Canım geçen kağan kocatepenin canlı yayınında bir gebe mide yanması için karbonatlı su içip içemeyeceğini sormuştu .içebilirsiniz dedi ama tabi karbonatta tansiyonu falan etkileyebilir . Kendi Doktorumuza danışmadan kullanmamak lazım benceMalesef hiç bi ilaç yok
Benim minnoşta bu hafta iyice büyüdü sanırım . İlk defa kaburgalara doğru tekmeler yedim bugün.birde sürekli kendini beşik gibi sallıyor . Artık daha sık hıçkırıyor . Birde karnım sertleşince sanki nefesim kesiliyor gibi bu hafta. Sancı böylemi oluyor acabaNasılsınız kızlar ne durumda Bebişler bana sanki son 1 haftada aşırı büyüdü gibi geliyor minnoşum
Evet canim sanci oyle oluyor nefes kesiliyor tum kan beynine yuruyor gibi oluyorBenim minnoşta bu hafta iyice büyüdü sanırım . İlk defa kaburgalara doğru tekmeler yedim bugün.birde sürekli kendini beşik gibi sallıyor . Artık daha sık hıçkırıyor . Birde karnım sertleşince sanki nefesim kesiliyor gibi bu hafta. Sancı böylemi oluyor acaba
Gidiyorum bazen azicik yapiyorum bideKızlar sürekli lavaboya kalkarmı insan ya saat kaç oldu lavaboya gitmekten uyuyamıyorum ufacık uykum vardı oda gitti kayınvaldem bizde normalmiş gibi yatsana ay uyusana sende dk bir ayaktasın zor tutuyorum kendimi valla patladım patlıyıcam
Evet yaa bende de durum buEvet canim sanci oyle oluyor nefes kesiliyor tum kan beynine yuruyor gibi oluyor
Gidiyorum bazen azicik yapiyorum bide
Cok.mu sis normal.mi? Ben 35 .haftadayım 2 saat oturdum.bugun inanılmaz.sismis. tuz oranına ve oturumuna dikkat ediyorsan az şişmesi.normalKızlar ayakları şişen var mı? Daha erken deil mi ayak yüz göz şişmesi için?? Yani son 15 20 gün kala şişiyor die biliom. Ben bugün biraz yürüdüm davul gibi olmus.
Multivitamin mi bu bahsettigin. Kaçıncı doğumun? Benim.2. Olacak ilkinde vitamini doğumla.birlite bıraktım bu sefer emzirirken içeceğim b12 demir ihtiyacımız.oluyor hem.kanamamkz devam.ediyor hem yogun.emziriyoruz doğumdan sonrası icin.konus doktorunla derin.Banada prilam bagimli yapmistir seni birak dedi cesaret edemedim1 taneye dusurdm
O ilacı neden verirler anlamadım gitti. Hamlesinden yaslisina kadar aile hekimi vermişti. Vicium d3 den cok.memnunum ictigimden beri hic bacagimda ayagimda kasilmam.olmadiCok kasilmam var bugun bi deneyim en iyisi farkeder insallah. Magnorm verdi doktorum meyve suyu gibi hic ilac gibi hissetmiyorum faydasiz bise gibi
Hic fayda etmiyor gibi cok da kramp giriyor mesela bacagima hemen bunu veriyolarO ilacı neden verirler anlamadım gitti. Hamlesinden yaslisina kadar aile hekimi vermişti. Vicium d3 den cok.memnunum ictigimden beri hic bacagimda ayagimda kasilmam.olmadi
Suyu da cok içerim cnm. Bnm de sol devamlı şişmeye başlamıs tı yürüyünce 2ai de davul olmus.Yürüyünce ikiside şişiyor ama bende özelikle sağ tarafta daha yoğun şişme ve ağrı sanırım ağırlığımızı verdiğimiz taraf coşuyor. suyu bol içmek gerekiyor. İçince de tuvalet ihtiyacı hiiiç bitmiyor ve midem de sadece su var gibi hissediyorum
Cnm ben normalde 38 yada 39 giyerim. 40 No almıstık ayakkabı dün onlar zor oldu. Terlik bakmaya gittik 40 No denedim biraz sıktı dedim şimdiden böyleyse doğumda daha da şişer. Neyse 1 yerden buldum 40 No. Eşime de dedim yakında senın ayakkabılara talibimBenim ayaklarim 38 numara canim. Esimin 42 numara ayakkabisi olmuyor nerdeyse dusun halini ayaklarin ve bu bir aydir boyle doktor olabiliyor dedi
