- 30 Ocak 2015
- 19.869
- 28.691
- 798
- 29
Nerde bu topigin baskani hazırla kızın plaketiniİlk ben doğuruyorum sanırım kızlar plaketim hazır mı
Arkadaşlar teselli ettiler canım bende tarih öne çekildi diye üzülmüştüm ama normalmiş.Üzülme canım kritik haftaları atlatmış olucaz. Sonuçta doktor öyle uygun görmüş...
Benim planlı sezeryan 37+6de olacaktı ilkinde 37+5 te suyum geldi38+0 canım
OY masallah kuzucuga hic skinti yapma canim doktorn risk gormesi boyle biseyi soylemezdi zaten doguma kdr bebisin 3 kg gecer zaten krkma hayirlisi olsun saglikla gelsin ins.Kızlar merhaba kontrolden geldim için biraz buruk. 2800 olmuşuz. Doktorumun ve beyin cerrahının kararı ile sezaryen için gün aldım bugün belimden dolayı. Zaten hatırlarsınız belki suyu sıkıntılı çıkıyordu. Havuç suyu ve su ile düzene sokmuştum ama yine sınırda çıktı bu sefer. 16 şubat için gün verdi doktorum. O gün geldiğinde suyunda sıkıntı olmazsa 20 sine kadar bekleteceğini sıkıntı görürse alacağını söyledi. Suyu bol içiyorum ama neden böyle oluyor anlamadım. Neyse hayırlısı olsun ikimiz içinde.
Yaptirmistim canim hersey normaldi ne olduysa 28. Haftadan sonra oldu ben anlamadim valla ki okdr dikkat ediyorm benm yeme icmemle alakali degilmis diyetisyen oyle dediŞeker yüklemesi yaptırmamış miydin sen niye 10 gün sonra dedi tekrar doğuma ne kaliyo o zamana kadar ne saçma yarın gidip yaptirsaydin keskekeske
Hadi ya aceleciymişBenim planlı sezeryan 37+6de olacaktı ilkinde 37+5 te suyum geldi
Teşekkür ederimOY masallah kuzucuga hic skinti yapma canim doktorn risk gormesi boyle biseyi soylemezdi zaten doguma kdr bebisin 3 kg gecer zaten krkma hayirlisi olsun saglikla gelsin ins.
Yaptirmistim canim hersey normaldi ne olduysa 28. Haftadan sonra oldu ben anlamadim valla ki okdr dikkat ediyorm benm yeme icmemle alakali degilmis diyetisyen oyle dediama bu tahlilleri yaptrmak iyi oldu okdar ozele gittim 2 doktor da ozeldydi sikayetlerimi dile getrdigim halde 2 side ne idrar ne tam kana bakmamisti okdr para verdim helal etmiyorm valla cok kizginim sinrden aglicaktm hastanede daha 1 hafta once ozeldeki doktora gttim tahlil yapalim fln demedi bile
Insallah canim uyucam artik tok karnina verdim kan 140 cikti saat kacta yemistn dedi 10bcukta dedm 12.bckta tahlil verdim yuksek cikmasi uzdu beni bakalim 10 gun sonra nolckTokluk mu 140 canım, 10 gun sonra seker yüklemesi icin çağırması ilginc degil mi doguma ne kaliyor ki sen diyetisyenin verdigi listeye uyarsan hic sorun olmaz insaallah
Evet cok saçma olmuş ama şimdide 10 gün sonra şeker yuklemesi yapması saçma doğuma yakın ne alaka şimdi yapsın niye bekletiyoOY masallah kuzucuga hic skinti yapma canim doktorn risk gormesi boyle biseyi soylemezdi zaten doguma kdr bebisin 3 kg gecer zaten krkma hayirlisi olsun saglikla gelsin ins.
Yaptirmistim canim hersey normaldi ne olduysa 28. Haftadan sonra oldu ben anlamadim valla ki okdr dikkat ediyorm benm yeme icmemle alakali degilmis diyetisyen oyle dediama bu tahlilleri yaptrmak iyi oldu okdar ozele gittim 2 doktor da ozeldydi sikayetlerimi dile getrdigim halde 2 side ne idrar ne tam kana bakmamisti okdr para verdim helal etmiyorm valla cok kizginim sinrden aglicaktm hastanede daha 1 hafta once ozeldeki doktora gttim tahlil yapalim fln demedi bile
Valla bilmiyorum ki acaba yuksek cikarsa riske atmayip sezeryana mi alick kiEvet cok saçma olmuş ama şimdide 10 gün sonra şeker yuklemesi yapması saçma doğuma yakın ne alaka şimdi yapsın niye bekletiyo
Canım herseyin hayrlısı cok sıkıntı olsa daha once alırdı az degil en azından saglıkla gelsin insallahKızlar merhaba kontrolden geldim için biraz buruk. 2800 olmuşuz. Doktorumun ve beyin cerrahının kararı ile sezaryen için gün aldım bugün belimden dolayı. Zaten hatırlarsınız belki suyu sıkıntılı çıkıyordu. Havuç suyu ve su ile düzene sokmuştum ama yine sınırda çıktı bu sefer. 16 şubat için gün verdi doktorum. O gün geldiğinde suyunda sıkıntı olmazsa 20 sine kadar bekleteceğini sıkıntı görürse alacağını söyledi. Suyu bol içiyorum ama neden böyle oluyor anlamadım. Neyse hayırlısı olsun ikimiz içinde.
Haftan gayet iyi oluyor canım hic takma kafana38+0 canım
Yok canım ne alakası var o zaman niye simdiden yapmiyo şeker yuklemesiniValla bilmiyorum ki acaba yuksek cikarsa riske atmayip sezeryana mi alick ki
Canım herseyin hayrlısı cok sıkıntı olsa daha once alırdı az degil en azından saglıkla gelsin insallah
Sağlıklı olsunda gerisi mühim değilHaftan gayet iyi oluyor canım hic takma kafana
Valla bilmiyorm canimYok canım ne alakası var o zaman niye simdiden yapmiyo şeker yuklemesini
38 haftalik olucakmssniz canim tam zamani iste sezeryan icin bende tam 38 de olucam insallahSağlıklı olsunda gerisi mühim değil
Neyse hayırlısı olsun hepimizin sayılı günleri kaldi çok şükür bitirdikValla bilmiyorm canim
Hiç takma canım benim ilk gebeliğimde 38de suyum gelmişti. Doğumum kendiliğinden başlamıştı. Çok şükür bi sıkıntısı da olmadı.38+0 canım
Önce daha geç söyleyip öne alınca korktum canım yoksa normal bi tarihmiş içim rahatladıHiç takma canım benim ilk gebeliğimde 38de suyum gelmişti. Doğumum kendiliğinden başlamıştı. Çok şükür bi sıkıntısı da olmadı.
Ya tavsiye olarak şunu diyebilirim öne arkaya sallanan değil ama yana sallananları bebekler daha çok seviyor. Bu markanın yana sallanan modelleri de var onu önerebilirimAna kucağı düşünenler şuan çok uygun saatlik indirim
Benim de tokluk 140 çıkmıştı doktor sınırda dedi o kadar sonra ben şeker ölçüm cihazı aldım evde takip ettim seni niye böyle telaşlandırmış ki anlamadım hatta geçen kontrolde tokluk bi kaç defa 133 çıktı dedim tamam dedi önemsemediValla bilmiyorm canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?