2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallahh sana da cok az kaldı :) hadi dogumlar başlasınnyavastan

Siz yazdıkça beni heyecan basıyor sayılı gün. Sağ salim kucağına al inşallah canım, herşey çok güzel çıkmış maşallah

Canım ben ilk gebeligimde de bu gebeligimde de gebelik sekeri diyet ve insilün ile devam ettim.hiç endiselenme senin doktorun seni biraz korkutmus 2 saat tokluga 140 cok deil.ayrica sekerin enbüyük düsmanı yediklerinden cok stres. Stres yaptikca daha cok oynar şekerin.zaten sona geldik kendinede bebeginede eziyet etme.

Kontrol günü iyi haberlerle çıkıp üstünede şöyle moralli bir şekilde dolaşmak çok iyi oluyor dimi
Evet iyi geliyo ama en son gezdigimde çokta mutlu olmadim
Ee yolla accıkta ben bakıyım

Bence de Allah hazırlıyor uykusuzluğa
Iyi olur çocuğu doyurmaktan vazgeçersin ama
D vitamini ve kan ilacını bıraktırmıyolar kuzum zaten bana geçen hafta tekrar yazdı doğumda kansız kalmayalım diye ama ben napıyorum içmiyorum neden malım çünki
D vitaminini bende kullanmıyorum ama kan ilacını 2 kere içiyorum gunde
Atart benim en son gittigimde şimdi arasında 600.gram almış oluyo şeker felan çıkmamıştır demi benim böyle diyince tedirgin oldum
Kızlar ayakları şişen var mı? Daha erken deil mi ayak yüz göz şişmesi için?? Yani son 15 20 gün kala şişiyor die biliom. Ben bugün biraz yürüdüm davul gibi olmus.
Ayaklarım şişmedi ama burnum dudaklarim maşallah sabah kalkınca sisiyo aynada kendime bakmak istemiyorum
Yarın kontrol sıradı bende bakalm miniğim Ne durumda İlknurcum MaşaAllah bebiş iyi durumda Artk herseye hazırlıklı olmamaz lazmm
Aynen sende güzel haberlerle gel

Açlık şekerim 115 çıktı yine. 2 haftadır hep 100'ün üzerinde çıkıyor. Tokluklar normal. Doktora söylicem de insüline başlanır mı acaba yoksa daha katı bir diyet mi olur bilen var mı?

Gözün aydın canım maşallah çok güzel geri sayım başladı

Kuzu başından beri iri oluyor çocuk şeker de yani her iri çocuk için şeker var denmez ama tahlilde şeker çıkıyor çocuk kilolu ise deniliyor.

Günaydinlarr kontrolu olanlar hayirli haberler insallah dogum gunleri belli olmaya baslamis siraya girdim bekliyorum

Evet oyleymis aksam ozeldeki doktor korklcak bsey yok 2 saatte tokluk normal dedi dun geve saat 1 de nobetci eczaneye gttim seker olcum cihazi aldim aclik ölctum 96 cikti kahvalti yaptm saat 1 gibide tokluk olcucem bakalim kac cikicak

Aynen oyle canim hic fayda etmiyor degismesini isteyim diger kontrolde ya da kendi alayim en iyisi. Asiri sekerli kotu bi tadi var bide evet
Ben içiyorum canım 2 tane çok ağrım olduğunda doktor sıkıntı olmaz dedi

Magosit kullanıyorum ben canım hap gibi
Magnormdan hic fayda gormedim kuzu degiseyim en iyisi
Nasıl oldun canım
Sabah biraz rahatladim cok sukur kuzum yine zorlu bir gecenin ardindan
Benim kontrol yarın inşallah 3 hafta önce kızım 1150 gramdı erkek 1300 şimdi kaç olmuştur tahminleri alayım
Kiz 1600 oglan 1800

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…