- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
Bende alayım artık çok geç kaldım. Ayrıca avent kalkan çok iyiymiş ilk onunla göğüs kremi almıştımWeewell süt saklama poşeti aldım buzluk için ..
Wee baby süt saklama kabı aldım 4 lu
İnş daha almadan bitiririz. Taşıyamıyorum kendimiBen hic tatli yemiyorm cok cok nadr yedigim seyde portakal mandalina muz yesil elma
Keciboynuzu yiyordm 1 kasik hergun serbetli tatli yemeyeli baya oldu makarna pirinc fln ayda 1 yiyorm cok dikkat ediyorm aslinda bende 15 kg aldm doguma kdr 90 olurum diyordm ama sukur 85 -86 arasi gidip geliyor kilom
Ay cidden mi. Süper ya. Darısı basımıza yineİlki benim epidural belden uyuşmalı ile çok çabuk toparladım hiç sıkıntım olmadı
Bende avent kalkan aldım çok memnun herkesEmzirme ürünlerinde indirim varmış. Ben philips avent kalkan almistim kizlar o kdr memnunum ki size de öneriyim dedim hala kararsız olan varsa gögüs kalkanı konusunda. Hassaslasti gögüslerim acıyodu bi baktım kabuk olmuş. Hemen krem sürdüm kalkanları taktim bikaç gün. Çamaşıra değdirmemesi cok rahatlattı. İyileşti. Gümüş kalkanlardansa hava alması ucunun daha iyi bence. Yani ben memnunum düşünen varsa inmiş baya.
Göbek aşağı inse ne farkeder ki dikiş yeri zaten asagidaCanim benm 28 li haftalarda sizlama oliyordu hatta yazmistm 1 kere ozeldeki doktorm gerildigi icin demisti hatta son aylar dha cok olucak demisti sukur olmuyor gober asagi indigindenbanada bgun nstdeki hemsire ben gebe egitimcisiyim hemde ilk sezeryan ustunden ne kdr gecti dedi 5.5 yasnda oglm dedm 6 de sen normal dogur gel dedi ben nefes terapisiyim ayni anda dedi devletteki hemsire bu ozel degl ha yok dusunmuyorm normal dedim fikrin degisirse ben burdayim dedi
İnşAllah canım çok korkarak girdim çıktığımda bu muymuş dedimİnş daha almadan bitiririz. Taşıyamıyorum kendimiBi de şeker zaten son haftalarda artıyormus bebek büyüdü iyice. Benim de 35 haftada 2,5 kg cikti. Şekeri olanlarda bebek kilosu baya cok cıkıyor diye biliyorum yada suyu fazla oluyomus. Düşer senin diğer randevuya kadar. Yeşillik yiyo musun? Maydanoz dereotu düşürüyor mesela öğünlerine ekle mutlaka
Ay cidden mi. Süper ya. Darısı basımıza yine
Bence mükemmel bi icat olmuş yaEn iyisi sterilizasyon makinası indirimde yakalarsam bende alicam yoksa eşime devrederim
Ay evet herkes avent göğüs kalkanindan memnun bende bu yüzden almıştım
@Mascara ben daha 32.haftamdayim ama bel fıtığı ameliyat geçmişi olduğu için zorlamak istemedi doktorum normal doğum için
Ahh ne güzel darısı basımıza yineKişiden kisiye degisiyo tabi ama ben çok çabuk iyileştim bence normalde olsa aynı hızda olurdu iyilesme
Kız sus yine banlancaksin
Sende ne rahatmissin be muallimezİnşAllah canım çok korkarak girdim çıktığımda bu muymuş dedimçocuğu çıkardılar giydirip babasına götürdüler beni dikmeye devam ettiler hadi ya ben sıkıldım ne zaman biter diyordum
Devlette zaten dahs çok nornal doğum canım özelde isteğe bağlı sezeryan çokCanim benm 28 li haftalarda sizlama oliyordu hatta yazmistm 1 kere ozeldeki doktorm gerildigi icin demisti hatta son aylar dha cok olucak demisti sukur olmuyor gober asagi indigindenbanada bgun nstdeki hemsire ben gebe egitimcisiyim hemde ilk sezeryan ustunden ne kdr gecti dedi 5.5 yasnda oglm dedm 6 de sen normal dogur gel dedi ben nefes terapisiyim ayni anda dedi devletteki hemsire bu ozel degl ha yok dusunmuyorm normal dedim fikrin degisirse ben burdayim dedi
