2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. yarın annem geliyor çok mutluyum salonu temizledik yatağını açtık eşimle dün. bende bugün ortalıkları topluyorum toz alıyorum. temiz olsun zaten bundan sonra o yardım eder her konuda. yarın öğleden sonrayada randevu alacağım.beraber gideceğiz.
depremi hisseden herkese geçmiş olsun. haberlerde gördüm az önce. 2 tane deprem olmuş gibi 4 diğeri 5 şiddetinde

Dr yazdı 30 tanesi 66 tlydi o bitti. eltime de Dr u bundan vermiş 60 tanesi 85 tl. Bundan aldım bende cnm.magnorm çok berbat bnm hala duruo aldıgım dan. Kullanmadım. Faydasını görmedim çünkü.
Brn bundan cok.memnunum. kramp hic yaşamadım diyebdiyebilirim sadece ilaç büyük yutarken zor.oluyor içind e.de cok var 2 ay götürür

Gözünaydın canim.. son haftalar annenle guzel geçer.

dün ilkay baby nin kangurusunu tavsiye eden bir arkadaş vardı.şimdi bulup alıntı yapamadım. civilde buldum baya çeşit ama yenidoğan aparatı yok diyor.
bu çok sorun olur mu? kaç aya kadar kullanılmaz o olmadan?

İmrendim şimdi sana annen gelio
Brn bundan cok.memnunum. kramp hic yaşamadım diyebdiyebilirim sadece ilaç büyük yutarken zor.oluyor içind e.de cok var 2 ay götürür
Günde 2 kez atıyorum ben cnm. Eltime Dr vermiş. Bnm Dr verdiği pahalıydı onu bitirdikten sonra bıraktım bundan aldım Bi ay idare eder beni bu.

Günaydın canim.gecmis olsun ben hissetmedim 2 gündür uykusuz kalınca birde.siddetli rüzgar var anlamadım.apartmanda hissetmisler.Allah beterinden korusun
Amin canım inşallah bir daha olmaz.Bende Bodrumdayım inanılmaz bir rüzgar var geceden beri.Ağaçlar gıcırdıyor resmen çok şaşırdım sökülecek sandım bir tanesi

Ya işte anlıyo muyyz oda var
Bende hazırladım geçen hafta ama son kez bi kontrol etcem yine
Sırt üstü bende yatıyorum arada ama nefes alamiyorum hıc bi şekilde uzun surmuyo yatmam o yüzden
Günaydın canım gözün aydın deprem mı olmus bende hıc görmedim tv zaten açmam da akşama kadar instada felanda denk gelmedim geçmiş olsun depremi hisseden herkese

Hadi gözünaydın canım ana kız keyfini çıkarın günlerin depremi ben de duydum ya geçmiş olsun hissedenlere

Bende ilk ay için premium care vardı onu kullanıcam sonrası için sleep 1 numara aldım ama sızdırır mı gerçekten pişman olur muyum şimdi trendyolda hazır indirim varken prima mı alsam hande_buse

Bende ilk ay için premium care vardı onu kullanıcam sonrası için sleep 1 numara aldım ama sızdırır mı gerçekten pişman olur muyum şimdi trendyolda hazır indirim varken prima mı alsam hande_buse
Bende sleepy aldım. Niye sızdırıyorki e bebektede şuan indirim var. Aslında bebeğe hangisi iyi gelcek onuda bilmiyoruz.

Bende sleepy aldım. Niye sızdırıyorki e bebektede şuan indirim var. Aslında bebeğe hangisi iyi gelcek onuda bilmiyoruz.
Aslında bana sızdırmaz gibi geliyo yaa çünkü saatlerce bez durmicak ki 2 saatte bi emziriyoruz her emzirdigimizde kaka yapıyolar uzun süre durmuyo bez popolarında yani ilerleyen zamanlarda uzun durursa sızdırır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…