tüm kalbinle güvenip ona bırakabilirsin. Tanıdıklardan soruşturmaya başlarsın.
Yap tabi dediğin gibi zaten zor o sebepten kolaylaştıracak ne varsa hepsini yap anneyiz biz bebeğimiz icin ne yapsak hoş karşılanırTeşekkür ederim. Bakıcı adaylarını tek tek çağırıp mülakat bile yapabilirimgerçekten çok zor el kadar bebeği hiç tanımadığın birine bırakıp gitmek
Canım bende eylül gibi işe başlamayı düşünüyorum da 40'ı çıkana kadar annemler yanımda olacak sonrasında bakiciyla birlikte devam edeyim diye düşünüyorum, tecrubeli bi anne bir kac ay da olsa bakiciyla birlikte bak hem bebek bakıcıya alışsın, hem nasıl bakıyor gözlemle, uyarılarını önerilerini yap demisti, simdiden araştırmak lazım insaallah icimize sinen bebegimizi seven bakıcılar bulabilirizÇalışan anneler, bebeğinize bakıcı buldunuz mu? Şimdiden bulmak gerekir mi ne dersiniz?
Onu da düşündüm de, kimsenin desteği olmadan sadece anne ve baba olarak bebeğimizle biraz da olsa tek başımıza vakit geçirelim istiyorum. Zaten sonrasında sürekli başkaları olacak bebekle ilgilenenCanım bende eylül gibi işe başlamayı düşünüyorum da 40'ı çıkana kadar annemler yanımda olacak sonrasında bakiciyla birlikte devam edeyim diye düşünüyorum, tecrubeli bi anne bir kac ay da olsa bakiciyla birlikte bak hem bebek bakıcıya alışsın, hem nasıl bakıyor gözlemle, uyarılarını önerilerini yap demisti, simdiden araştırmak lazım insaallah icimize sinen bebegimizi seven bakıcılar bulabiliriz
Bzıım saglık ocagı tetanoz dan sonra hıc cagırmadı ama e nabız da snrm gözukmuyor ılac yazdırmıstım onlar cıkmıyor.. kan ılacım pembe olan gynoferro benm de ne yükselti ne düştü 10-10.5 gıdıp gelıyor ama bazen ıcmıyorum bazen tok ıcıyorum onlara dıkkat etmek lazım
E nabizda göremezsen sağlık ocağını ara canım oradan onayliyorlar mı birsey yapıyorlar bir kere bende görememiştim ondan sonra gördüm hep.
Canım benim tahlil sonuçlarım e nabizda görünüyor. Sağlık ocağı 3.görüşme için arayacaktı ama hala aramadı. Bilgilendirme yapacaktı, inşallah unutmazlar.
Ben kan ilacı kullanmıyorum. Aslında kullanmak istiyordum ama doktor gerek yok dedi. Bazı arkadaşlarında kan değeri yükseliyordu düşüktü baya serum filan verdiler diye hatırlıyorum. Belki sana da serum verir doktorun.
Ben kan ilacı da gnyoferon sabah akşam içiyorum inşallah yükselir yoksa damardan demir takviyesi alacam
Bende aklıma gelen kişileri değerlendirmeye şimdiden bulmaya çalışıyorum özelde çalışıyorum bakalım nasıl olacakÇalışan anneler, bebeğinize bakıcı buldunuz mu? Şimdiden bulmak gerekir mi ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?