Insallahİnş daha almadan bitiririz. Taşıyamıyorum kendimiBi de şeker zaten son haftalarda artıyormus bebek büyüdü iyice. Benim de 35 haftada 2,5 kg cikti. Şekeri olanlarda bebek kilosu baya cok cıkıyor diye biliyorum yada suyu fazla oluyomus. Düşer senin diğer randevuya kadar. Yeşillik yiyo musun? Maydanoz dereotu düşürüyor mesela öğünlerine ekle mutlaka
Ay cidden mi. Süper ya. Darısı basımıza yine
Bana eğil dediler belden iğne için yapmışlar birden kaldırdılar ne oluyor ya dedim hiç hissetmedimSende ne rahatmissin be muallimez
Boyle bisey teklif etmesi beni mutlu etti tabi ama beklemek zorDevlette zaten dahs çok nornal doğum canım özelde isteğe bağlı sezeryan çok
Boyle bisey teklif etmesi beni mutlu etti tabi ama beklemek zor38 de alck iste mis gbi
Hoşbulduk canım
Cevremdeki herkese öneriyorum. Daha doğurmadım ama acısını yaşadım fiyatını hakediyo valla. Bi de süt falan biriktiriyormuş daha iyi olacak.Bende avent kalkan aldım çok memnun herkes
Ayy hayalim. Bu muymuş demekİnşAllah canım çok korkarak girdim çıktığımda bu muymuş dedimçocuğu çıkardılar giydirip babasına götürdüler beni dikmeye devam ettiler hadi ya ben sıkıldım ne zaman biter diyordum
36.haftada sezeryan ile.kizimı kucağıma aldım sakın üzülmeyin ALLAHin izni ile birşey olmazBoyle bisey teklif etmesi beni mutlu etti tabi ama beklemek zor38 de alck iste mis gbi
Igneyi bende hissetmedim ya sadece soğuk bisey akti gitti belimden aşağı dikerkende baygındımBana eğil dediler belden iğne için yapmışlar birden kaldırdılar ne oluyor ya dedim hiç hissetmedimbeni dikerken sıkıldım kaç dk ya biter diyordum
Direk uyuşma hissi geçince yürütüyorlar zaten ne kadar çok.yurursen o kadar çabuk ayaklaniyosun doğumdan sonra bol bol yuru hastanedeCevremdeki herkese öneriyorum. Daha doğurmadım ama acısını yaşadım fiyatını hakediyo valla. Bi de süt falan biriktiriyormuş daha iyi olacak.
Ayy hayalim. Bu muymuş demekcok sevindim ihtiyacım vardi böyle seyler duymaya. Sonrasında yürümek ayaklanmak falan ne kadar zaman alıyor
Bu bünyeye bağlı canım ama ben hemen ayaklanmıştım kv hatta çocuğu görmeye gelenler olunca yat nazar değecek diyordu o yüzden onların yanında yatıyordumCevremdeki herkese öneriyorum. Daha doğurmadım ama acısını yaşadım fiyatını hakediyo valla. Bi de süt falan biriktiriyormuş daha iyi olacak.
Ayy hayalim. Bu muymuş demekcok sevindim ihtiyacım vardi böyle seyler duymaya. Sonrasında yürümek ayaklanmak falan ne kadar zaman alıyor
Ay çok korkarım acı hissetmeyim yaIgneyi bende hissetmedim ya sadece soğuk bisey akti gitti belimden aşağı dikerkende baygındımbağırdım cagirdim acı hissediyorum diye bebeği çıkarınca bayilttilar kısa sureliydi ama ameliyathaneden çıkarken uyaniktim
Herkes imkansız hissedemezsin diyo da bilmiyorum ki o an acı hissettim çok yalvardim bayıltin diye anestezi uzmanida bebek çıksın öyle şimdi ona da gidecek ilacın etksii dedi rahatlattı beni oğlumun sesini.duydum gerisi yok uyandım cikiyoduk ameliyathaneden belki de baskiyi hissettim sadece ki oda normalmisnormalmisAy çok korkarım acı hissetmeyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?