2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu anneler.neden hep evinde ağırlamak.ister ki h.sonu hep bizi bekler.kahvaltıya.
Aynen bizde de öyle. 3 kardeşiz 2miz evli. Herhaftasonu annemde toplanırız kahvaltıya (yasaklardan önce tabi) haftasonu olmassa illede akşam yemeği eşim de iyi, saygılı bir adam ama bize gelince bir türlü rahat etmiyor. Kardeşime gidince de öyle.

Kızlar daha önce sezeryan olanlara soruyorum dikiş yerlerim bir kaç gundur yanıyor sancı yapıyor. Sizin de öyle bir sıkıntınız var mı

Sağlıcakla gelsin canim hic önemli degil vardır bir hayır. Önemli olan ikinizinde sağlıklı olmaniz.. koca burcu gelecek.

Kotu düşünme canim dikkatli beslen şurada kac hafta kaldi zaten. Bana sıfır hamur isi ve yağsız şekersiz beslen dedi.bu haftasonu tekrar test vercem biktim.artik kan ve idrardan neyseki az kaldi.sende dikkat edersen yüklemeye gerek.kalmayabilir bol su ic birde

Hadi bakalım topiğimizin ilk bebeği geliyo haftası kilosu gelişimi gayet güzel sen kucağına alıp mis kokusunun tadını çıkar artık
Sağol canım
Normali zaten 38.haftada alınıyor sıkıntı yapma. Benimde 15-19 Şubat arası dedi önümüzdeki kontrol de tam netleşir artık
Öyleymiş canım öne çekince panik yapmıştım ama normalmiş
Anladım canım 16 bile olsa gayet iyi korkma şafak 14 desene
Ay çok az kaldı böyle düşününce
Bana da 37 -38 dedi canım normal bence sezeryan için
Sağol canım tarih belli mi
Sağlıcakla gelsin canim hic önemli degil vardır bir hayır. Önemli olan ikinizinde sağlıklı olmaniz.. koca burcu gelecek.
Bir balık olarak balık olmasını hiç istemiyordum

Ne guzel.ailecek toplaniyorsinuz. Bende isterdim abim ve ablamla en kotu ayda bir toplanmayi ama biz cok.uzagiz.
Herhafta belki ağır geliyor olabilir eşlere canim. Bazı erkekler daha ev merkezli benim eşimde sürekli gitmek istemez ama h.sonu hazır kahvaltıya kendisi hayır demiyor.

Allah yardimcimiz olsun cok su iciyorum ama cubuk tarcinla su yapicm bide ferudun kunak kür yapti yogurt corek otu mahlep tarcini karistrdi yemeklerden once 1 tatli kasigi yeyin dedi sekeri dusuruyormua onuda yaptm smdi hazirladm 15inede randevu aldm ozmna kdr ins duser normal cikar

Canim üzülme 38 gayet güzel bi hafta. Hem kilosu da iyi 3 ü geçmiş olur.. ben de 37-38 de almasını cok istiyorum sırtım kötü cünkü nefesimi bile kesiyor. Genelde sezaryenler 38+ larda alınıyor 39 a kalmadan hic korkma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…