O hain her kim ise anca öyle gizli saklı şikayet eder cesareti varsa laf lafa kapışsın burada ödlek şempanze.. Ahan şimdi de beni şikayet etsin en fazla 3 gün uzaklaştırır biz yine burada omuz omuza dururuz o da solucan gibi toprak altında yaşar.. Karaktersiz..
Kasılma nasıl birsey bi anlasam canım mesela özellikle ayaktayken oluyor sanki itiyor orayı bir süre kalıyor öyle bahsettiğim adet ağrısı özellikle oturdugumda ve uzandığımda oluyor
O hain her kim ise anca öyle gizli saklı şikayet eder cesareti varsa laf lafa kapışsın burada ödlek şempanze.. Ahan şimdi de beni şikayet etsin en fazla 3 gün uzaklaştırır biz yine burada omuz omuza dururuz o da solucan gibi toprak altında yaşar.. Karaktersiz..
Hiç kendini yormana değmez kuzum herkes kendine yakışanı yapar. Biz mertçe konuştuk onlar kalleşçe arkamızdan vurdu onların kalitesi oymuş demek (kalitesizliği)
Ben e bebekten fotosunu attigim ana kucagini alacağım indirime girmesini bekliyorum gidip baktim yumuşacıkti. 3-4 ay kullanacağım bir şeye çok para vermek istemiyorum