Ezine peynir sabahları yiyorum dayanamıyorum.Tuzlu yediysen ondan da şişebilir
Ben Rennie içiom cnm ama senın evde yokmus. Dr bana 6 şişe yazdı 3 tane verdi eczane. Günde 4 kere içebilir sin dedi Dr ama okadar da abartmıom. Yemekten önce arada bşy yersem o öldürüo beni.bide cok yersem öle içiom rahatsız oluyorum baya baya.Mide yanmasına süt dışında ne iyi geliyor kızlar
Cnm Dr bana ilk magnorm yazmıstı hiç bi işe yaramadı. 2 ye cıkarsam nasıl olur dedim Dr.a.. İshal yapr dedi. Baktım olacak gibi deil hiç bir faydasını görmedim. En son bana başka ilaç yazın dedim. O da özel Bi ilaç yazdı günde 2 kez kullandım biraz pahalı geldi onu biraktım. Eltimin Dr vicium d3 vermiş hem etkili hem içinde kalsiyum d3 falan da var 60 tanesi 85 tl. Şimdi onu içiom oda iyi.Kizlar ya magnezyumu gunde 2ye cikarsam ne olur ki kasilmam cok oldugunda icsem mesela? Bi zarari olur mu
Evet meyve suyu gibi ama fayda etmiyor kuzum.Cok kasilmam var bugun bi deneyim en iyisi farkeder insallah. Magnorm verdi doktorum meyve suyu gibi hic ilac gibi hissetmiyorum faydasiz bise gibi
Yok cnm normalde sol şişmeye başlamıs tı. Dün acayip şişti ler heralde yürüyüş yapmayıp Bi anda yürüyünce falan oldu bilmiom ki.Cok.mu sis normal.mi? Ben 35 .haftadayım 2 saat oturdum.bugun inanılmaz.sismis. tuz oranına ve oturumuna dikkat ediyorsan az şişmesi.normal
Aynen ben de vicium kullanmaya başladım.O ilacı neden verirler anlamadım gitti. Hamlesinden yaslisina kadar aile hekimi vermişti. Vicium d3 den cok.memnunum ictigimden beri hic bacagimda ayagimda kasilmam.olmadi
Prilami ben de bıraktım biraz zor oldu ama bana da vücut alisir dendi canim magnezyum icin de kramp olursa iç dedi ben bi demir içiyorum şuanKizlar doktorum gecen hafta magnezyumumu multivitaminimi biraktirdi. Prilami da birak bagimli olursun dedi. Siz iciyomusunuz hala vitamin v.s
Süt iyi geliyor. En iyisi evden sütü eksik etmemekCanım geçen kağan kocatepenin canlı yayınında bir gebe mide yanması için karbonatlı su içip içemeyeceğini sormuştu .içebilirsiniz dedi ama tabi karbonatta tansiyonu falan etkileyebilir . Kendi Doktorumuza danışmadan kullanmamak lazım bence
Ben içiyorum canım 2 tane çok ağrım olduğunda doktor sıkıntı olmaz dediKizlar ya magnezyumu gunde 2ye cikarsam ne olur ki kasilmam cok oldugunda icsem mesela? Bi zarari olur mu
Magosit kullanıyorum ben canım hap gibiCok kasilmam var bugun bi deneyim en iyisi farkeder insallah. Magnorm verdi doktorum meyve suyu gibi hic ilac gibi hissetmiyorum faydasiz bise gibi
Nasıl oldun canımCok kasilmam var bugun bi deneyim en iyisi farkeder insallah. Magnorm verdi doktorum meyve suyu gibi hic ilac gibi hissetmiyorum faydasiz bise gibi
Ben zevk alıyorum bu durumdan deseydin canım çok tuhaf insanlar yaKızlar sürekli lavaboya kalkarmı insan ya saat kaç oldu lavaboya gitmekten uyuyamıyorum ufacık uykum vardı oda gitti kayınvaldem bizde normalmiş gibi yatsana ay uyusana sende dk bir ayaktasın zor tutuyorum kendimi valla patladım patlıyıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?