Ben de sezaryen olucam. Sizin ilki belden uyusturmalı mıydı? Nasıl geçiyor cabuk iyileşiliyo mu ay sardı korkularHah evet aynı his canım
Bende yiyorm hemde yarim ekmek diyestisyen sok oldu hamilelikten once eve 1 tane ekmeķ alirdik o ekmek 2 gun giderdi ya smdi masallah hergun 2 ekmekAnladığım kadarıyla 2.saat tokluk değeriniz 140 çıkmış, 1.saatte sınır 140, 2. Saatte 120. O sebeple yüksek denilmiştir size.
Gebelik ilerledikçe şeker daha yüksek çıkmaya başlıyor. Ben ilk öğrendiğimde baya ekmek filan yiyordum 130-140 arası çıkıyordu. Şimdi 1 küçük dilim ekmek yesem dahi hemen 150'lere çıkıyor.
Cnm haftan iyi korkma şekerden. Bebek de gelişti artık. beslenmeni düzenleyince düşer o. Kaç kg bebek?Allah yardimcimiz olsuncok su iciyorum ama cubuk tarcinla su yapicm bide ferudun kunak kür yapti yogurt corek otu mahlep tarcini karistrdi yemeklerden once 1 tatli kasigi yeyin dedi sekeri dusuruyormua onuda yaptm smdi hazirladm 15inede randevu aldm ozmna kdr ins duser normal cikar
Aynılarını almısız biberonlar hariç ben de dün kaynattım hepsini. Avent kalkanlardan o kdar memnunumki iyiki almışım yaKızlar belim çatladı agridan hareket edemiyorum ne zormuş temizlemesibirde bunlari kullanmaya başlayınca her gün temizlicez
Bizim orlarda böylelerine bok yiyen derler selam olsun sana şikayet edeydim keşke seni bok herif seni ohhh rahatladım nasılsınız
Insallah canim 2.500 kg olmus kilomz haftamz iyi sükürCnm haftan iyi korkma şekerden. Bebek de gelişti artık. beslenmeni düzenleyince düşer o. Kaç kg bebek?
Ben de yiyorum valla tatlıya düştüm son zamanlarda ekmeğe düştüm. Canım baska bisey cekmiyor. Merak ediyodum benim gibi olan var mi diye. Sanırım enerjimiz cabuk gittiği icin vucut karbonhidrat seker istiyo son zamanlarda. Yiyince de şişiyorum. Kaç kg aldın? Ben dün tartıldım tam 16 kg almısımBende yiyorm hemde yarim ekmek diyestisyen sok oldu hamilelikten once eve 1 tane ekmeķ alirdik o ekmek 2 gun giderdi ya smdi masallah hergun 2 ekmekama btti artik ekmek surmem agzima yedim yicegimi
Dün gece çok sancı çektim baskısı çok arttı pelvik kemigidi sanırım kirilicak sandım kan bekledim çok şükür birşey olmadı girip topigi okuyabildim en azından böyle çocukça davranışlara hiç gerek yok bok yiyen seni son zamanlarımiz aklım çoğu kişide kaldı çok şükür iyisinizbanlandik da geldik ayaklarni denk alsnlar artik ahaha hosgeldin iyis sen nasilsin
Atart daha bitmesi galiba yasagi
Insallah canim 2.500 kg olmus kilomz haftamz iyi sükür
Ben hic tatli yemiyorm cok cok nadr yedigim seyde portakal mandalina muz yesil elmaBen de yiyorum valla tatlıya düştüm son zamanlarda ekmeğe düştüm. Canım baska bisey cekmiyor. Merak ediyodum benim gibi olan var mi diye. Sanırım enerjimiz cabuk gittiği icin vucut karbonhidrat seker istiyo son zamanlarda. Yiyince de şişiyorum. Kaç kg aldın? Ben dün tartıldım tam 16 kg almısımşeker yoktu güya. Bence bende de var ölçtürmedim bayadır. Açlık 91 cikmisti önceden 75 ckıyodu. Tokluğa bakmadi. Bundan sonra yemeyelim bari.
Bizim orlarda böylelerine bok yiyen derler selam olsun sana şikayet edeydim keşke seni bok herif seni ohhh rahatladım nasılsınız
Bende de oluyo acaba dikişlere zarari oluyo mudur diye dusundum 5 senede iyilesmistir heralde yaa iç dikiş felanHah evet aynı his canım
İlki benim epidural belden uyuşmalı ile çok çabuk toparladım hiç sıkıntım olmadıBen de sezaryen olucam. Sizin ilki belden uyusturmalı mıydı? Nasıl geçiyor cabuk iyileşiliyo mu ay sardı korkular♀
Son zaman sancilari bunlar artik asagilara dogru baskilar artti yazik kiz iki buklum bi zarin icinde ayak kafada toto sıkısık onlarada uzuluyorum bide biz egil kalk yapioz artik skisinca ittiriyolar cikmak istyo veletlerDün gece çok sancı çektim baskısı çok arttı pelvik kemigidi sanırım kirilicak sandım kan bekledim çok şükür birşey olmadı girip topigi okuyabildim en azından böyle çocukça davranışlara hiç gerek yok bok yiyen seni son zamanlarımiz aklım çoğu kişide kaldı çok şükür iyisiniz
En iyisi sterilizasyon makinası indirimde yakalarsam bende alicam yoksa eşime devrederimBende sterilezyon makinesinde yaptım ama baktım daha erken içinde duruyo onun sonra bi daha calistircam
Ay evet herkes avent göğüs kalkanindan memnun bende bu yüzden almıştımAynılarını almısız biberonlar hariç ben de dün kaynattım hepsini. Avent kalkanlardan o kdar memnunumki iyiki almışım ya
İkinci gebeliğim ama Sanki ilk hayirlisiyla alalım evladlarımızi çok az kaldı artık bebişlerimiz görelim burda boy boySon zaman sancilari bunlar artik asagilara dogru baskilar artti yazik kiz iki buklum bi zarin icinde ayak kafada toto sıkısık onlarada uzuluyorum bide biz egil kalk yapioz artik skisinca ittiriyolar cikmak istyo veletler
Kişiden kisiye degisiyo tabi ama ben çok çabuk iyileştim bence normalde olsa aynı hızda olurdu iyilesmeBen de sezaryen olucam. Sizin ilki belden uyusturmalı mıydı? Nasıl geçiyor cabuk iyileşiliyo mu ay sardı korkular♀
Kız sus yine banlancaksinDün gece çok sancı çektim baskısı çok arttı pelvik kemigidi sanırım kirilicak sandım kan bekledim çok şükür birşey olmadı girip topigi okuyabildim en azından böyle çocukça davranışlara hiç gerek yok bok yiyen seni son zamanlarımiz aklım çoğu kişide kaldı çok şükür iyisiniz
Bende niye aldım diyorum ilkinde hevesleniyosn bence çok gereksizEn iyisi sterilizasyon makinası indirimde yakalarsam bende alicam yoksa eşime devrederim
Ay evet herkes avent göğüs kalkanindan memnun bende bu yüzden almıştım
Mascara ben daha 32.haftamdayim ama bel fıtığı ameliyat geçmişi olduğu için zorlamak istemedi doktorum normal doğum için
Canim benm 28 li haftalarda sizlama oliyordu hatta yazmistm 1 kere ozeldeki doktorm gerildigi icin demisti hatta son aylar dha cok olucak demisti sukur olmuyor gober asagi indigindenBende de oluyo acaba dikişlere zarari oluyo mudur diye dusundum 5 senede iyilesmistir heralde yaa iç dikiş felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?