2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar aranizda perine masaji yapabilen varmi ya? Benim asagi tarafla aram cok iyi degil elim gitmiyor. baktim netten fln nasil yapildigina ama yapanlar bi anlatsaa gercekten esniyormu kaslar

Eezoooo doktora mı sorsak acaba
Kizlar bana cumartesi anlattı doktor. Hindistan cevizi yagi, zeytin yağı en olmadi ayçiçek yağına bas parmağını batir dedi. Bir bacağını katlayıp yuksek yere koy bas parmakla 3-9 yönünde git Makat kısmına gelince bir iki saniye basarak esnet dedi 5 dk kadar yapabilirmisim. Oturarak falan rahat olmuyor ayakta daha rahat sanki dediği gibi.

Bu arada günaydın herkese

Benim doktor kontrolu haftaya ozamanda gec olur senin ki nezaman?
Benimde haftaya canım ama mesaj atıp sorarım
Haa ayaktayken mi iyiyimiş. Bende Hindistan cevizi yağı var onla deneyim doktora sorup

Benimde haftaya canım ama mesaj atıp sorarım

Haa ayaktayken mi iyiyimiş. Bende Hindistan cevizi yağı var onla deneyim doktora sorup
Daha mi iyi Bilmiyorum ama ben öyle bir denedim sanki en rahat ayaktaykendi. Bide benim Hindistan cevizi yagim yoktu kuzum bugün alicam tam baslicam insallah. Zeytin yağı vs kullanmak istemedim

Kizlar aramızda benim gibi nefes darlığı dan hiç sırt üstü yatamayan varmi
Sirt ustu yatma canim hem sirttaki damarlar uzerine baski uygulayip bebege giden kan akisini yavaslatiyo hem de ayni sebeple tansiyon dusuklugu ve nefes darligina sebep oluyo

Günaydın kızlar.
Oku oku bitiremedim gece uyuyakaldım okurken bütün kızlar nereye gitmiş yahu. Hayret beni niye şikayet etmemiş ama tartışma anında yoktum sonradan görüp birşeyler yazmıştım.

Bez konusu konuşulmuş ben de sleepy ile başlayacağım nasipse. Hep prima ile başlarım diyordum ama poposu onu alışırsa cebimizi zorlar gibi geldi

Sağlık ocağı konusunda ise heryer idrar tahlili yapmıyor sormak lazım. Benim bağlı olduğum yer yapmıyor mesela. Geçen gün aradılar yarına randevu verdiler kan falan alırlar belki rutin..

Sırt üstü yatmak konusunda ise ben hâlâ nadir de olsa kendimi sırtüstü buluyorum.. Doktoruma söylediğimde bebeği sıkıntıya sokmaz seni sıkıntıya sokar zaten bebek rahatsız olsa bir şekilde dönmeni sağlar dedi. Gerçekten de öyle oluyor istemeden sırtüstü yatmışsam uyanıp yana dönme ihtiyacım doğuyor bir anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…