Ah benim şutlanan cağnım arkadaşlarım grubun fedaileri hoşgeldin canım iyiyim çok şükür devam etmedi doktorum ters bir hareketten kaynaklanmış olabilir dedi sorun yok şükür
Kizlaerrrrrrr ben geldim beni sikayet etmisler zorlarna gtti galiba ay uzak kaldim 1 gun sanki aylardir girmiyomus gbi hissettim ozledm valla nasilsinizz insallah iyisinizdir cok sayfa birikmis okuamadm dahaa banlann arkadaslarmada gecmsler olsun
Kizlaerrrrrrr ben geldim beni sikayet etmisler zorlarna gtti galiba ay uzak kaldim 1 gun sanki aylardir girmiyomus gbi hissettim ozledm valla nasilsinizz insallah iyisinizdir cok sayfa birikmis okuamadm dahaa banlann arkadaslarmada gecmsler olsun
İyiyim ben de çok şükür. Hepimiz bir seyler söyledik, ama en çok siz sivrilmişsiniz ya da kişisel husumetle sadece sizi sikayet ettiler ben de anlayamadım neyseki daha doğuma zamanimiz var, tam birbirimizden haber beklediğimiz zamanda olsaydı yasağın bitmesini beklemek çok zor olurdu.
O hain her kim ise anca öyle gizli saklı şikayet eder cesareti varsa laf lafa kapışsın burada ödlek şempanze.. Ahan şimdi de beni şikayet etsin en fazla 3 gün uzaklaştırır biz yine burada omuz omuza dururuz o da solucan gibi toprak altında yaşar.. Karaktersiz..
Kasılma nasıl birsey bi anlasam canım mesela özellikle ayaktayken oluyor sanki itiyor orayı bir süre kalıyor öyle bahsettiğim adet ağrısı özellikle oturdugumda ve uzandığımda oluyor