- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
Göğüs pompası aparatları, süt saklama kabı, biberon 3 tane ,emzikPeki neden bu kadar cok
Normali zaten 38.haftada alınıyor sıkıntı yapma. Benimde 15-19 Şubat arası dedi önümüzdeki kontrol de tam netleşir artık38+0 canım
Bu anneler.neden hep evinde ağırlamak.ister ki h.sonu hep bizi bekler.kahvaltıya.Benim annemde çok uzak değil ama bana gelmezbize gelin der. Doğumdan sonra yanımda kalır mı bilmem soramıyorum da ilkinde annemde kalmıştım 10 gün
Anladım canım 16 bile olsa gayet iyi korkma şafak 14 deseneGeçen söylediğinden önce bir tarih söyleyince endişe etmiştim ama normalmiş sanırım. Zaten illa 16 sı demedi. Suyun durumuna göre bakacağız. Bir gün bir gündür dedi
Kolay gelsin Saklama kabı ne marka aldın bende Alicam birde poşeti varKızlar belim çatladı agridan hareket edemiyorum ne zormuş temizlemesibirde bunlari kullanmaya başlayınca her gün temizlicez
Aynen bizde de öyle. 3 kardeşiz 2miz evli. Herhaftasonu annemde toplanırız kahvaltıya (yasaklardan önce tabi) haftasonu olmassa illede akşam yemeğiBu anneler.neden hep evinde ağırlamak.ister ki h.sonu hep bizi bekler.kahvaltıya.
Bana da 37 -38 dedi canım normal bence sezeryan için38+0 canım
Weewell süt saklama poşeti aldım buzluk için ..Kolay gelsin Saklama kabı ne marka aldın bende Alicam birde poşeti var
Bende sterilezyon makinesinde yaptım ama baktım daha erken içinde duruyo onun sonra bi daha calistircamGöğüs pompası aparatları, süt saklama kabı, biberon 3 tane ,emzikçok gibi gözükmüş ama fotoda
Benim bi kaç gündür değil bayadır var sanki yeni sezeryan.oldugumuzda sızlar ya öyle bi his demiKızlar daha önce sezeryan olanlara soruyorum dikiş yerlerim bir kaç gundur yanıyor sancı yapıyor. Sizin de öyle bir sıkıntınız var mı
bana da bazen oluyor , yarın doktor kontrolum var soracagım birKızlar daha önce sezeryan olanlara soruyorum dikiş yerlerim bir kaç gundur yanıyor sancı yapıyor. Sizin de öyle bir sıkıntınız var mı
Sağlıcakla gelsin canim hic önemli degil vardır bir hayır. Önemli olan ikinizinde sağlıklı olmaniz.. koca burcu gelecek.Kızlar merhaba kontrolden geldim için biraz buruk. 2800 olmuşuz. Doktorumun ve beyin cerrahının kararı ile sezaryen için gün aldım bugün belimden dolayı. Zaten hatırlarsınız belki suyu sıkıntılı çıkıyordu. Havuç suyu ve su ile düzene sokmuştum ama yine sınırda çıktı bu sefer. 16 şubat için gün verdi doktorum. O gün geldiğinde suyunda sıkıntı olmazsa 20 sine kadar bekleteceğini sıkıntı görürse alacağını söyledi. Suyu bol içiyorum ama neden böyle oluyor anlamadım. Neyse hayırlısı olsun ikimiz içinde.
Kotu düşünme canim dikkatli beslen şurada kac hafta kaldi zaten. Bana sıfır hamur isi ve yağsız şekersiz beslen dedi.bu haftasonu tekrar test vercem biktim.artik kan ve idrardan neyseki az kaldi.sende dikkat edersen yüklemeye gerek.kalmayabilir bol su ic birdeAa valla ben cok panik oldum sekerim yuksek cikti diye cnki seker yuklemesinde herseyim normaldi ozmn nasl besleniyorsam smdide oyle cok fazla uykum geliyor gun icinde yemeķ yeyince agrlik cokuyor fln aslinda bi yandan ben anliyordum kp de seker var ordan bliyorm cnki insuln fln vurulur basima gelmedi dha once o yuzden panik oldum sanirim insulin baslatr diye dusundum sonra dedm ya erken alirsa doguma kotu senaryolar canlandi gozumde
Sağol canımHadi bakalım topiğimizin ilk bebeği geliyo haftası kilosu gelişimi gayet güzel sen kucağına alıp mis kokusunun tadını çıkar artık
Öyleymiş canım öne çekince panik yapmıştım ama normalmişNormali zaten 38.haftada alınıyor sıkıntı yapma. Benimde 15-19 Şubat arası dedi önümüzdeki kontrol de tam netleşir artık
Ay çok az kaldı böyle düşününceAnladım canım 16 bile olsa gayet iyi korkma şafak 14 desene
Sağol canım tarih belli miBana da 37 -38 dedi canım normal bence sezeryan için
Bir balık olarak balık olmasını hiç istemiyordumSağlıcakla gelsin canim hic önemli degil vardır bir hayır. Önemli olan ikinizinde sağlıklı olmaniz.. koca burcu gelecek.
Ne guzel.ailecek toplaniyorsinuz. Bende isterdim abim ve ablamla en kotu ayda bir toplanmayi ama biz cok.uzagiz.Aynen bizde de öyle. 3 kardeşiz 2miz evli. Herhaftasonu annemde toplanırız kahvaltıya (yasaklardan önce tabi) haftasonu olmassa illede akşam yemeğieşim de iyi, saygılı bir adam ama bize gelince bir türlü rahat etmiyor. Kardeşime gidince de öyle.
Hah evet aynı his canımBenim bi kaç gündür değil bayadır var sanki yeni sezeryan.oldugumuzda sızlar ya öyle bi his demi
Allah yardimcimiz olsunKotu düşünme canim dikkatli beslen şurada kac hafta kaldi zaten. Bana sıfır hamur isi ve yağsız şekersiz beslen dedi.bu haftasonu tekrar test vercem biktim.artik kan ve idrardan neyseki az kaldi.sende dikkat edersen yüklemeye gerek.kalmayabilir bol su ic birde
Canim üzülme 38 gayet güzel bi hafta. Hem kilosu da iyi 3 ü geçmiş olur.. ben de 37-38 de almasını cok istiyorum sırtım kötü cünkü nefesimi bile kesiyor. Genelde sezaryenler 38+ larda alınıyor 39 a kalmadan hic korkma..Ya ona çok takılmadım aslında ama doktor önceki randevuda sezaryan olursa 20 ile 25 i arası demişti. Şimdi 16 dedi sudan dolayıerken değil mi ya. Keşke daha durabilseydi. Biran önce doğsun doğsun diyordum ama bunu kastetmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?