2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ah benim şutlanan cağnım arkadaşlarım grubun fedaileri hoşgeldin canım iyiyim çok şükür devam etmedi doktorum ters bir hareketten kaynaklanmış olabilir dedi sorun yok şükür
İşte geldik burdayız biz bu işte ustayızÇok şükür canım çok sevindim

Kizlaerrrrrrr ben geldim beni sikayet etmisler zorlarna gtti galiba ay uzak kaldim 1 gun sanki aylardir girmiyomus gbi hissettim ozledm valla nasilsinizz insallah iyisinizdir cok sayfa birikmis okuamadm dahaa banlann arkadaslarmada gecmsler olsun
Hoş geldin kader arkadaşım kim bu hain bizi şikayet eden yok şikayet ediyorsa maviyi özelden ekleyip dert dinlesin bizi üzmesin durduk yere

Çok şükür iyiyim canım valla bilmiyordum öğrenmiş oldum sen nasılsın canım

İyiyim ben de çok şükür. Hepimiz bir seyler söyledik, ama en çok siz sivrilmişsiniz ya da kişisel husumetle sadece sizi sikayet ettiler ben de anlayamadım neyseki daha doğuma zamanimiz var, tam birbirimizden haber beklediğimiz zamanda olsaydı yasağın bitmesini beklemek çok zor olurdu.

Kizlaerrrrrrr ben geldim beni sikayet etmisler zorlarna gtti galiba ay uzak kaldim 1 gun sanki aylardir girmiyomus gbi hissettim ozledm valla nasilsinizz insallah iyisinizdir cok sayfa birikmis okuamadm dahaa banlann arkadaslarmada gecmsler olsun

Tuğçe hoş geldin, sen nasılsın? ya sen kendini banlatmayı nasıl becerdin tartısma anında değil de sonradan gelip yorum yapmıştın di mi?

Hoş geldin kader arkadaşım kim bu hain bizi şikayet eden yok şikayet ediyorsa maviyi özelden ekleyip dert dinlesin bizi üzmesin durduk yere
H.buldum canim aynen demekki cok seven biri sikayet etti bizi

Tuğçe hoş geldin, sen nasılsın? ya sen kendini banlatmayı nasıl becerdin tartısma anında değil de sonradan gelip yorum yapmıştın di mi?
H.buldm canim iyiym sukur sonradan dayanamayip dahil oldum konuya pisman degilim

Tamam canım geç yazınca kısa süreli panik oluyorum
Mumkun olan en kisa surede donus saglicam kuzu

Kiz kim sikayet etti sizi cok merak ediyorum ,

Aramızda hain var
O hain her kim ise anca öyle gizli saklı şikayet eder cesareti varsa laf lafa kapışsın burada ödlek şempanze.. Ahan şimdi de beni şikayet etsin en fazla 3 gün uzaklaştırır biz yine burada omuz omuza dururuz o da solucan gibi toprak altında yaşar.. Karaktersiz..

Kasilma eslik ediyomu canim buna bide uzaninca geciyo mu

Gizli hafiye mi tutsak
Kasılma nasıl birsey bi anlasam canım mesela özellikle ayaktayken oluyor sanki itiyor orayı bir süre kalıyor öyle bahsettiğim adet ağrısı özellikle oturdugumda ve uzandığımda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…