2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

OY masallah kuzucuga hic skinti yapma canim doktorn risk gormesi boyle biseyi soylemezdi zaten doguma kdr bebisin 3 kg gecer zaten krkma hayirlisi olsun saglikla gelsin ins.

Şeker yüklemesi yaptırmamış miydin sen niye 10 gün sonra dedi tekrar doğuma ne kaliyo o zamana kadar ne saçma yarın gidip yaptirsaydin keskekeske
Yaptirmistim canim hersey normaldi ne olduysa 28. Haftadan sonra oldu ben anlamadim valla ki okdr dikkat ediyorm benm yeme icmemle alakali degilmis diyetisyen oyle dedi ama bu tahlilleri yaptrmak iyi oldu okdar ozele gittim 2 doktor da ozeldydi sikayetlerimi dile getrdigim halde 2 side ne idrar ne tam kana bakmamisti okdr para verdim helal etmiyorm valla cok kizginim sinrden aglicaktm hastanede daha 1 hafta once ozeldeki doktora gttim tahlil yapalim fln demedi bile

Benim planlı sezeryan 37+6de olacaktı ilkinde 37+5 te suyum geldi
Hadi ya aceleciymiş
Teşekkür ederim

Tokluk mu 140 canım, 10 gun sonra seker yüklemesi icin çağırması ilginc degil mi doguma ne kaliyor ki sen diyetisyenin verdigi listeye uyarsan hic sorun olmaz insaallah
Insallah canim uyucam artik tok karnina verdim kan 140 cikti saat kacta yemistn dedi 10bcukta dedm 12.bckta tahlil verdim yuksek cikmasi uzdu beni bakalim 10 gun sonra nolck

Evet cok saçma olmuş ama şimdide 10 gün sonra şeker yuklemesi yapması saçma doğuma yakın ne alaka şimdi yapsın niye bekletiyo

Canım herseyin hayrlısı cok sıkıntı olsa daha once alırdı az degil en azından saglıkla gelsin insallah

Hiç takma canım benim ilk gebeliğimde 38de suyum gelmişti. Doğumum kendiliğinden başlamıştı. Çok şükür bi sıkıntısı da olmadı.
Önce daha geç söyleyip öne alınca korktum canım yoksa normal bi tarihmiş içim rahatladı

Valla bilmiyorm canim
Benim de tokluk 140 çıkmıştı doktor sınırda dedi o kadar sonra ben şeker ölçüm cihazı aldım evde takip ettim seni niye böyle telaşlandırmış ki anlamadım hatta geçen kontrolde tokluk bi kaç defa 133 çıktı dedim tamam dedi önemsemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…