Benim anneler uzak kayınvalidede annede. Yaşadığım şehirdede bakıcım dışında yanımda kalabilecek kimse yok. 3 buçuk yaşındada çocuğum var. Ama iki annede hastanede gece sana kim bakcak demiyo :) bakıcımız benimde bakıcım oldu artık..Benim annemde çok uzak değil ama bana gelmezbize gelin der. Doğumdan sonra yanımda kalır mı bilmem soramıyorum da ilkinde annemde kalmıştım 10 gün
İşe başlamadan bende hazırlayayım diyodum 32de işe başladım şimdi yorgun gidiyorum gözüm yemiyo.. Neler ekledin unuttuğumuz bişe olmasın elime geçenleri bi kenara koyuyorum şimdilik de daha hazır değil çantam. İlkinde aslında dilim yanması lazımdı. Çantam hazır değildi. Ha bugün ha yarın derken pat suyum geldi. Çantasız gitmiştim hastaneye :)Nihayet hastane çantası tamam
1bavul 1 bebek çantası 1puset
Şimdi de Akşama yemek yok
Ay kizlar cok morelim bozuldu ya hastaneden smdi geldim gebelik sekeri 140 cikti kanda diyestisyene gttim liste hazirladi bana nstye grdim hersey normal birde enfeksiyon cikti ama ben ne akinti ne yanma var bazen olabliyor dedi toz şase verdi krem verdi kasintilar gebelik sekerinden dolayi dedi ilac verdi krem verdi iste 10 gun sonra gel ac karnina seker yuklemesine bakalim dedi
İşe başlamadan bende hazırlayayım diyodum 32de işe başladım şimdi yorgun gidiyorum gözüm yemiyo.. Neler ekledin unuttuğumuz bişe olmasın elime geçenleri bi kenara koyuyorum şimdilik de daha hazır değil çantam. İlkinde aslında dilim yanması lazımdı. Çantam hazır değildi. Ha bugün ha yarın derken pat suyum geldi. Çantasız gitmiştim hastaneye :)
Evet evet ben tamamlattım. Son dozun kalmıştı sadece 5.dozuda bu gebeliğimde yaptılar. Artık ömür boyu aşım:)2.doz da yapıldı mı?
Şu pandemi sürecinde savsakladılar biraz. Bizim de doktor gitti yenisi geldi falan derken hiç arayıp soran yok. Aşımı bile kendim takip ederek gittim.
Bu arada arkadaşlar aşılarınızı takip edip 5 doza tamamlarsanız bir sonraki gebeliklerde veya kaza durumunda vs tekrar aşı olmanıza gerek kalmaz. Ben ilk doğumdan sonra unuttum ve bunda tekrar olmak zorunda kaldım. Ağrısı gerçekten çok sıkıntı. Şimdi takip edip tamamlayacağım. Tabi toplamda 2 yılı buluyor 5 doz.
Aa sonra naptın. Bende bundan korkuyorum. Yarın hazırlayacağız inşallahİşe başlamadan bende hazırlayayım diyodum 32de işe başladım şimdi yorgun gidiyorum gözüm yemiyo.. Neler ekledin unuttuğumuz bişe olmasın elime geçenleri bi kenara koyuyorum şimdilik de daha hazır değil çantam. İlkinde aslında dilim yanması lazımdı. Çantam hazır değildi. Ha bugün ha yarın derken pat suyum geldi. Çantasız gitmiştim hastaneye :)
Ben Ogün çatı muayenesi olmuştum. Doktor bugün hafif hafif akıntın olabilir korkma demişti. Bende komşudaydım bebek ziyaretine gitmiştik:) suyum geldi. E hiç bişi hazır değil. Nedense aklıma bişiler almak gelmedi duş geldi. Duşumu aldım. Eşim doktor normal dedi bekleyelim bence dedi ama ben rahat edemedim. Gittiğinde doğum başlamış demişlerdi. O zamanlar annemle aynı şehirde yaşıyorduk. Anneme dedik sezeryana gireceğim vakte yetiştirdiler.annemde yedek anahtarım hep olurdu:) ama eşimi annemin yetişememe ihtimaline karşı ebe aceleyle gönderdi bişiler al gel bebeğe diye.. Ameliyata boynu bükük yalnız başıma girdimAa sonra naptın. Bende bundan korkuyorum. Yarın hazırlayacağız inşallah
Hayırlısı olsun canım çok da sıkma kendini artık çok az kaldıKızlar merhaba kontrolden geldim için biraz buruk. 2800 olmuşuz. Doktorumun ve beyin cerrahının kararı ile sezaryen için gün aldım bugün belimden dolayı. Zaten hatırlarsınız belki suyu sıkıntılı çıkıyordu. Havuç suyu ve su ile düzene sokmuştum ama yine sınırda çıktı bu sefer. 16 şubat için gün verdi doktorum. O gün geldiğinde suyunda sıkıntı olmazsa 20 sine kadar bekleteceğini sıkıntı görürse alacağını söyledi. Suyu bol içiyorum ama neden böyle oluyor anlamadım. Neyse hayırlısı olsun ikimiz içinde.
