2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gizliden takibe devam ediyor cesareti olsa ben ettim derdi zaten
Geçmiş olsun kızlar..demez o demezzzzzsinsirella

Kızlar özellikle akşam ve geceleri adet ağrısına benzer ağrı yaşıyorum benim gibi olan var mı normal mı bu durum
Benim de oluyor. Karnım ağrıyor ağrı belime vuruyor ve genelde gece yatma saatine yakın ve gece oluyor. Doktor geçmeyen bir ağrı değilse korkma dedi sorduğumda. Benim ki de geçiyor

Arkadaşlar bebişlerin isimleri ne durumda :) biz hala netleştiremedik. Aklımızda var ama tam oturmadı. Sizler isim koydunuz mu?

Tek bi yerse o sanci degil canim endise etme
Tamam canım sağol
Yoruluyosan gün içinde ondan olabilir canım
Yorulmuyorum aslında kuzum
Benim de oluyor. Karnım ağrıyor ağrı belime vuruyor ve genelde gece yatma saatine yakın ve gece oluyor. Doktor geçmeyen bir ağrı değilse korkma dedi sorduğumda. Benim ki de geçiyor
Evet benimde akşam ve gece özellikle oluyor sonra gece uyuyup kalıyorum geçmiş oluyor demek ki normal

Ilk kez doğum yapacak arkadaşlar okumasın bence etkilenmesinler
Ben okudum çok etkilenmedim ama onlar etkilenir
Okumus bulundum
migrosta çamaşır deterjanlarında indirim var. sabun tozları da dahil. ihtiyacı olan bakabilir.
Online da mı yoksa magaza da mı canım
Ay şükür hosgeldin cano
Kizlaerrrrrrr ben geldim beni sikayet etmisler zorlarna gtti galiba ay uzak kaldim 1 gun sanki aylardir girmiyomus gbi hissettim ozledm valla nasilsinizz insallah iyisinizdir cok sayfa birikmis okuamadm dahaa banlann arkadaslarmada gecmsler olsun
Hoşgeldin cano
Aramızda hain var
Biz dün akşam bulmaya çalıştık o haini ama 1 kişi aklımıza geldi günah almayalım dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…