2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim annemde çok uzak değil ama bana gelmez bize gelin der. Doğumdan sonra yanımda kalır mı bilmem soramıyorum da ilkinde annemde kalmıştım 10 gün
Benim anneler uzak kayınvalidede annede. Yaşadığım şehirdede bakıcım dışında yanımda kalabilecek kimse yok. 3 buçuk yaşındada çocuğum var. Ama iki annede hastanede gece sana kim bakcak demiyo :) bakıcımız benimde bakıcım oldu artık..

Nihayet hastane çantası tamam
1bavul 1 bebek çantası 1puset

Şimdi de Akşama yemek yok
İşe başlamadan bende hazırlayayım diyodum 32de işe başladım şimdi yorgun gidiyorum gözüm yemiyo.. Neler ekledin unuttuğumuz bişe olmasın elime geçenleri bi kenara koyuyorum şimdilik de daha hazır değil çantam. İlkinde aslında dilim yanması lazımdı. Çantam hazır değildi. Ha bugün ha yarın derken pat suyum geldi. Çantasız gitmiştim hastaneye :)

Canım bende de şikayet yok sadece sarı renk idrar vardı 1aydir geçmiyordu kziilcik suyu şekersiz kaynatıp içtim bol su bide yaban mersini aldı eşim yedim çok şükür yok denecek kadar azalmış dunn tahlil verdim.

Hamur işi şekerli şeyler tüketme dikkat et

Minicik kuzum acıkmış teyzesi 3yasinda onu doyyurayim tek tek yazarım.etiketlerim senii

Evet evet ben tamamlattım. Son dozun kalmıştı sadece 5.dozuda bu gebeliğimde yaptılar. Artık ömür boyu aşım:)

Aa sonra naptın. Bende bundan korkuyorum. Yarın hazırlayacağız inşallah

Aa sonra naptın. Bende bundan korkuyorum. Yarın hazırlayacağız inşallah
Ben Ogün çatı muayenesi olmuştum. Doktor bugün hafif hafif akıntın olabilir korkma demişti. Bende komşudaydım bebek ziyaretine gitmiştik:) suyum geldi. E hiç bişi hazır değil. Nedense aklıma bişiler almak gelmedi duş geldi. Duşumu aldım. Eşim doktor normal dedi bekleyelim bence dedi ama ben rahat edemedim. Gittiğinde doğum başlamış demişlerdi. O zamanlar annemle aynı şehirde yaşıyorduk. Anneme dedik sezeryana gireceğim vakte yetiştirdiler.annemde yedek anahtarım hep olurdu:) ama eşimi annemin yetişememe ihtimaline karşı ebe aceleyle gönderdi bişiler al gel bebeğe diye.. Ameliyata boynu bükük yalnız başıma girdim

Hayırlısı olsun canım çok da sıkma kendini artık çok az kaldı

Yaaa gercektn mi benm difrizimde var kizilcik yazik koymustum ay sekersiz kaynatayim bari bende iceyim cok sagol

Aa valla ben cok panik oldum sekerim yuksek cikti diye cnki seker yuklemesinde herseyim normaldi ozmn nasl besleniyorsam smdide oyle cok fazla uykum geliyor gun icinde yemeķ yeyince agrlik cokuyor fln aslinda bi yandan ben anliyordum kp de seker var ordan bliyorm cnki insuln fln vurulur basima gelmedi dha once o yuzden panik oldum sanirim insulin baslatr diye dusundum sonra dedm ya erken alirsa doguma kotu senaryolar canlandi gozumde

Hiç anlamdım doktorlar neden bu kadar farklı yaklaşıyor benim 140 için bişey demeden yolladı sana yeniden yükleme yapıyor yediklerin etkilemiş bence yerinde olsam bir alet alırım evde ölçerim
Boş yere niye yükleme olsun tekrar

Benim kayınvalide de yakın ammaaa çocuğa ilk gece bakamaz yaşlı değilde beceremez gibi hastane refakatçiye covid testi yapmadan almıyorlar, her annemle konuşmam da ben yaptıramam tiksinirim diyo hayırlısı ile geçseydi şu günler kavgasız küslük olmadan çok da hassasım hemen küsüyorum

Enfeksiyon için kızlar yazmış bende yüksek enfeksiyon var çok akıntı var günlük ped be iç camasiri değiştirmekten bunaldim yanma kaşınma olmuyor çok nadiren kasik agrisi yaşıyorum onu da hamilelikte ayırt etmek mümkün değil

Anladığım kadarıyla 2.saat tokluk değeriniz 140 çıkmış, 1.saatte sınır 140, 2. Saatte 120. O sebeple yüksek denilmiştir size.

Gebelik ilerledikçe şeker daha yüksek çıkmaya başlıyor. Ben ilk öğrendiğimde baya ekmek filan yiyordum 130-140 arası çıkıyordu. Şimdi 1 küçük dilim ekmek yesem dahi hemen 150'lere çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…