Sağlıcakla getirmek nasip olsunNihayet hastane çantası tamam
1bavul 1 bebek çantası 1puset
Şimdi de Akşama yemek yok
Evet morelman coktum bgun ama bi yanimda az kaldi sabret diyor sukurler olsun Allah baska dert vermesinNeyse hayırlısı olsun hepimizin sayılı günleri kaldi çok şükür bitirdik
Yaaa gercektn mi benm difrizimde var kizilcik yazik koymustum ay sekersiz kaynatayim bari bende iceyim cok sagolCanım bende de şikayet yok sadece sarı renk idrar vardı 1aydir geçmiyordu kziilcik suyu şekersiz kaynatıp içtim bol su bide yaban mersini aldı eşim yedim çok şükür yok denecek kadar azalmış dunn tahlil verdim.
Hamur işi şekerli şeyler tüketme dikkat et
Hadi bakalım topiğimizin ilk bebeği geliyo haftası kilosu gelişimi gayet güzel sen kucağına alıp mis kokusunun tadını çıkar artıkİlk ben doğuruyorum sanırım kızlar plaketim hazır mı
Aa valla ben cok panik oldum sekerim yuksek cikti diye cnki seker yuklemesinde herseyim normaldi ozmn nasl besleniyorsam smdide oyle cok fazla uykum geliyor gun icinde yemeķ yeyince agrlik cokuyor fln aslinda bi yandan ben anliyordum kp de seker var ordan bliyorm cnki insuln fln vurulur basima gelmedi dha once o yuzden panik oldum sanirim insulin baslatr diye dusundum sonra dedm ya erken alirsa doguma kotu senaryolar canlandi gozumdeBenim de tokluk 140 çıkmıştı doktor sınırda dedi o kadar sonra ben şeker ölçüm cihazı aldım evde takip ettim seni niye böyle telaşlandırmış ki anlamadım hatta geçen kontrolde tokluk bi kaç defa 133 çıktı dedim tamam dedi önemsemedi
A aaa yeni birşey öğrendim yaptırayım bende teşekkür ederimYok sonrasını doktor takip etmiyor. Herkes kendisi takip ediyor :)) Doğumdan sonrası sende yani :) Ekleyeyim aşı takvimini Eki Görüntüle 2774555
Hiç anlamdım doktorlar neden bu kadar farklı yaklaşıyor benim 140 için bişey demeden yolladı sana yeniden yükleme yapıyor yediklerin etkilemiş bence yerinde olsam bir alet alırım evde ölçerimAa valla ben cok panik oldum sekerim yuksek cikti diye cnki seker yuklemesinde herseyim normaldi ozmn nasl besleniyorsam smdide oyle cok fazla uykum geliyor gun icinde yemeķ yeyince agrlik cokuyor fln aslinda bi yandan ben anliyordum kp de seker var ordan bliyorm cnki insuln fln vurulur basima gelmedi dha once o yuzden panik oldum sanirim insulin baslatr diye dusundum sonra dedm ya erken alirsa doguma kotu senaryolar canlandi gozumde
Benim kayınvalide de yakın ammaaa çocuğa ilk gece bakamaz yaşlı değilde beceremez gibiBenim anneler uzak kayınvalidede annede. Yaşadığım şehirdede bakıcım dışında yanımda kalabilecek kimse yok. 3 buçuk yaşındada çocuğum var. Ama iki annede hastanede gece sana kim bakcak demiyo :) bakıcımız benimde bakıcım oldu artık..
Ay kizlar cok morelim bozuldu ya hastaneden smdi geldim gebelik sekeri 140 cikti kanda diyestisyene gttim liste hazirladi bana nstye grdim hersey normal birde enfeksiyon cikti ama ben ne akinti ne yanma var bazen olabliyor dedi toz şase verdi krem verdi kasintilar gebelik sekerinden dolayi dedi ilac verdi krem verdi iste 10 gun sonra gel ac karnina seker yuklemesine bakalim dedi
Benim de tokluk 140 çıkmıştı doktor sınırda dedi o kadar sonra ben şeker ölçüm cihazı aldım evde takip ettim seni niye böyle telaşlandırmış ki anlamadım hatta geçen kontrolde tokluk bi kaç defa 133 çıktı dedim tamam dedi önemsemedi
Anladığım kadarıyla 2.saat tokluk değeriniz 140 çıkmış, 1.saatte sınır 140, 2. Saatte 120. O sebeple yüksek denilmiştir size.Aa valla ben cok panik oldum sekerim yuksek cikti diye cnki seker yuklemesinde herseyim normaldi ozmn nasl besleniyorsam smdide oyle cok fazla uykum geliyor gun icinde yemeķ yeyince agrlik cokuyor fln aslinda bi yandan ben anliyordum kp de seker var ordan bliyorm cnki insuln fln vurulur basima gelmedi dha once o yuzden panik oldum sanirim insulin baslatr diye dusundum sonra dedm ya erken alirsa doguma kotu senaryolar canlandi gozumde
Peki neden bu kadar cokKızlar belim çatladı agridan hareket edemiyorum ne zormuş temizlemesibirde bunlari kullanmaya başlayınca her gün temizlicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?