- 10 Şubat 2014
- 686
- 1.182
- 113
- 37
Maşallahh sana da cok az kaldı :) hadi dogumlar başlasınnyavastanGünaydın hamislerkontrolüm vardı benim de 3100 Gr olmuşuz. Nst de sancı çıkmadı o da ne uyuz birşey yarım saatten fazla sürüyor ateş basıyor beni. Neyse sezeryan günüm de belli oldu 18 Şubat inşallah kızıma kavuşuyorum
Siz yazdıkça beni heyecan basıyorGünaydın hamislerkontrolüm vardı benim de 3100 Gr olmuşuz. Nst de sancı çıkmadı o da ne uyuz birşey yarım saatten fazla sürüyor ateş basıyor beni. Neyse sezeryan günüm de belli oldu 18 Şubat inşallah kızıma kavuşuyorum
Canım ben ilk gebeligimde de bu gebeligimde de gebelik sekeri diyet ve insilün ile devam ettim.hiç endiselenme senin doktorun seni biraz korkutmus 2 saat tokluga 140 cok deil.ayrica sekerin enbüyük düsmanı yediklerinden cok stres. Stres yaptikca daha cok oynar şekerin.zaten sona geldik kendinede bebeginede eziyet etme.Kizlar ya bisey dicem icim hic rahat degil dun doktor tokluk kan sekerim 135 cikti diye diyet fln verdi ya ben uyuyorm diyetime ama bi halsizlik oluyor elim ayagim tutmuyor icim bayilicakmis gbi oluyor, burda bastan beri gttigim ozel doktoru aradik 140 a kdr gayet normal 2 saat sonra vermissin korkulcak hic bisey yok onemli olan aclik sekeri dedi ona baktr tekrar dedi devletteki doktorda zaten 10 15 gune gel dedi ayin 15.de randevum ama icimde hic rahat degil seker varsa birden yukselirde bebise bsy olr fln diye eskisi gbi oynamiyor cunki hareketler kisitlaninca daha bi korku oluyor icimde saat basi salliyirm karnimiilk gebelikte boyle biseyle hic karsilasmamistm
Evet iyi geliyo ama en son gezdigimde çokta mutlu olmadimKontrol günü iyi haberlerle çıkıp üstünede şöyle moralli bir şekilde dolaşmak çok iyi oluyor dimi
Iyi olur çocuğu doyurmaktan vazgeçersin amaEe yolla accıkta ben bakıyım
Bence de Allah hazırlıyor uykusuzluğa
D vitaminini bende kullanmıyorum ama kan ilacını 2 kere içiyorum gundeD vitamini ve kan ilacını bıraktırmıyolar kuzum zaten bana geçen hafta tekrar yazdı doğumda kansız kalmayalım diye ama ben napıyorum içmiyorum neden malım çünki
Atart benim en son gittigimde şimdi arasında 600.gram almış oluyo şeker felan çıkmamıştır demi benim böyle diyince tedirgin oldumBen de öyle geçici olarak 70 TL ye aldım benimki düzene girdi ama yine ara ara ölçüm yapıyorum bebekler haftalarından bayağı ileride hızlı kilo alımı ile büyüyorlarsa şeker etkisi söz konusu oluyormuş, hareketler hepimizde artık daha net ve belirgin ama daha seyrek
Ayaklarım şişmedi ama burnum dudaklarim maşallah sabah kalkınca sisiyo aynada kendime bakmak istemiyorumKızlar ayakları şişen var mı? Daha erken deil mi ayak yüz göz şişmesi için?? Yani son 15 20 gün kala şişiyor die biliom. Ben bugün biraz yürüdüm davul gibi olmus.
Aynen sende güzel haberlerle gelYarın kontrol sıradı bende bakalm miniğim Ne durumda İlknurcum MaşaAllah bebiş iyi durumda Artk herseye hazırlıklı olmamaz lazmm
Gözün aydın canım maşallah çok güzel geri sayım başladıGünaydın hamislerkontrolüm vardı benim de 3100 Gr olmuşuz. Nst de sancı çıkmadı o da ne uyuz birşey yarım saatten fazla sürüyor ateş basıyor beni. Neyse sezeryan günüm de belli oldu 18 Şubat inşallah kızıma kavuşuyorum
Hiç bilmiyorum canım ama 115 le sanmıyorum ınsülinAçlık şekerim 115 çıktı yine. 2 haftadır hep 100'ün üzerinde çıkıyor. Tokluklar normal. Doktora söylicem de insüline başlanır mı acaba yoksa daha katı bir diyet mi olur bilen var mı?
Güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydın canlarbugün de benim kontrol günüm, bakalım nasılmış minnoşum
Kuzu başından beri iri oluyor çocuk şeker de yani her iri çocuk için şeker var denmez ama tahlilde şeker çıkıyor çocuk kilolu ise deniliyor.Evet iyi geliyo ama en son gezdigimde çokta mutlu olmadim
Iyi olur çocuğu doyurmaktan vazgeçersin ama
D vitaminini bende kullanmıyorum ama kan ilacını 2 kere içiyorum gunde
Atart benim en son gittigimde şimdi arasında 600.gram almış oluyo şeker felan çıkmamıştır demi benim böyle diyince tedirgin oldum
Ayaklarım şişmedi ama burnum dudaklarim maşallah sabah kalkınca sisiyo aynada kendime bakmak istemiyorum
Aynen sende güzel haberlerle gel
Benim de yarın ama akşama doğru ya eşimin işi vardı 4 buçukta kontrolGünaydın güzel anneler
Kontrolü olanlar güzel haberlerle gelin inşallah
Benim kontrol de yarın çok heyecanlı
Canım 1700 ile 1900 arası olabılır bana göre. İnşallah güzel haberlerle gelBenim kontrol yarın inşallah 3 hafta önce kızım 1150 gramdı erkek 1300 şimdi kaç olmuştur tahminleri alayım
Evet oyleymis aksam ozeldeki doktor korklcak bsey yok 2 saatte tokluk normal dedi dun geve saat 1 de nobetci eczaneye gttim seker olcum cihazi aldim aclik ölctum 96 cikti kahvalti yaptm saat 1 gibide tokluk olcucem bakalim kac cikicakCanım ben ilk gebeligimde de bu gebeligimde de gebelik sekeri diyet ve insilün ile devam ettim.hiç endiselenme senin doktorun seni biraz korkutmus 2 saat tokluga 140 cok deil.ayrica sekerin enbüyük düsmanı yediklerinden cok stres. Stres yaptikca daha cok oynar şekerin.zaten sona geldik kendinede bebeginede eziyet etme.
Cnm ben normalde 38 yada 39 giyerim. 40 No almıstık ayakkabı dün onlar zor oldu. Terlik bakmaya gittik 40 No denedim biraz sıktı dedim şimdiden böyleyse doğumda daha da şişer. Neyse 1 yerden buldum 40 No. Eşime de dedim yakında senın ayakkabılara talibim
Aynen oyle canim hic fayda etmiyor degismesini isteyim diger kontrolde ya da kendi alayim en iyisi. Asiri sekerli kotu bi tadi var bide evetCnm Dr bana ilk magnorm yazmıstı hiç bi işe yaramadı. 2 ye cıkarsam nasıl olur dedim Dr.a.. İshal yapr dedi. Baktım olacak gibi deil hiç bir faydasını görmedim. En son bana başka ilaç yazın dedim. O da özel Bi ilaç yazdı günde 2 kez kullandım biraz pahalı geldi onu biraktım. Eltimin Dr vicium d3 vermiş hem etkili hem içinde kalsiyum d3 falan da var 60 tanesi 85 tl. Şimdi onu içiom oda iyi.
Evet meyve suyu gibi ama fayda etmiyor kuzum.
Ben içiyorum canım 2 tane çok ağrım olduğunda doktor sıkıntı olmaz dedi
Magnormdan hic fayda gormedim kuzu degiseyim en iyisiMagosit kullanıyorum ben canım hap gibi
Sabah biraz rahatladim cok sukur kuzum yine zorlu bir gecenin ardindanNasıl oldun canım
Kiz 1600 oglan 1800Benim kontrol yarın inşallah 3 hafta önce kızım 1150 gramdı erkek 1300 şimdi kaç olmuştur tahminleri alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?