2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar özellikle akşam ve geceleri adet ağrısına benzer ağrı yaşıyorum benim gibi olan var mı normal mı bu durum

Bildiğim kadarıyla rahim doğum için alıştırma yapıyor. Ben de nadir de olsa yaşıyorum.

Çok üzücü böyle birşey yaşamış olmamız maalesef içimizde iyi niyetli olmayanlar varmış bunu da görmüş olduk

Kasılma nasıl birsey bi anlasam canım mesela özellikle ayaktayken oluyor sanki itiyor orayı bir süre kalıyor öyle bahsettiğim adet ağrısı özellikle oturdugumda ve uzandığımda oluyor
Canim kasilma tum rahmin kasilip futbol topu gibi bi hal almasi. Ama agrin belli bi pozisyonda geciyosa ondan korkma gercek sancida agri gecmiyo cunku

Hiç kendini yormana değmez kuzum herkes kendine yakışanı yapar. Biz mertçe konuştuk onlar kalleşçe arkamızdan vurdu onların kalitesi oymuş demek (kalitesizliği)

Çok üzücü böyle birşey yaşamış olmamız maalesef içimizde iyi niyetli olmayanlar varmış bunu da görmüş olduk
Valla üzülünecek durumda olan kendisi bence... Keşke tavuk kadar ciğeri olsa da ben şikayet ettim dese ama diyemez çünkü ciğersiz

Canim kasilma tum rahmin kasilip futbol topu gibi bi hal almasi. Ama agrin belli bi pozisyonda geciyosa ondan korkma gercek sancida agri gecmiyo cunku
Nstye girdim aslında 20 çıktı normalmiş tek bir yer geriliyor ayağa kalkmami sevmiyor galiba diyorum

Ağzına sağlık kız

Ben e bebekten fotosunu attigim ana kucagini alacağım indirime girmesini bekliyorum gidip baktim yumuşacıkti. 3-4 ay kullanacağım bir şeye çok para vermek istemiyorum
Oyuncakları renkli olsun ama bebişin dikkatini çeker daha çok durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…