Günaydın kızlar
Ne güzel kontrolleri olan arkadaşlar güzel haberlerle gelmişler maşallah
Bizim de bugün 4 buçukta kontrolümüz var sanırım bu sefer nst ye giricez ilk kez☺
Günaydın kızlar
Bizim de bugün 4 buçukta kontrolümüz var sanırım bu sefer nst ye giricez ilk kez☺
Günaydın kızlar
Günaydın hamisler kontrolüm vardı benim de 3100 Gr olmuşuz. Nst de sancı çıkmadı o da ne uyuz birşey yarım saatten fazla sürüyor ateş basıyor beni. Neyse sezeryan günüm de belli oldu 18 Şubat inşallah kızıma kavuşuyorum
Günaydın hamisler kontrolüm vardı benim de 3100 Gr olmuşuz. Nst de sancı çıkmadı o da ne uyuz birşey yarım saatten fazla sürüyor ateş basıyor beni. Neyse sezeryan günüm de belli oldu 18 Şubat inşallah kızıma kavuşuyorum
Kontrolleri olan guzel.hamisler mutlu haberlerle gelin. Bende p.tesi gununu bekliyorum .
Gece 3.40 da uyandım 6 ya kadar ayaktaydım sonra tam.uyudum kvler hastaneye gidecekti onların seslerine uyandım ayılamadım.kahve içecegimk.insallah.
En gec 6 mart diyor canim.takvimi net ayarlayamadım birtürlü.doktor bir şey çıkmazsa 27 şubat gb geldir diyor hayırlısı insallah.
Agirlastikca korkar oldum lulicim damar direnci , karaciğer yağlanması vs korkutuyor beni sağlıcakla gelsinler.yuzduk.kuyruguna geldik resmen.
Ayni doktorumda ozel hastane anlasmali hastanede degil ozel kucuk bi klinigi var burda, tahlil isleri fln icin baskasina yonlendiriyor kendisi yapmiyor heralde oda anlasmali
Benim minnoşta bu hafta iyice büyüdü sanırım . İlk defa kaburgalara doğru tekmeler yedim bugün.birde sürekli kendini beşik gibi sallıyor . Artık daha sık hıçkırıyor . Birde karnım sertleşince sanki nefesim kesiliyor gibi bu hafta. Sancı böylemi oluyor acaba
Kızlar ilk bebeği olacaklardanım hayırlısıyla. Şimdi herkes gün almaya başladı hemn hemn. Neye göre sezaryen yada normal doğum diyor Dr lar. Bebeğin durumuna göre mi???
Kızlar ilk bebeği olacaklardanım hayırlısıyla. Şimdi herkes gün almaya başladı hemn hemn. Neye göre sezaryen yada normal doğum diyor Dr lar. Bebeğin durumuna göre mi???