2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın yazarım

Günaydın kızlar
Ne güzel kontrolleri olan arkadaşlar güzel haberlerle gelmişler maşallah
Bizim de bugün 4 buçukta kontrolümüz var sanırım bu sefer nst ye giricez ilk kez☺
İnşallah güzel haberler alırsin aynı haftadayiz seninle benim bugün 3 oldu nst Dr dan Dra değişiyor demekki

Ayyy maşALLAH SüphanALLAH tontisko Mart anneleri bebişleri hayırla al bebişini burda resmini görelim sağlıkla

38 haftalıkken mi alacak 39.mu canim.bende 17 şubatta doğurmak.istiyorum eşimin doğum gunu

Sen aynı.doktorunla mi devam etsen yeni.doktor senin gebeliğinin.sonunda takip.etmeye başladı yok.yere stres yasamayasin

Senin sezaryen mi canım niye hep erken gelsin istiyorsun kız ben de günü en ileride olanlardan sanıyordum seni 10 martmış muhtemel tarihin
En gec 6 mart diyor canim.takvimi net ayarlayamadım birtürlü.doktor bir şey çıkmazsa 27 şubat gb geldir diyor hayırlısı insallah.
Agirlastikca korkar oldum lulicim damar direnci , karaciğer yağlanması vs korkutuyor beni sağlıcakla gelsinler.yuzduk.kuyruguna geldik resmen.

Sen aynı.doktorunla mi devam etsen yeni.doktor senin gebeliğinin.sonunda takip.etmeye başladı yok.yere stres yasamayasin
Ayni doktorumda ozel hastane anlasmali hastanede degil ozel kucuk bi klinigi var burda, tahlil isleri fln icin baskasina yonlendiriyor kendisi yapmiyor heralde oda anlasmali

O sertleşme olunca oluyo canım nefes daralması heralde yalancı kasılma dedikleri bu

Kızlar ilk bebeği olacaklardanım hayırlısıyla. Şimdi herkes gün almaya başladı hemn hemn. Neye göre sezaryen yada normal doğum diyor Dr lar. Bebeğin durumuna göre mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…